Terrorangrepet i Sverige -en konsekvens av masseinnvandringen til Sverige?

Dagens angrep med en lastebil i sentrum av Stockholm har så langt krevd minst tre liv. Svensk tv har meldt at fem mennesker er skadd og minst åtte skadd i det som fortoner seg som nok et islamistisk terrorangrep. Lastebilen som er brukt til å kjøre øl, skal ha blitt kapret og deretter skal den i stor fart ha kjørt inn i en folkemengde og slik etterlatt flere døde og skadde. Lastebilen kjørte deretter inn i et kjøpesenter og kilte seg fast der. I følge svensk tv skal det også ha blitt avfyrt skudd i Stockholm sentrum og tungt bevæpnet politi har tatt oppstilling rundt riksdagen og slottet.

Norsk politi er blitt gitt tillatelse til midlertidig bevæpning

Det som mest sannsynlig er islamistisk inspirert terror er nå kommet til Stockholm og Skandinavia, og dagens angrep har åpenbart kommet som lyn fra klar himmel for svenske myndigheter. Det vi i dag ser på nyhetene fra Stockholm er en virkelighet som rykker stadig nærmere vårt eget land som har et politikorps som ikke bærer våpen. At bildene vi i dag ser fra Stockholm skaper frykt også her i Norge er lett forståelig, fordi vi alle innerst inne vet at det bare er et tidsspørsmål før terroren også kommer hit. Sommeren 2011 ble Norge som vi alle husker rammet av terror. Da var det en høyreorientert hvit Odin tilbeder som etterlot et hav av sorg og tårer. Angrepet den 22 juli samt dagens angrep i Stockholm gjør at Norge trenger et væpnet politi og tiden for å være naiv må være over. Vi skjønner jo alle at det bare er et tidsspørsmål før også Norge vil bli rammet av islamistisk terror, for alt som egentlig trenges for å påføre uskyldige sivile store skader og endog død, er en kapret buss, lastebil eller personbil. Selv om PST ennå ikke har hevet trusselbilde, forteller PST at de følger situasjonen i Stockholm nøye. Dagens terrorangrep er et resultat av en uhyre naiv svensk innvandringspolitikk med tilnærmet åpne dører. Rent politisk er dagens terrorangrep en gavepakke til Sverigesdemokratene som har tatt til orde for en svært streng innvandringspolitikk og dagens angrep bør vi ta som et signal på behovet av nøye overvåking og kontroll av ekstreme muslimske miljøer.

Facebook Comments

13 tanker om “Terrorangrepet i Sverige -en konsekvens av masseinnvandringen til Sverige?

 1. Hører på nyhetene at vi bare må venne oss til terrorhandlinger, noe jeg mener er helt feil. Selvfølgelig skal vi ikke akseptere at terror blir en del av vår hverdag. Her må politikere våkne og se til Sverige hvor mer kriminalitet, voldtekter m.m. bare har økt i takt med innvandringen. De har bydeler svensk politi ikke våger å gå inn i. La oss ikke få slike tilstander i Norge. En liberal innvandringspolitikk er en form for russisk rulett.

  • Når en blir religiøst indoktrinert, kan alt skje. Ingenting er større eller vikigere enn Gud og den gudommelige vilje!

 2. Naturligvis er det på grunn av innvandring av enkelte menneskegrupper som fører til slik form for terror.

  • Og på grunn av fanatisme. Gode folk begår onde gjerninger i religiøs overbevisning om at «Gud» er på deres side.

  • A.S. Det er ikke “gode folk”, for gode folk dreper ingen. Vi snakker om mennesker som er fylt av ondskap, akkurat som tyskerne under 2. Verdenskrig. Det er mennesker som ikke bryr seg om hvilke lidelser de påfører andre.

 3. Tull, det trengs bare en mann for å kjøre en buss eller lastebil inn i en folkemengde. “masseinnvandring” er ikke nødvendig!

 4. På sin egen Facebook-side la Christian Tybring-Gjedde fredag kveld ut følgende melding.
  «KONDOLERER SVERIGE
  Mine varmeste medfølelser til ofrene for terroren i Stockholm. Mitt hjerte gråter for vårt broderfolk.
  Sveriges Statsminister Stefan Løfven burde i etterkant be det svenske folket om unnskyldning for over tid å ha ført Europas mest uansvarlige, naive og kulturelt utslettende innvandringspolitikk.”

  Tybring-Gjedde har rett.

  • Tybring-Gjedde tok her”for mye møllers tran”.
   Som så mange andre freppere tenker han høyt. Og når man da ikke er blant de skarpeste knivene i skuffen, så bærer det galt avsted!

  • Slike terroraksjoner kommer meget “beleilig” for Tybring-Gjedde og FRP. Den egentlige grunnen for at FRP ikke ønsker å ta inn asylanter er den økonomiske byrden for samfunnet. Dette var alltid argumentasjonen før disse terrorangrepene ble vanlige. Før var mantraet “vi må hjelpe oss selv først”. Jeg kan enda høre ekkoet fra Carl I Hagen som emjer om noen stakkars gamle som må dele rom, og stakkars uføre og minstepensjonistene, som undertrykkes økonomisk og får laaangt mindre enn innvandrerne, som har “sugerør inn i statskassen”. Mens de i neste omgang gav mindre til disse gruppene, for å kunne senke skattene for de rike!
   Og de vil heller ikke hjelpe de fattige i u-land. Først må brennevin og bensinprisene ned, må vite.
   Sannheten er at uansett om de spiller ut “terrorkortet”, eller “økonomikortet”, så fremstår Tybring-Gjedde & co som egoistiske drittsekker!!!

   Hva ville Jesus gjort om han skulle vært statsminister i Norge? Senket skattene for de rike, mindre til de fattige, latt sultrammede i u-land sulte ihjel, sørget for at alle fikk god tilgang på billig alkohol, sørget for at butikkene holdt søndagsåpent(slik at folk kunne gått på kjøpesenter og tatt seg et glass vin, fremfor å gå til Gudstjeneste)???
   Vi som kjenner Guds Ord vet svarene…

 5. Det er opplagt sammensatte årsaker til hendelser som dette. Og det finnes dessverre ingen enkle løsninger.

  Man kunne kanskje rent teoretisk vakumpakke samfunnet fra virkeligheten i omverdenen, slik nord-koreanske myndigheter forsøker, men ikke i praksis. Folk lever levende liv. De (det vil si vi) beveger seg, reiser, flytter, begår og utsettes for overgrep, leser på Internett (som forumet her), tenker, tviler, tror, føler og handler. Utfører likegyldige, gode og dårlige gjerninger. Bevisst og ubevisst.

  Tybribg-Gjeddes syndebukkhysteri og innvandringsfobi er dessverre ingen quickfix som reparerer alt. Det gjør heller ikke svenskenes Karlssons universalklister.

  • Det er mer opplagte årsaker til denne terroren utført av islamister enn det er sammensatte årsaker. De er selvsagt både opplagt og sammensatt, men de opplagte årsakene er åpenbare når man bare gidder å stikke hodet opp av sanden. Dette har ingenting med innvandringsfobi å gjøre, man kan ikke tåkelegge virkeligheten vi ser og hører om hver bidige dag. Det har ingenting med å vakumpakke samfunnet som du sier, det handler om å ta grep før det er for sent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *