Terror i ferd med å bli den nye hverdagen i Europa, -og vi har bare våre naive politikere å takke

terror-brussel2Minst 34 drept og 286 skadd i terrorangrep i Brussel  Europa er igjen rammet av terror og massedød. Igjen får vi se at islamistisk terror har tatt nye sivile liv, og igjen er det en storby i Europa som må blø. Tallet på døde etter tirsdagens terroraksjon i Brussel varier. Noen media snakker om så mye som 45 døde, mens andre snakker om minst 34, som denne tirsdags formiddagen brått ble sprengt i stykker i det som er nok en grotesk terroraksjon i hjertet av Europa. Igjen hører vi politikerne er ute i media og fordømmer terrorangrepet, og gråter sine krokodilletårer over dem som er døde. Igjen er det den vanlige mann og kvinne, tenåringer, oldinger eller små barn som blir rammet av det som må betegnes som et samordnet terrorangrep, utført i navnet til islams avgud Allah. I følge de aller siste meldinger har Islamsk Stat (IS) tatt på seg ansvaret for dagens blodbad. Terrorister tilknyttet den brutale terror-organisasjonen er nå endel av vårt multikulturelle samfunn, et samfunn skapt ved at Europa har importert millioner av immigranter fra muslimske land til vårt sekulære Europa.

Det er knapt noen lenger som blir sjokkert når muslimske terrorister slår til i hjertet av Europa. Død, lidelse og lemlestede kropper og sørgende pårørende er resultatet av hva vi selv har forårsaket og importert i store mengder til vårt kontinent. Sammen med det oppskrytte multikulturelle samfunnet som våre naive folkevalgte har talt så varmt om, har vi også fått terror og massedød, -og mennesker verden over kjenner nå på frykten, -og de som er rammet direkte, på sorgen etter å ha mistet noen av sine kjære. Dagens terrorangrep kan ikke sies å ha kommet som lyn fra klar himmel, da vi nå begynner å bli invasjon-flyktningervant til at terror rammer i Europa, -og selv om Norge ennå ikke er rammet av alvorlig terror, med unntak av Anders Behring Breiviks soloangrep den 22 juli 2011, så er det likevel bare et tidsspørsmål før vi får et slikt angrep i Oslo eller en annen norsk by. Og det må sies, selv vi ikke liker det, for faktum er, at våre folkevalgte gjennom sin “åpne grenser politikk” faktisk sitter med ansvaret for det hele, med sin naive asyl og innvandringspolitikk. Flere millioner mennesker fra den muslimske verden har gjennom de siste årene nærmest strømmet inn over landene i Europa som en effektiv invasjonshær, og blant alle disse på flukt fra krigens redsler, -som våre lederes naive politikk har vært med på å skape, -har det vært et ukjent antall trojanske hester. Terrorister som har tolket våre blinde innvandringspolitikk,-som en invitasjon, -til å komme her å drive jihad. I dag, den, 22.03.16 måtte minst 34 mennesker, kanskje flere -bøte med sine liv fordi våre politikere sa ja til denne masseinnvandringen. Det er du og jeg som er potensielle ofre for den terror vi har importert, for våre ledere, våre politikere, -som har sagt “ja til de åpne grenser politikk” er selv beskyttet i sine skuddsikre biler, med sine livvakter og apparat som passer på dem. Ikke på oss. Du og jeg er bare kanonføde som kan ofres, mens våre politikere kondolerer og gråter sine krokodilletårer og fordømmer.

Facebook Comments

16 tanker om “Terror i ferd med å bli den nye hverdagen i Europa, -og vi har bare våre naive politikere å takke

 1. Hvor har Torod sine oplysninger fra?? Flere eksperter – fx Daniel Pipes – har vurdert, dette endda i 2006, at der er ca. 300 millioner(!) jihadparate muslimer, så det er bestemt ikke et fåtal, vi prater om! Du kan ikke drage en parallel mellem muslimer og kristne, katolikker, buddhister eller hinduer. Ingen agerer så sjukt og ondt som muslimerne, og stort set al terrorisme begås af muslimer. Til din info, så bruger isis Hitler som inspirasjon, og Mein kampf har i årtier ligget på top-10 lister i Mellemøsten. http://www.independent.co.uk/news/world/isis-using-nazi-methods-to-train-child-killers-from-birth-and-create-generation-of-fighters-more-a6915186.html
  Du kan lære en del om islam ved at besøge sider som frontpagemag.com og jihadwatch.org.

 2. Torod Fuglesteg: Det er slike som du, som baner veien for islamisk terrorisme, fordi I ikke fatter noget som helst om islam og dermed tillater at millioner af disse avstumpede individer gør sit indtog i det engang kristne Europa!! Der er gevaldig forskel på at hate andre og drepe andre! Ved du ikke, at muslimer har drept 270.000.000 mennesker siden islam begyndte? Eller at muslimer har drept 2 millioner uskyldige siden 9/11?? Spar mig for din leflen for islam! Les denne: http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/

  Du kan også passende – i din store naivitet – gå ind og læse Raymond Ibrahim, og så kan du spørge dig selv: Hvordan kan det være, at muslimer dreper en kristen hvert 5. minut i ét eller andet muslimsk land?? Ser du kristne gøre det samme??

  • Tullprat. Forhold deg heller til fakta istedet for aa bruke kilder fra den type mennesker som drepte 30 mennesker i Brussel.

   Noe mer er det ikke aa si om og til ekstremister hvis eneste maal er drap av flere mennesker.

 3. Islam er ikke en religion men en totalitær voldsideologi . Den er menneskefiendtlig og undertrykkende for alt menneskelig liv. Den har som sin oppgave og legge under seg hele verden. Vantro skal drepes om de ikke legger seg under allahs og muhammeds lære.

 4. REDSEL OG SKREKK
  ” og på jorden skal folkene bli grepet av angst og rådløshet i larmen fra hav og brenninger. 26 Mennesker skal forgå av redsel og gru for det som kommer over jorden”

  Er dette vi ser naa begynnelsen til det som er skrevet i Luk 21?. Ut fra Skriften, skal det komme forferdelige hendelser over jorden. Vi maa bare be Gud om aa faa styrke til aa holde ut gjennom terrorhandlinger og andre lideleser som menneskene skal bli rammet av i de siste tider. Uansett hva som maatte komme, bonn til Gud er det viktigste hjelpemidlet vi har. Og vi maa vaere forberedt paa oppbrudd fra en komfortabel tilvaerelse.

 5. Fuglesteg skrev:
  Ditto for Bibelen. Her er det veldig mye grusomt stoff. Men det er ingen kristne som i fullt alvor folger disse formaningene om steining av utro, drap og massedrap. Ikke alle kristne vet dette, men de geistlige i kirkene vet det.
  ———————–

  Naa skal jeg vokte meg for aa hovere over folks kunnskapsloshet, men vil likevel gjore oppmerksom paa at moseloven og den gamle pakt ble satt ut av kraft for to tusen aar siden. Den hadde sin gyldighet for en tid som var ganske andeledes enn i dag. Hvis du leser evangeliene vil du finne ut at kristendommen er andeledes.

  Mht. islam… i flere norske moskeer forkynnes det at sharialovene med steining og halshugging er det beste.

  De aller fleste nazister var snille vanlige mennesker som levde i et hoyt utviklet samfunn. Men kombinasjonen av ekstreme ledere og en viss sympati blandt vanlige folk for visse sider av ideologien satte hele verden i brann. Mye likt det vi har sett i land etter land i midtosten de siste aarene. Organisasjoner som f.eks IS og det muslimske brorskap har faktisk ganske stor oppsluttning. De lover aa gjennreise islams storhet. Og dette vinner gjennhor i befolkningen.

  Mange muslimer er ikke direkte tilhengere av metodene de bruker, men de gir skjelden utrykk for direkte motstand heller. Personlig synes jeg det er direkte skremmende aa snakke med vanlige muslimer om sikt. Blir man konkret erfarer man oftest at de velger klassiske islamske losninger fremfor vestlig kultur.

  • Det du skriver omtaler ogsaa Koranen. Deler av den er satt ut av kraft for lenge siden. Saa her har du null kunnskaper om islam og Koranen.

   Og ja, det finnes mange i dag som prediker de gamle moselovene. Og det i mange kirker.

   Du sprer gift og logner. Du er den type mennesker som drepte 30 mennesker i Brussel. Og noe mer er det ikke aa si om deg og de lognenene du sprer.

  • Og for ordens skyld: Jeg bor i en by der kristne brodre terroriserer og dreper hverandre med Bibelen i handa. Der kristne hater hverandre med Bibelen i handa.

   Jo takk du. Bibelen er saa fredelig saa. Fredelig nok til aa odelegge millioner av mennesker i et saa lite geografisk omraade som dette.

 6. Fuglesteg skrev:

  Det finnes like mye godt i islam som det finnes godt i hinduisme, buddhisme, judaisme, kristendom, ateisme og i andre livssyn.

  Men her snakker vi om ytterligaaende religiose og politiske mennesker. Ikke om islam.
  —————————

  Noen av de lerebokene som skal forklare koranens tekster, som faktisk er akseptert av alle rettninger innen islam, er per definisjon ekstremistiske. Ikke alle muslimer vet dette, men de geistlige i moskeene vet det.

  I den grad man kan si noe possitivt om islam sa har det sin arsak i at muslimer som i folge koranen, haddithbokene og boken om mohammeds liv er slove og bortimot frafalne. Disse vektlegger bare de snille tekstene. Men dette er ikke riktig i folge koranen. Den sier at de slemme tekstene skal sla de snille ihel.

  Alle muslimer skal tro at hele koranen er 100%, helt ordrett, diktert av Allah. Kan du nevne noen eksempler pa noe godt fra den islamske religionen?

  • Ditto for Bibelen. Her er det veldig mye grusomt stoff. Men det er ingen kristne som i fullt alvor folger disse formaningene om steining av utro, drap og massedrap. Ikke alle kristne vet dette, men de geistlige i kirkene vet det.

   Saa ditt innlegg er ogsaa et angrep paa Bibelen. En bok som du implisitt mener at skal forbys og at alle kirker skal legges ned.

   Og ja, eksempler fra den islamske religionen er at 99 % av alle som tror paa den lever i fred og fordragelighet med ikke-troende. Dette i likhet med at 99 % av oss kristne lever i fred og fordragelighet med ikke-troende. Og Koranen selv har i likhet med Bibelen forferdelig grusomme ting. Men i likhet med Koranen har ogsaa Bibelen veldig fine ting som man burde etterleve.

   Jeg legger merke til at du i dine bestrebelser etter aa ville forby islam i Norge, ogsaa legger premissene for aa forby kristendom i Norge. En religion som nu, i likhet med islam, er i minoritet i Norge.
   Bruk det lille du har aa tenke med.

 7. Fuglesteg skrev:

  DERFOR

  Ekstremisme av alle slag er og forblir en fiende av menneskeheten og skal bekjempes. Ingen men og ingen reservasjoner. Ekstremismen skal bekjempes.
  ———————-

  Den eneste maaten aa bekjempe nazismen paa var total krig. Nazismen var tuftet paa en ideologi som innebar en kamp paa liv og dod. Da Hitler innsaa at krigen var tapt mente han at tyskerne skulle kjempe til siste slutt. De var svake og fortjente ikke bedre. Mange stornazister gikk over til islam pga de mange likhetene mellom klassisk islam og nazismen. Og mange muslimer sympatiserte med nazismen. Det muslimske brorskap ble vel etablert av nazister og nazisympatisorer. Mein kampf har blitt trykket i store opplag i arabiske land.

  Det ligger en video paa nettet som heter “What the west need to know”. Sjekk den for du legger ut skraasikre paastander om hva islam.

  • OK…… Her har a.on ikke forstaatt noe som helst av det jeg skrev.

   Det jeg og de av oss som er mer menneskelige enn primitive dyriske mener er at man skal bekjempe ekstremisme i alle dets former.
   Bekjempe ekstremismer i alle dets former er aa bekjempe stalinister, nazister, fascister og ytterligaaende kristne, ytterligaaende islamitter, ytterligaaende hinduister, ytterligaaende buddhister, ytterligaaende ateister og ytterligaaende judaister. Det sammen med andre som setter ideologi og ideologisk renhet over respekten for menneskeverdet.

   Det finnes like mye godt i islam som det finnes godt i hinduisme, buddhisme, judaisme, kristendom, ateisme og i andre livssyn.

   Men her snakker vi om ytterligaaende religiose og politiske mennesker. Ikke om islam.

 8. Ja. sann artikkel. Vi kan alle bare bøye oss i støvet, takke våre politikere for at de i sin dårskap har importert et ukjent antall terrorister eller potensielle terrorister. Islam er og blir “fredens religion” men problemet er følgende, det som er fred for dem, er død og elendighet for oss. Dette med å ta imot så mange innvandrere, asylsøkere, flyktninger spesielt dersom de er muslimer, er russisk rulett -og alle oss som protesterer mot galskapen blir kalt islamofobe osv osv. Islam er en dødskult som burde vært utryddet, total forbudt i Norge og enhver moske burde være stengt.

  • Jeg tror mange, med bevis i Holocaust og Hitler sine herjinger, ville ha sagt det samme om kristendommen. At det er en dodskult og burde forbys for aa redde mennesker fra flere lidelser.

   MEN

   Det er klart at ekstremister av alle slags, kristne som muslimer som judaister som hinduer som ateister, er en stor fare for oss mennesker. De fleste muslimer, joder, hinduister, ateister og oss kristne er fredelige. Men det er ekstremistene som tegner et galt bilde av vaares livssyn.

   DERFOR

   Ekstremisme av alle slag er og forblir en fiende av menneskeheten og skal bekjempes. Ingen men og ingen reservasjoner. Ekstremismen skal bekjempes.

  • Enig med Torodd, med noen forbehold. Hitler var selvfølgelig ingen kristen men tok “Gud” til fange i sin krig.
   det er en kjent sak at Nazi Tyskland stengte de kirker som ikke var lydige systemet, selv om han som diktator i et tidligere kristent land som fostret blant annet Martin Luther, så var hans personlige religion mer hedenskap enn kristentro.

   La oss understreke det klart og tydelig. Ingen sann kristen vil ty til vold, og folk som tyr til vold og terror og sier de er frelst, -de lyver.
   Dersom vi ser bakover på kristendommens historie var det mange av kirkefedrene, blant annet Origenes som la rent pasifistiske synspunkter til grunn.
   En sann kristen bruker primært bønnens våpen og Ordets sverd, -og derfor er det viktig å bekjempe alle ekstremister som er villig til å bruke vold og terror for å oppnå sine mål. Den troendes stridsvåpen er ikke av denne verden, men er mektige for Gud til å omstyrte tankebygninger.
   Når det er sagt, så skjønner nok alle dilemmaet vi står overfor.
   Bibelen lærer at vi skal ta i mot den fremmede, hjelpe dem som er i nød og lignende, -og nå står vi i den vanskelige situasjonen at blant de mange som trenger hjelp -har det skjult seg endel terrorister som under dekke av å være på flukt fra elendigheten, -er kommet hit for å drepe å spre terror.

  • Ekstremister har alltid skjult seg blandt moderate mennesker. Stalin sine kommunister gjorde det gjennom populistiske fronter i de Russland okkuperte territorier under og rett etter krigen. Gjennom bedre organisering overtok de makten og drepte/drev paa flukt de moderate. Dette er kjent taktikk.

   Dette er ogsaa kjent taktikk i innvandring og flukt. Norge har selv brukt samme taktikk i Sverige i 1940-42 da det blandt flyktningene ogsaa skjulte seg menn som dro videre til England og de frie norske styrker der. Skulle Sverige ha stengt grensen mot Norge i 1940 ? I alle flyktning situasjoner har dette skjedd og det vil skje igjen. Det er opptil etteretnings organisasjonene aa ryke ut klinten fra hveten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *