Søkelys

                                                      


  Tilbake
   

 

Eksmedlem Terra Gem Huff trygler AMW medlemmer om å komme ut av sekten

En personlig bønn til Sylvester Mater i Amigthywind

Anthony Van Cutsem og Terra Gem Huff var begge medlemmer av det kontroversielle "Amigthywind Ministry" med hovedbase i Upper Hutt på New Zealand. Den omstridte sekten som også har norske medlemmer blir ledet av Elisabeth Elijha Nikomia hvis egentlige navn er Sharon Sobczak. Etter at Terra Gem Huff og Anthony Van Cutsem hoppet av, har de to som nå er kjærester blitt hengt ut på det groveste i sektens propagandakrigføring på internett og You Tube. I en rekke videoer postet på You Tube blir Terra, Anthony og en rekke andre tidligere medlemmer hengt ut på det groveste i det som fortoner seg som en evigvarende kampanje hvor hensikten er å bakvaske, utlevere og tale ille om dem som har hoppet av eller blitt kastet ut av sekten. I sin video forsøker Terra som har brukernavnet "PublicWarnings" å gå i rette med sektmedlemmenes ondskapsfulle svertekampanje mot Anthony Van Cutsem som av sekten blir omtalt som en "judas" eller satanist.

En skitten krig

Historien om Anthony Van Cutsem, Terra Gem Huff, Michael Fritschy og de andre eksmedlemmene eller utstøtte fra Amigthywind sekten har blitt lest av mange her i Søkelys. Den kontroversielle sekten som ledes av den kvinnelige profeten og apostelen Elisabeth Elijha Nikomia har i mer enn tre år ført en skitten og ondskapsfull krig mot tidligere medlemmer og kritikere. Blant de våpen som blir tatt i bruk finner vi sladder, løgn, baktalelse, latterliggjøring, offentliggjøring av personlige betroelser og personlige meldinger samt krenkende karakteristikker av medmennesker som omtales som griser, rotter og utrolig nok også varulver. I video etter video hamrer sektmedlemmene løs på eksmedlemmene som omtales som demonbesatte satanister eller spioner for Antikrist og styrt av Jesabels ånd. Andre igjen opplever å få personlige betroelser og bekjente synder offentliggjort av hatefulle sektmedlemmer som gjør absolutt alt for å sverte dem som har funnet veien ut i frihet.

Står opp for sin venn

"Jeg er virkelig lei og frustrert over den måten dere behandler Anthony på, jeg er lei deres stygge kommentarer og at deres forsøk på å ydmyke ham  offentlig på grunn av hans tidligere synder som han har omvendt seg fra og har fått tilgivelse av hos Gud. - Anthony er ikke et perfekt menneske og vi kommer alle til kort overfor Gud fordi vi har syndet og står uten ære for Gud. Det dere gjør og sier om Anthony er sykt, forvridd og mye av det er løgn og tomme beskyldninger samt falske profetier som er sagt om han," sier Terra i videoklippet nedenfor

Turer frem som før

På tross av inntrengende bønner, utstrakte hender og selv tydelige ord fra Jesus Kristus: "Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør vel imot dem som hater dere, og be for dem som forfølger dere." velger medlemmene av den kontroversielle sekten å pøse på med ondskapsfulle videoer mot både unge og eldre tidligere medlemmer av Elisabeth Elijha Nikomias kontroversielle sekt. I videoen nedenfor går et av de sentrale Amigthywind medlemmene til angrep på en eldre kvinne som var medlem av sekten.

 

 

 

 

 

Sist oppdatert 09.06.13