Svenske tilstander: Innvandrergjeng mishandlet og urinerte på svensk gutt

I følge det svenske nettstedet Sammhallsnytt skal en svensk gutt først ha blitt mishandlet og deretter urinert på av en innvandrergjeng. Hendelsen skal være filmet og viser hvordan en gjeng innvandrerere først mishandler og så fornedrer gutten ved å urinere på ham mens de selv ler og filmer det hele. Videoklippet er lastet opp på internett av en person som kaller seg Lamin. “I video-klippet som laddes upp på internet av en person med namnet ”Lamin” syns och hörs det hur minst två omringar gärningsmän omringar pojken samtidigt som de både slår, sparkar och tvingar honom att öppna munnen för att ta emot urin,” skriver Sammhallsnytt  Den siste hendelsen er bare nok et eksempel på vold fra innvandrere rettet mot etnisk svenske.

“Skjellsordene hagler, og den svenske gutten blir kalt både, «horeunge» og andre tilsvarende uttrykk.  “Lat meg pissa på ham,” sier en av innvandrerne. ” Öppna munnen, öppna munnen, öppna munnen,” sier mishandleren idet han regelrett urinerer på den forskremte stakkaren. I følge Sammhallsnytt er det uklart når og hvor dette skal ha funnet sted. Men svenske tilstander er det og dersom ikke våre myndigheter setter alle kluter til for å stanse utviklingen, vil slike ting også kunne skje i Norge.

Søkelys vil advare mot sterke scener i videoen og flere som har kommentert saken på nettstedet Resett har valgt å ikke se videoen. De som ønsker å se videoen som viser svenske tilstander anno 2019 kan se klippet her: https://www.sokelys.com/?page_id=27169

 

Én tanke om “Svenske tilstander: Innvandrergjeng mishandlet og urinerte på svensk gutt

  1. Svenske tilstander er også norske tilstander. Orker ikke å se ondskapen i fri utfoldelse live, har sett noen virkelige kvalmende og umenneskelige gjerninger live, nå er jeg blitt «allergisk» og tåler det ikke lengre. Joda, vi skal elske de, for min del må jeg være så ærlig å si, det har jeg problemer med selv om jeg vet de er elsket av Jesus.

Det er stengt for kommentarer.