Svein Magne Pedersen: “Vaksinen er en brekkstang for politikernes maktmisbruk mot uskyldige folk. Vi går mot et verdensdiktatur med Antikrist som leder.”

Evangelist Svein Magne Pedersen som har hisset på seg navn som Vebjørn Selbekk, David Åleskjær og pastor Sten Sørensen fordi han advarer mot vaksinegiften, fortsetter å kjempe mot de politisk og religiøst korrekte tesene som fremmes av massemedia, politikere, myndigheter og en politisk korrekt og døende kirke. I et nylig publisert innlegg på Facebook skriver evangelist Pedersen dette: “Vaksinen er en brekkstang for politikernes maktmisbruk mot uskyldige folk. Vi går mot et verdensdiktatur med Antikrist som leder.” Dermed syntes Pedersen å legge seg på den linjen mange evangeliske kristne står på. Nemlig at Corona-vaksinen og Corona-passet er et prelude til det endetidssystemet Johannes Åpenbaring forteller om

Evangelist Svein Magne Pedersen fortsetter å vekke oppsikt. Etter at Pedersen så til de grader har markert seg som en alternativ røst til de rådende religiøst korrekte stemmene som har rådd grunnen i kristenheten, har mange fått et nytt og positivt syn på Pedersen. Svein Magne Pedersen har gjennom de siste ukene talt Roma i mot og fremstår mer og mer som en mann som uredd forkynner hva han tror og mener. Blant dem som har kommentert Svein Magnes utspill torsdag kveld er det flere som ser ut til å mene det samme. Pedersen som selv mener at menigheten ikke skal være her når Antikrist trer frem skriver at vi medvirker til å fremskynde Antikrists komme med å ta vaksinen. “Nei, vi er bortrykket når Antikrist kommer, men vi vil ikke fremskynde hans komme, men heller være “den som nå holder igjen” (2 Tess 2:7). skriver Pedersen som åpenbart traff en nerve hos en følger som svarte dette: ” jeg har da ikke framskyndet noe ved å ta vaksine.” Spørsmålet om vaksinen har splittet kristenheten i to retninger med tildels harde utfall fra begge sider. “Så sant så sant, Svein Magne! Vi trenger guddommelig utskilling i denne tid! Men Guds velsignelse og beskyttelse er over Guds menighet😌😍,” skriver Egon Davidsen som er blant dem som har kommentert Pedersens Facebookpost. “Gud velsigner deg💙🙏💙Takk for du taler i frimodighet og i Sannhet Jesus navn. Det er så viktig å se hva tid vi er inne i nå. Og når du taler der andre tier, gjør det slik at vi som får de samme visjonene om tiden vi lever i og da blir vi oppmuntret på at vi er på rett vei og holder ut i alle slags prøvelser som måtte komme,” skriver Anne Kristin Ritland. I den kristne kirke er det som kjent forskjellige synspunkter på om menigheten vil være her når Antikrist får verdensmakt. Dette er et av de spørsmål bare fremtiden vil besvare og inntil da har retter vi vårt blikk mot himmelen fordi vi vet at vår forløsning stunder til.

Facebook Comments

12 tanker om “Svein Magne Pedersen: “Vaksinen er en brekkstang for politikernes maktmisbruk mot uskyldige folk. Vi går mot et verdensdiktatur med Antikrist som leder.”

 1. Dette mens vi venter på kunngjøringen om at fascistregjeringen har bestemt at norges befolkning skal tvangsvaksinerineres med en åndsvak fullstendig ubrukelig eksperimentell og svært spekulativ “vaksine” mot covid som har en recovery rate på 99,9997% på barn mellom 0-16 år og en gjennomsnittlig dødsalder på Covid-døde på nærmer 83 år som igjen er høyere enn gjennomsnittlig levealder i Norge.

 2. Det nærmer seg Jehovahs dag, som kulminerer i Harmageddon. Det hele starter med at nasjonene (dyret), gir sin makt en kort tid til FN (dyrets bilde) der de blir enige om å knuse all religion.

  Prester vil da lyve og eksempelvis kalle seg “jorddyrkere” for å slippe unna. Det er Jehovah Gud selv som legger nasjonenes ledere i hjertene “å knuse skjøgen (religion) og brenne henne opp med ild”. (Total ødeleggelse) “Da skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”, fortsetter Åpenbaringen.

  Når Jehovah er ferdig med falsk religion, vender Han oppmerksomheten mot resten av verden gjennom Harmageddon. “Det blir bare få mennesker tilbake”, sier Bibelen. Men noen få sanne kristne overlever, og når støvet har lagt seg, begynner oppstandelsen av nesten alle de døde til nytt liv på den åndelig nyrensede planeten jorden.

  • Denne spydige og nedlatende ånd er som vi ser hos Birgir Hermansen er et godt eksempel på hva vaksinen gjør med folk.
   Har merket dette mange steder. Det er som om vaksinen gjør mennesker forherdet mot Den Hellige Ånds røst og det merkes i hvordan folk uttrykker seg.
   Kom til Jesus, søk Ham om tilgivelse og renselse fra vaksinens onde makt.

   4
   7
  • Broder Pedersens virksomhet har faktisk økt. Misjon Jesus Leger øker inntektene med ca 10% Virksomheten øker gaveinntektene med om lag 1.2 millioner til 13.3 millioner i 2020. Det er en pen økning mht at vi har vært inne i en pandemi og arrangementene har vært kansellert.

   Dermed kan Pedersen og Misjonen Jesus leger trappe opp arbeidet med å hjelpe de kasteløse i landsbyer i Andhra Pradesh i India med å bygge brønner slik at de får rent vann å drikke.
   Pedersen og Misjonen Jesus legers arbeid i India kan støttes på VIPPS: 10 38 69. eller KONTO: 3100 31 31001.

   De av oss som har sansen for det som hører Herren til lytter til Åndens stemme og tar ikke i mot injeksjonen med fosterceller, griseblod og celler fra nyrene til apekatter. Vi stoler på Herren Jesus og sier nei til å styrke vår kroppslige hytte med denne urene og livsfarlige vaksinen. Sett din lit til Herren i stedet, og har du tatt denne gift, be Herrens blod rense deg og søk Herren om tilgivelse.
   Flykt for ditt liv, gjør deg ikke uren med vaksinen.
   Det å ta denne vaksinen er en stor synd. Under holocaust ble det produsert lampeskjermer av hud fra myrdede jøder. Dette å ta vaksinen er en kanibalisme hvor man tar i mot celler fra barn som er drept i mors liv. Sky den som pesten. Og har du tatt dose en, be om tilgivelse og ikke ta dose to. Har du tatt dose to, søk Herren om nåde og ta ikke mer av denne giften fra avgrunnen. Må Herren velsigne deg som kommer i anger og bot til Ham!

   19
   6
  • Gå du og gjør din kristne plikt, Randi, og be for, og velsign myndighetene vores, så de kan bli frelst, og komme til sannhets erkjennelse. Gud vil jo at ALLE skal bli frelst.

   2
   7
  • Jeg skjønner bedre og bedre for hver gang jeg leser løgnene og fantasiene til fri, såkalt, “pinsevenn”, hvorfor han ikke TØR stå fram med fullt navn. Han SKAMMER SEG over seg selv.

   4
   22
  • Alltid spottende denne Hermansen
   Alltid på feil side i den åndelige konflikten.
   At Birgir Hermansen har latt seg bite av denne slangegift er noe vi kan merke. Det kjennes på ånden. En duft av død til død.
   Det er trist å se en mann falle i fra troen slik.
   Jeg er veldig glad for at Svein Magne så tydelig sier i fra.
   Har vært på mange av hans møter og kjenner godt Herrens nærvær i hans møter. Det er vel få Gud har brukt like mye i dette landet de siste årene som Svein Magne Pedersen

   19
   6
 3. TIL LESERNE!

  Det nærmer seg Jehovahs dag, som kulminerer i Harmageddon. Det hele starter med at nasjonene (dyret), gir sin makt en kort tid til FN (dyrets bilde) der de blir enige om å knuse all religion.

  Prester vil da lyve og eksempelvis kalle seg “jorddyrkere” for å slippe unna. Det er Jehovah Gud selv som legger nasjonenes ledere i hjertene “å knuse skjøgen (religion) og brenne henne opp med ild”. (Total ødeleggelse) “Da skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”, fortsetter Åpenbaringen.

  Når Jehovah er ferdig med falsk religion, vender Han oppmerksomheten mot resten av verden gjennom Harmageddon. “Det blir bare få mennesker tilbake”, sier Bibelen. Men noen få sanne kristne overlever, og når støvet har lagt seg, begynner oppstandelsen av nesten alle de døde til nytt liv på den åndelig nyrensede planeten jorden.

  2
  7
  • JV’s retorikk minner mye om jehovahs vinters lære. Det de sier kan gi inntrykk av å handle om det som står i Bibelen men det avviker litt på alle områder. Åndelige ting bortforklares og evangeliet gjøres til “jordisk teori”. Alt snakket om harmageddon fortrenger evangeliet om Jesus som døde på korset for å sone for menneskenes synder. Han som er veien sannheten og livet. De snakker mye heller om å “søke jehovah” enn å omvende seg fra synd.

   De gjør som slangen i paradiset. De argumenterer gjerne ut fra Guds Ord men tillegger det en helt gal forståelse.

 4. Det er forskjellige syn på hva som står i Bibelen og måten man leser den på er også forskjellig. Noen tar Bibelen bokstavelig og andre mener den er alegorisk. Derfor vil man aldri kunne bli enig. Man kan nesten si det handler om to forskjellige trossystemer. De som synser og de som kun forholder seg til det som kan forstås bokstavelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *