Svake jobbtall viser at USAs økonomi ikke vokser -på vei mot kollaps

uten-jobbDet amerikanske arbeidsmarkedet er fremdeles i oppbremsing etter at det bare ble skapt  38.000 nye jobber i USA utenfor landbruket. Disse tallene var langt verre enn det de fleste “ekspertene” forventet og er de svakeste siden september 2010.  Økonomene hadde i forkant regnet med en jobbvekst på 158.000 i mai, ifølge konsensustall fra Bloomberg. Fremleggingen av de svake jobbtallene førte umiddelbart til at dollaren svekket seg i verdi, mens prisene på gull økte. De fleste analytikere tror nå at sentralbankens bebudede rentehevning i juni eller juli nå vil bli avlyst, Det amerikanske aksjemarkedet reagerte svakt nedover, og de ekstremt svake jobbtallene viser at veksten i den amerikanske økonomien ikke er så sterk som man trodde. 

USAs økonomi er dyp krise selv om mainstream media peker på aksjemarkedet og sier at alt er bare greit. En av dem som kjenner situasjonen fra innsiden er Gregory Mannarino i Traders choice.net. I sin siste video hevder Mannarino at den virkelige arbeidsledigheten i USA nå er på depresjons-nivå og at stadig flere amerikanere nå mannarinobefinner seg utenfor arbeidsmarkedet. Mannarino hevder i likhet med en rekke andre økonomer og aksjehandlere at et større økonomisk kollaps er i kommingen og gjelds-boblen den amerikanske sentralbanken har skapt, snart vil komme til å kollapse. Det kommende krasjet i amerikansk økonomi kommer til å få følger verden over, og derfor søker også FED den amerikanske sentralbanken) å gjøre alt for å utsette det som uunngåelig vil komme til å skje. “Aldri tidligere i historien har flere amerikanere enn nettopp nå overlevd på hjelp fra det offentlige. Mens folk flest ser til aksjemarkedet og tror at alt er bra så lenge det er høyt, finnes det andre faktorer som bør sjekkes ut, og det er spesielt obligasjonsmarkedet og jobbmarkedet, og her er tallene ikke spesielt lystige. Gårsdagens jobbtall ville under normale omstendigheter ha utløst et betydelig fall på Wall Street, men dette skjedde ikke. Hvorfor? Jo, sentralbanken signaliserer at de vil fortsette sin monetære policy som betyr mer gratis penger og billig kreditt -så boblen kan blåses høyere opp. Sjekk ut hva Traders Choice Gregory Mannarino har å si om fredagens katastrofetall og amerikansk økonomi. Myndighetene gjør nå alt for å skape et bilde av at alt er bare bra.

Og her er torsdagens viktige video fra Mannarino

 

3 tanker om “Svake jobbtall viser at USAs økonomi ikke vokser -på vei mot kollaps

 1. Den neste presidenten får en vanskelige og utakknemlig jobb. Søkelys sin “favoritt”, klovnen og idioten Donald Trump, vil garantert ikke lykkes, ved å gi skattelette til de rikeste, og gjøre livet enda vanskeligere for middelklassen og ikke minst for de virkelig fattige.
  Jeg har ikke registrert at han har nevnt en eneste ting som kan bedre økonomien i landet?

  Clinton har heller ingen forutsetninger for å kunne lykkes. Sannheten er at uansett hvilken president som ville blitt valgt nå, vil situasjonen være verre i Amerika om 4 år enn den er i dag!

  • Godtfred. Søkelys har ingen favoritt her, jeg har da ved flere anledninger slått fast at ingen av kandidatene er å foretrekke.
   Når nå slaget ser ut til å bli mellom Trump og Hillary -foretrekker jeg Trump da det vil kunne bli spennende.
   Hillary Clinton vil etter all sannsynlighet fortsette Obamas avkristnings politikk og fortsette å øke den amerikanske statsgjelden.
   Personlig var lenge Ben Carson min personlige favoritt da han er en meget klok mann. Men dessverre har mine kandidater forlengst blitt slått ut av Donald Trump.

Det er stengt for kommentarer.