Strømpris-opprøret: Facebookgruppe som krever billigere strøm har rundet 400 000 medlemmer, neste mål er 500 000

Det norske folk brøler nå mot de høye strømprisene som rammer folk flest knallhardt i vinterkulden. Skyhøye strømpriser rammer ikke bare forbrukere, men også industrien, bønder, gartnerier og andre næringer som er avhengig av strøm. De historisk høye prisene på strøm vil tvinge prisene opp på norsk-produserte matvarer i tillegg til den globale inflasjonen vi ser på råvarer. De rekordhøye prisene på strøm skremmer nå forbrukere over hele landet og er i ferd med å skape et strøm-brøl som langt overgår klimabrølet. I Norge er det nå bitende kalt og mens folks lommebøker tømmes, fylles pengebingen til staten og kraftprodusentene opp slik at det bokstavlig renner over. Stadig flere rammes av skyhøye regninger og folk protesterer med å melde seg inn i facebookgruppen “Vi som krever billigere strøm”.

En passiv Støre-regjering signaliserer at det vil komme pengehjelp til folket før jul, men beløp og innretning er uklart. Norske husstander er hardt rammet og spesielt trygdede, pensjonister og folk med vanlig lønnsinntekt merker nå på at utgiftene stiger uten at inntektene føler etter. Det er ventet at protestgruppen som i skrivende stund har 398200 medlemmer vil runne 400 000 i løpet av ettermiddagen og kvelden. Statsminister Jonas Gahr Støres ord om “at nå er det vanlige folks tur” ser ut til å bli et uttrykk folk vil huske med sinne. Dersom regjeringen ikke hoster opp en skikkelig merkbar sum i støtte til husstander og næringsliv og tar grep for å sikre befolkningen i det iskalde Norge en levelig pris på strøm, vil opprøret fortsette og de tre partiene som har rødt flertall på stortinget, risikerer å måtte betale en skyhøy pris ved neste valg. Norske valg er en tragedie, for vi har i realiteten bare tre valgmuligheter, nemlig blå penn, rød penn eller grønn penn. Det er fritt valg i nederste hylle for norske velgere. Som på tivioli i gamle dager da Gorgus Oseberg ropte “fritt valg i nederste hylle,” til dem som vant og kunne velge mellom knapper eller glanspapir, eller en kam, penn eller noe lignende. Er du ikke medlem av Facebook-gruppen ennå, gjør en for laget og meld deg inn her

Facebook Comments

4 tanker om “Strømpris-opprøret: Facebookgruppe som krever billigere strøm har rundet 400 000 medlemmer, neste mål er 500 000

 1. Hvorfor gjøre opprør mot Guds frelseplan ?

  Det aller beste hadde vært om strøm prisene hadde blitt 4 – 5 ganger dyrere enn i dag. Da hadde hele Norge samlet seg om Guds ord og menighet.
  Det er i nøden mennesker blir frelst og lever i troskap til Gud. Dette har hele historien vist oss. Men Søkelys gjør altså opprør mot Gud ved å være i mot disse høye strømprisene. Da søker ikke Søkelys frelse og Guds nåde. Søkelys er da like hatefull mot Gud som ateister og muslimer.

  Vi må derfor be til Gud om at en verdslig nød, gjennom en 5 dobling av strømprisene, kommer til Norge slik at vårt folk kan bli frelst fra det onde.

 2. Facebook-gruppe? Ærlig talt. Det mest tafatte initiativ som finnes. Det er en stille protest. Jeg er ikke på Facebook, og merker sådan ingenting av et angivelig strømopprør.
  Nei, folk må ut i gatene som franske bønder! Da blir det liv. Men dette ligger ikke i den norske folkesjela.

  • Ei slik gruppe er en forsiktig måte og markere at man er uenig med noe.
   Jeg ser denne gruppen planlegger flere demonstrasjoner, men tror ikke at det gjør inntrykk på regjeringen.
   Det må sterkere lut til. De ulike regjeringer tar neppe hensyn til demonstrasjoner, og skulle det bli franske tilstander, må vi regne med at vi får franske tilstander når det gjelder politivold og opprørspoliti også.
   Det som må til er væpnet revolusjon som AKPml ropte etter på 1970 tallet.

   1
   1
 3. Ser ikke våre myndigheter det samme som jeg ser ? Våre vannmagasin er tomme før uke 18 i 2022 : Da først starter smeltingen og magasinene fylles igjen. I spørretimen i dag sa Støre at man ikke skulle gjøre noe med kraft – eksporten via utenlands-kablene. Den nye kabelen til England går med halv kapasitet til 1.1. 22 – da blir det 100% eksport også der ( nok kraft til 600.000 personer ).
  Vannmagasinene i Sørvest hadde sist uke en fyllingsgrad på 62 % og ble nedtappet med 2,3 % på en uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.