Storbritannia i ny lockdown -andre bølge av Coronaviruset rammer Europa

Storbritannia er igjen i Corona-lockdown på grunn av økende smitte over hele Europa. Covid-19 er igjen i ferd med å beseire Europa, og som en pil skutt ut av en bue, har det hele gått svært fort. Hvem hadde vel den 31 oktober 2019 trodd oss dersom vi hadde kommet og sagt at om et halvt år ville alt av kirker være stengt, alt være nedstengt og millioner av mennesker være livredde for et virus med lav dødelighet? Hvem hadde trodd at alt ville bli stengt ned, media fulle av nyheter om antall smittede -og hvem hadde vel trodd at millioner på millioner ville komme til å miste jobben i løpet av de neste få måneder? Hvem hadde trodd at demokratiske land hadde innført smitteregler som betyr at kristne ikke lenger kan samles til gudstjenester og møter, eller til bibelgrupper i private hjem?

2020 er blitt året vi sent vil glemme, og 2020 ble året da 3 Mosebok 13,45 fikk en ny mening. Det var lørdag kveld at statsminister Boris Johnson annonserte at Storbritannia går inn i en ny lockdown som skal vare ut november, foreløpig. Coronaviruset ser ut til å ha dradd ut med seier og til seier, mens land etter land må stenge ned. Siden smittetallet forsetter å øke i Norge, må vi regne med at også vårt land risikerer en ny lockdown.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Storbritannia i ny lockdown -andre bølge av Coronaviruset rammer Europa

 1. Null sympati. La de stenge ned alt. Det er det de ønsker. Viss ikke folket reiser seg får de ta konsekvensen. Økonomisk ruin og anarki er neste steg. Det er det de ønsker. Knuse vestens økonomi, for så å kommet opp med sin totalitære NWO orden. 2020 er året da den demokratiske friheten avgikk ved døden.

  • Helt riktig Z. Folk aner ikke at konsekvensen av nedstengning kan bli verre enn selve viruset.
   Skulle tro massene lever i den villfarelse at det på et eller annet punkt bare er å slå på en bryter -og så alt blitt som før igjen.
   Konsekvensene av disse unødvendige lockdowns vil bli noe som vil plage oss i flere år.
   Foreløpig får mange av de som mister jobben dagpenger ol fra myndighetene, men etter en tids ledighet vil dagpenger eller arbeidsledighetstrygden ta slutt -og da gjenstår sosialen for nordmenn og matkuponger/under minimumsstøtte i mange EU land. 2020 er blitt året da vår frihet og demokrati og rettigheter døde -og også kristne friheter og rettigheter vil dø sammen med dette. Vi får håpe Trump vinner valget slik at det er vindu av tid for å utsette den endelige dom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *