Steve Cioccolanti: Se ikke til Washington, Roma eller Brussel etter Antikrist -den islamske Antikrist i ferd med å åpenbares

Kristne teologer, profetigranskere og bibellesere har lenge lett etter bibelens antikrist-skikkelse blant makteliten i Washington, Roma eller Brussel. Disse har oversett det faktum at den bibelske verden primært dreier seg om stater og områder i det som utgjorde de store bibelske verdensrikene. Sendebrevene i Johannes åpenbaring er sendt til menigheter som alle var lokalisert i områder som ligger i dagens Tyrkia. Den islamske religionen og koranen gir begge uttrykk for den antikristne ånd med å avvise Bibelens budskap om Guds sønn. I islam er Jesus nedgradert til å være en mindreverdig profet og muslimenes avvisning av at Kristus er Guds sønn, kommet i kjød, samsvarer 100 prosent med apostelen Johannes beskrivelse av forføren og Antikrist.

Å se til Brussel, Washington, Roma eller London etter den bibelske antikrist-skikkelsen som skal bli åpenbaret, er å se i feil retning. Steve Cioccolanti i Discover Minestries er blant den voksende skare av som tror at Antikrist vil reise seg ut fra islam, og dermed faller teoriene om at Obama eller Trump skulle være Antikrist. I sin tale peker Cioccolanti på at Tyrkia ønsker å gjenopprette et kalifat. Recep Erdogan hvis navn har tallverdi 666 i følge engelsk gematria er så avgjort en mulig antikrist-kandidat. I sin tale stiller Cioccolanti spørsmål ved de tradisjonelle forestillinger om hvor antikrist vil komme fra. Kanskje tradisjonelle profetigranskere bør være villig til å være åpne for andre alternativ enn gamle fastlåst tankegods. Islam har en lang tradisjon i å kreve blind underkastelse og er kristentroens naturlige motstander.

 

5 tanker om “Steve Cioccolanti: Se ikke til Washington, Roma eller Brussel etter Antikrist -den islamske Antikrist i ferd med å åpenbares

  1. Grunnen til at araberne kunne legge under seg så store områder i begynnelsen var dels kriminelle overfall og dels at områdene de invaderte var sterkt svekket av kriger og epedimier.

    Om antikrist kommer fra Tyrkia er ikke godt å si. Men rent teoretisk er det mulig å tenke seg at en borgerkrig i USA kan utløse en tredje verdenskrig. Hvis det blir nok kaos i byene kan kanskje noen tenke seg at USA er ute av stand til å handle millitært. Men det er de jo ikke. En fullskala verdenskrig idag vil lett kunne sette både kina, russland og hele den vestlige verden ut av spill. Og hvis det i kjølevannet av en slik krig oppstår sultkatastrofer, epedimier som f. eks spansesyken ol, så er det ikke godt å si hvem som kan bli verdens mektigste mann. Problemet for USA og antagelig mange andre steder er at sannsynligheten for at folk begynner å plyndre hverandre i stedet for å hjelper hverandre er stor.

    Kina er muligens en joker. Det kan være at den kinesiske diktatoren tenker som demokratene i USA og gjør bokstavelig talt hva som helst for å unngå å bli stillt til ansvar. Den kinesiske diktatoren ville nok aldri kunne leve med en avskjed i unåde fordi han har ødelagt kinas renome world wide. Så kanskje han vil prøve den gamle oppskriften med å “seire i krig” hvis han tror det er mulig?

  2. Ser at CIOCCOLANTI er ute med nok et forsøk på å holde seg populær.
    Han har tatt feil før, og dette er ikke siste gangen heller
    Den som lever får se.

Det er stengt for kommentarer.