Steve Cioccolanti: Se ikke til Washington, Roma eller Brussel etter Antikrist -den islamske Antikrist i ferd med å åpenbares

Kristne teologer, profetigranskere og bibellesere har lenge lett etter bibelens antikrist-skikkelse blant makteliten i Washington, Roma eller Brussel. Disse har oversett det faktum at den bibelske verden primært dreier seg om stater og områder i det som utgjorde de store bibelske verdensrikene. Sendebrevene i Johannes åpenbaring er sendt til menigheter som alle var lokalisert i områder som ligger i dagens Tyrkia. Den islamske religionen og koranen gir begge uttrykk for den antikristne ånd med å avvise Bibelens budskap om Guds sønn. I islam er Jesus nedgradert til å være en mindreverdig profet og muslimenes avvisning av at Kristus er Guds sønn, kommet i kjød, samsvarer 100 prosent med apostelen Johannes beskrivelse av forføren og Antikrist.

Å se til Brussel, Washington, Roma eller London etter den bibelske antikrist-skikkelsen som skal bli åpenbaret, er å se i feil retning. Steve Cioccolanti i Discover Minestries er blant den voksende skare av som tror at Antikrist vil reise seg ut fra islam, og dermed faller teoriene om at Obama eller Trump skulle være Antikrist. I sin tale peker Cioccolanti på at Tyrkia ønsker å gjenopprette et kalifat. Recep Erdogan hvis navn har tallverdi 666 i følge engelsk gematria er så avgjort en mulig antikrist-kandidat. I sin tale stiller Cioccolanti spørsmål ved de tradisjonelle forestillinger om hvor antikrist vil komme fra. Kanskje tradisjonelle profetigranskere bør være villig til å være åpne for andre alternativ enn gamle fastlåst tankegods. Islam har en lang tradisjon i å kreve blind underkastelse og er kristentroens naturlige motstander.

 

Facebook Comments

5 tanker om “Steve Cioccolanti: Se ikke til Washington, Roma eller Brussel etter Antikrist -den islamske Antikrist i ferd med å åpenbares

  1. Ser at CIOCCOLANTI er ute med nok et forsøk på å holde seg populær.
    Han har tatt feil før, og dette er ikke siste gangen heller
    Den som lever får se.

  2. Grunnen til at araberne kunne legge under seg så store områder i begynnelsen var dels kriminelle overfall og dels at områdene de invaderte var sterkt svekket av kriger og epedimier.

    Om antikrist kommer fra Tyrkia er ikke godt å si. Men rent teoretisk er det mulig å tenke seg at en borgerkrig i USA kan utløse en tredje verdenskrig. Hvis det blir nok kaos i byene kan kanskje noen tenke seg at USA er ute av stand til å handle millitært. Men det er de jo ikke. En fullskala verdenskrig idag vil lett kunne sette både kina, russland og hele den vestlige verden ut av spill. Og hvis det i kjølevannet av en slik krig oppstår sultkatastrofer, epedimier som f. eks spansesyken ol, så er det ikke godt å si hvem som kan bli verdens mektigste mann. Problemet for USA og antagelig mange andre steder er at sannsynligheten for at folk begynner å plyndre hverandre i stedet for å hjelper hverandre er stor.

    Kina er muligens en joker. Det kan være at den kinesiske diktatoren tenker som demokratene i USA og gjør bokstavelig talt hva som helst for å unngå å bli stillt til ansvar. Den kinesiske diktatoren ville nok aldri kunne leve med en avskjed i unåde fordi han har ødelagt kinas renome world wide. Så kanskje han vil prøve den gamle oppskriften med å “seire i krig” hvis han tror det er mulig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *