Sørlandsnyhetene: JANNIKE ARNESEN (AP) TIL FRONTALANGREP PÅ VIDAR KLEPPE: «DET VAR DET SOM DREPTE VENNENE MINE PÅ UTØYA FOR 10 ÅR SIDEN

Facebooksiden “Sørlandsnyhetene” og Nils Nilsen har igjen hisset på seg fiffen i Kristiansand kommune. Fiffen består som kjent av politikere fra Høyre, Venstre, KrF, SV, MDG og Arbeiderpartiet -som ennå ikke har kommet over det faktum at skarer av velgere har fått nok av bompenger, kunstsilo og byfiffen som har styrt byen med jernhånd i flere tiår. Demokratene og Vidar Kleppe utfordret denne fiffen -og det er ikke blitt tatt nådig opp av fiffen og makteliten i Kristiansand. Arbeiderpartiet, Fædrelandsvennen og fiffen har hisset seg voldsomt opp på Nils Nilsen og Sørlandsnyhetene etter at Facebooksiden publiserte dette innlegget hvor de gjengir utsagn fra Jannike Arnesen i Arbeiderpartiet:

Får skylden for 22 juli terroren i et facebook-innlegg skrevet av en lokal arbeiderparti-representant i Kristiansand bystyre. En rekke kjente lokale politikere inklusiv tidligere ordfører Harald Furre fra Høyre har likt hennes facebookinnlegg

Arnesen skriver om Kleppes politiske virksomhet:
«DET VAR DET SOM DREPTE VENNENE MINE PÅ UTØYA FOR 10 ÅR SIDEN» sitat slutt.
Dersom du er interessert i ett av mange grove eksempler på hatprat, hets, løgn, mobbing og utskjelling fra AP, så les videre.
Ved midnatt søndag kveld, påvirket av overveldende hat, følelser og gudene vet hva, gikk bystyrerepresentant for AP, Jannike Arnesen (29 år) til tastaturet og skrev et sterkt sjikanerende og løgnaktig hetse-innlegg mot bystyrerepresentant Vidar Kleppe (58 år) og hans parti Demokratene.
Det som åpenbart har forårsaket dette hatet er Demokratenes knallgode meningsmåling som ga dem en oppslutning på formidable 12,1% samme kveld.
Arnesen vet nok i likhet med folk flest at det reelle tallet er langt høyere når velgerne går til urnene.
I sitt Facebookinnlegg fra samme kveld, omtaler Jannike Arnesen sin bystyrekollega og mangeårig stortingsrepresentant Vidar Kleppe som brun rasist, løgner, konspirasjonsteoretiker og populist. Hun kaller Kleppe for «bitte liten» og gir han ansvaret for den forferdelige massakren den 22. Juli 2011.
Hun nevner Kleppes budskap som årsak til at, sitat Arnesen: «DET VAR DET SOM DREPTE VENNENE MINE PÅ UTØYA FOR 10 ÅR SIDEN» sitat slutt. (se skjermbilde)
Innlegget holder en klasse som overgår tidligere justisminister Sylvi Listhaugs omtale av AP. Noe som også førte til at Listhaug måtte gå av.
Er det på tide at AP gjør samme korte prosess med Arnesen som det de gjorde med statsråd Listhaug?
Jannike Arnesen (AP) har siden den gang hun trygt satte seg på fergen bort fra sine beskutte venner og den fryktelige terrormassakren på Utøya 22.Juli 2011 aldri nølt med å stå frem som en massiv sperreballong for de virkelige ofrene.
Det har hun også gjort i en rekke andre saker hvor det å kle seg i offer-rollen synes å være hennes eneste politiske budskap hver gang hun blir sint eller irritert over sine bystyrekollegers fremgang og vekst.
På denne måten har hun også bygget sin politiske karriere. Sjelden på sak eller kunnskap, men på egen påstått offerrolle og hat.
Arnesen har aldri nølt med å stå frem med verken selvskading, div. psykiske tilstander, fare for nedarvet sykdom, ensomhet, eller selvbesørget mobbing og netthets. (kilde FVN)
«Alle unge har det vondt» har Arnesen også uttalt til FVN, med seg selv i hovedrollen, som om det er en sannhet for alle hun antar at deler hennes skjebne. Og alt dette sludderet er benyttet som kontekst når hun vil ta oppmerksomhet fra viktige saker og rette fokus mot seg selv, fremfor de som virkelig sliter.
Sannheten er imidlertid at Arnesen lever et makelig anlagt liv til en kommunal og partisponset lønn langt over snittet av hennes jevnaldrende unge voksne. Arnesen er den som stiller i kommunale møter iført morgenkåpe, knapt våken og uten respekt for noe reglement. (se bilde)
Arnesen bor i en bolig som er godt subsidiert av kommunale midler, egentlig beregnet for de svakeste, men som «pussig nok» kommer henne til gode.
Både Arnesen og partiet hennes har dessuten i lang tid påstått at andre bryter kommunens etiske regelverk når politiske kolleger omtales. Selv fremstiller de seg som skyldfrie for et hvert politisk klima, tross historisk griskhet og vederstyggeligheter hva makt og verv angår.
Arbeiderpartiets representanter i Kristiansand har gjennom sine sosiale nettsider og kommentarfelt fremmet mye hatprat, hets, sjikane og direkte drapstrusler. Både mot politiske kolleger, deres familier, barn og nettverk. Jannike Arnesen har stått i spissen for dette og blir applaudert av sin gruppeleder, hennes ektemann og deres nettverk. Ja selv av ordførerens egen rådgiver, Kenneth Mørk. Kan ordføreren da stille seg uvitende til dette?
Flere i APs hetsegjeng er også anmeldt for dette, og noen har på den bakgrunn mottatt formaninger fra politiet om å slutte med hatpratet eller møte tiltale.
AP sine representanters eneste grunn til å drive med hets er subjektive følelser av sinne grunnet eget valgnederlag og avsløringer om deres mange misgjerninger, ukultur og kameraderi.
Arnesens innlegg er likt, delt eller kommentert av mange av toppene i Arbeiderpartiet. Herunder:
Nestleder Hadja Tajik.
Gruppeleder Mette Gundersen
Leder av oppvekstutvalget Åse Løvdal
Mona Dia ( tilknyttet Arkivet menneskerettighetssenter)
Tidl. Søgneordfører Astrid Hilde
Adriana Ruiz og en rekke andre partimedlemmer.
Innlegget er også likt av andre politikere. Herunder:
Harald Furre (H) m/kone Siri Thommessen
Hildegunn Seip (MDG)
Atle Drøsdal (Krf)
May Erna Karlsen (SV)
Lise Kristiansen (Leder for sladderavdelingen i Høyre)
Robin Hansson (SV)
Jens Anders Ravnaas (Tverrpolitisk folkeliste)
Eirik Furuseth (Nett-troll)
Ellen Rudnes (Rødt)
Ann Kristin Olsen (tidl. fylkesmann)
Jorunn Aanensen Kalvik (SV)
Kai Steffen Østensen (Skeiv Ungdom -AP)
Ivar Walseth (AP)
Christine Alveberg (Venstre)
Neda Blakstad (ap)
Bendte Moen (Netthetser)
Stein Furuseth (Rødt)
Alf Holmelid (SV)
Andreas Landmark (SV)
Birgit Amalie Nilsen (MDG/Arkivet)
Jan Erik Tønnesland (AP)
Astri Arnesen (Mammaen til Jannike)
….bare for å nevne noen….
I følge KS Veileder for folkevalgte gjengitt i boken «Tillit», er en like, deling eller kommentar å betrakte som en politisk ytring.
Spørsmålet nå blir om Ordfører Jan Oddvar Skisland har stamina nok til å fremme sak mot hver enkelt av sin egen heiagjeng i Kristiansand bystyre for brudd på kommunens etiske regelverk. Alternativt om han ser seg tjent med å lede et lag som gjør ham til tidenes dårligste leder av Kristiansand Kommune.
I samme anledning anbefales ordføreren å ta et realt oppgjør med administrativt ansatte som opptrer i denne nedrige politiske debatten som AP er ansvarlig for.
Oppsigelse og tilbud om åremålsstillinger kan igjen anbefales, særlig hva angår Teknisk direktør for Gartnerløkka og Havnedirektør for Havneflytting, bare for å nevne noen.
Lik og del
(Skrevet av Nils Nilsen)

Facebook Comments

3 tanker om “Sørlandsnyhetene: JANNIKE ARNESEN (AP) TIL FRONTALANGREP PÅ VIDAR KLEPPE: «DET VAR DET SOM DREPTE VENNENE MINE PÅ UTØYA FOR 10 ÅR SIDEN

  1. Nils Nilsen har skikkelig rett. Bystyret i Kristiansand er et skikkelig rottereir av hets, hat, bakvaskelse, løgn og forakt mot egen befolkning.
    Arbeiderpartiet, Krf og høire er de verste.
    Dette er partier som forakter og spytter på velgerne, og når folk begynner å forstå hva slags diktatur byen er og hvor korrupte de politiske lederne er, blir man utsatt for hets og sjikane.
    Fin-fiffen har fædrelandsvennen på sin side, og fædrelandsvennen er det verste fake news mediet i Norge. Den avisen er et skikkelig rottereir av løgn, kristendomshat og besteborgerlighet.

  2. Jeg synes sokelys skriver alt for mye om virus og politikk som ikke likes. Står det ikke noe i det gammle testamentet om at dette er en straff fra Gud for frafall? Er ikke dette noe vi bare må regne med i stadig økende grad? Blir man oppbygget av å fokusere bare på dette?

    Sokelys burde heller skrive litt om hvorfor kristendommen går i oppløsning rundt oss. Eller enda bedre, hva som må til for å snu utviklingen. Hva kan det være i menighetene som gjør at ting ikke fungerer nå slik som det gjorde i tider med vekst? Dette interesserer meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *