Søkelys vil med dette ønske alle en riktig god jul!

Søkelys vil med dette ønske alle våre lesere en riktig god jul.

9 tanker om “Søkelys vil med dette ønske alle en riktig god jul!

 1. Du kan identifisere sanne kristne på at de ALDRI ville få seg til å blande seg med hedninger og delta i deres hedenske feiringer. “Vennskap med verden er fiendskap med Gud”, konkluderer Jakob, Jesu halvbror, i sitt bibelske brev.

  20
  26
  • Takk til ambassadøren for velskrevne bibelkommentarer! Synes Jehovas ydmyke tjener i det nye år skal bruke all forstand, skrivekraft og tid på å fremme sann kristenkonservatisme, endetidslære og intelligent design på nettsteder som resett.no. Det er ellers et forum med altfor mye følelser, synsing og politiske dogmer. Resett er en kjærkommen ventil for oss antiglobalister og jesuselskere i Satans tid. Men Resett mangler kunnskap om hvordan verdenen virkelig er! Den er styrt av åndskampen mellom Jehova og Satan – og alle deres tilhengere! Resett trenger bibelen som feilfri rettesnor og ambassadøren som korsridder! Ut med dumskapen, inn med Jehova!!! Lykke til med å berike de nasjonalkonservative med sanndru linformasjon!!! Vi må bekjempe den “naturvitenskapelige” ufornuft med den evige sannhet!!

   13
   3
  • @Ansgar L

   Du har helt rett om åndskampen. De færreste tror det finnes en djevel som inspirerer og styrer menneskene. Derfor mister de virkeligheten av syne og tror de kan hindre Bibelens endetidsprofetier i å gå i oppfyllelse ved å håpe og tro at politikerne tar til vettet bare de blir tilstrekkelig opplyste.

   Sanne kristne derimot er ”glade” for utviklingen fordi vi da vet målet nærmer seg med stormskritt. Dette MÅ vi igjennom enten vi vil eller ikke. Og derfor er det bare å lene seg tilbake og se på at det skurer løs.

   Når det starter med religionenes/Babylon den store/skjøgens fall for nasjonene gjennom FN vil dere vite at det har vært en sann profet blant dere, slik Bibelen profeterer. På det tidspunktet er det dessverre for sent å omvende seg. Derfor er NÅ den beleilige tid. Ikke la et sekund gå tapt. Vend om til Jehovah før det er umulig. Lykke til!

   10
   2
  • Takk Kjell og God Jul tilbake. Du skal få en juleklem i himmelen 🙂 Dere andre også.

   6
   13
 2. God jul til deg og Kjell. Takk for mye interessant du har smelt på bloggen i år.

  5
  14

Det er stengt for kommentarer.