Søkelys leser med sint epost til omstridt sexolog og professor etter foredrag til ungdomsskole barn i Finsland

begge-delerDen omstridte sexologen og professor Esben Esther Benestad Pirelli skapte reaksjoner lokalt i Finsland etter sitt besøk ved  Finsland ungdomsskole i Songdalen kommune. Saken fikk onsdag stor oppmerksomhet i Dagbladet hvor Benestad Pirelli som regner seg som både mann og dame uttrykte sinne. En av våre lesere, Viggo Skjold-Hansen ble dypt rystet over det han leste, og sendte derpå en opprørt epost til den omstridte sexologen. Bakgrunnen for eposten var et intervju med Benestad Pirelli som stod å lese i avisen Dagbladet den 6 april der det kom frem at sexologen etter at hun hadde holdt et foredrag “sex og politikk” for en gruppe ungdomsskole barn hadde fått sterke reaksjoner. Sju personer, flere av dem med bakgrunn i skole- og helsesektoren, har underskrevet et brev sendt til skolekontoret i Songdalen der de reagerer kraftig på sexologens besøk,” og det er nok langt flere enn disse sju som syntes det er uriktig at denne sexologen skal slippes løs over ubefestede barn og ungdommer. ( Foto faksile fra Dagbladets artikkel)

I eposten fra vår leser sendt til den kontroversielle sexologen som er professor ved AnonymMann1universitet i Agder heter det og vi siterer:  “-Jeg ble så opprørt av å lese saken der du holdt foredrag for barn på en skole, og ikke minst dine uttalelser til Dagbladet
i etterkant, at jeg må skrive til deg. Det er mildt sagt oppsiktsvekkende, meget klanderverdig og meget beklagelig at du slapp til foran skolebarn. Skolebarn skal
ingenlunde eksponeres for slike ting. Dersom jeg var forelder til et av disse barna ville jeg politianmeldt både deg og skolens ledelse! -Du hevder at årsaken til kritikken er at dette fant sted i “bibelbeltet”. Vel, nå forholder deg seg faktisk sånn at det store flertallet av den norske befolkning mener at det du står for er ikke bare unormalt men også sykelig. Og der er jeg helt enig.  Gud har skapt oss med et kjønn, og slik er det ment at vi skal være. Det er ikke ment at vi skal være “homofile” og det er slett ikke ment at vi skal ha to kjønn,eller bytte kjønn! Du fremstiller alt det unormale og sykelige som normalt, og dermed er du en trussel for den oppvoksende generasjon,” skriver Skjold-Hansen og fortsetter: -Etter min, og store deler av den norske befolknings oppfatning er du en meget psyk person, og det er intet mindre enn en  skandale at du er ansatt på et offentlig universitet. At du får mediaoppmerksomhet er ikke så ille, for der blir du i all hovedsak fremstilt som en riksklovn. Jeg ber Jesus om å vise deg veien, sannheten og livet, og at du må vende om og ta i mot Ham som din Frelser og Mester,” heter det i mailens avslutning. Skjold-Hansen har så langt ikke fått svar på sin mail -men jeg tror mange er grunnleggende enig i at det uriktig av norsk skoleverk og slippe slikt løs på barn og unge som ukritisk tar til seg hva som kommer fra en såkalt professor.

I følge Dagbladet skal Benestad Pirelli ha blitt sint etter å hørt om protestbrevet som kom etter det famøse foredraget for ungdomsskoleelever: “Sammen med organisasjonen Sex og politikk ble det blant annet diskutert med ungdomsskoleelevene om det var greit at Mads gikk med kjole til konfirmasjonen og om Anna gikk med dress, skriver finsland-skole_440Fædrelandsvennen.  Rektor Per-Arthur Romberg Hanssen omtalte opplegget som fantastisk i avisa, og Benestad Pirelli fikk selv svært god respons på opplegget,”  Videre skriver Dagbladet som gjengir deler av protestbrevet: «Vi vil at vår skepsis til besøket skal registreres. Vi har fortsatt demokrati her i landet, og vi må følge samvittigheten vår og si at vi håper inderlig at det er siste gangen at han/hun er i kommunen på offisielt skolebesøk» skriver de i brevet. De frykter transpersonen Pirelli Benestad trekker ungdommen i feil retning. «Særlig når det gjelder at ungdommene oppmuntres til å gå med klær til det motsatte kjønn. Det er absolutt på kanten av det som vi alltid har betraktet som «normal» oppførsel. Vi mener at unge mennesker, som er i en alder der de prøver å finne ut av seg selv og sine meninger, lett kan bli påvirket i en uheldig retning», skriver de i brevet som fanebærer synspunkter mange kristne og ikke kristne bærer.

Gikk Skjold-Hansen for langt og er det rett å slippe slike løs over våre barn?

Vi lever i dag i en tid der sterke åndsmakter slippes løs over den oppvoksende slekt og barn og unge blir indoktrinert med at absolutt alle seksuelle legninger og fantasier er likeverdige og greie. Ting som i tidligere tider ble ansett som “sykt og abnormt” blir nå i fra-dagbladetstadig økende grad akseptert som rett av vårt samfunn og dette gjenspeiler seg også i opplæring og skoleverk. Homofile og transseksuelle pressgrupper samt slike transpersoner som både er det ene og det andre -slippes løs over våre barn og gjennom skoleverket får de rikelig anledning til å innbille tenåringer som er i sin viktigste “skriptingsfase” at det er rett at en gutt skal være kledd som ei jente og motsatt. (Skjermdump fra Dagbladet) – For oss som ennå holder fast på Guds Ord og Guds skaperordning bør det være svært problematisk at skoleverket ukritisk slipper løs slike manipulerende personligheter blant barn og unge. Som kjent er barn og unge i ungdomsskolealderen inne i en av sin viktigste skriptingsperioder som mennesker – og derfor mener vi og helt sikker mange andre at det er særs unaturlig at barn og unge skal bli hjernevasket til å akseptere noe som er fundamentalt galt som rett. Kristne foreldre har litt for lenge sittet passive og latt skolen påvirke den oppvoksende slekt -og resultatet ser vi i form av minkende engasjement for kristentroen blant ungdommen og full kjønnsforvirring blant mange unge som gir seg i kast med absolutt alt i forsøket på å finne seg selv.

?????????????????????????

Vi spør:  Var det rett av Skjold-Hansen og sende sin epost og er det rett av samfunnet å slippe til slike forvirrende holdninger over den oppvoksende slekt og tilsist: Hva kan kristne foreldre gjøre for å spare sine barn for slik forsøpling? Si gjerne din mening i kommentarfeltet under. Jeg legger til at Søkelys stort sett deler Skjold-Hansens synspunkter

Facebook Comments

29 tanker om “Søkelys leser med sint epost til omstridt sexolog og professor etter foredrag til ungdomsskole barn i Finsland

 1. Det står skrevet: Gud skapte mennesket som det skulle være, men de har mange underlige ting for seg.
  Benestad er et forvirret menneske, med et forvirret sinn, kan det virke som. Han har ikke forstått at selv om han KLER seg som en dame, så ER han ikke en dame for det.

 2. Du bruker noe du kaller faksile , det er det ingen ting som heter.
  For det andre bryter du åndsverkloven og bruker en fotografs bilde uten vedkommende fotografs tillatelse.
  Som nettredaktør er du underlagt samme redaktøransvar som andre redaktører. Du kan pålegges en bot på minimum 2000.- for ulovlig bruk av en pressefotografs bilder uten tillatelse og kreditering

  • Din oppkomling; hva vet du om hvilke tilatelser som her er gitt?

   PS; Det heter ikke “pålegges” men “ilegges” en bot.

 3. Når vi kjøper en bil, en elektrisk artikkel eller annet så kommer den med en bruksanvisning fra produsenten.
  Mennesket, som er det ypperste i Guds skaperverk, kommer også med en bruksanvisning og denne finnes i hans ord; bibelen. Dessverre forstår ikke Benestad og hans meningsfeller det, men arbeider iherdig for å forvrenge Guds forordninger, slik at det unormale skal anses som normalt. Sivilisasjoner har gått under på grunn av synd som homofili, og det Benestad står for er perverst og galt.
  Det finnes ikke liv, frihet og varig glede i perversiteter, og de som utøver slike avskyelige ting skal også en gang stå til rette for sin skaper. Vi er skapt som mann og kvinne! Vend om mens det ennå er tid!

  • Takk for et klargjørende innlegg, og at du står opp klart og tydelig for sannheten:-)

   Ungdommen er under et voldsomt angrep; slike perversiteter som Benestad står for, voldelige filmer og tv-spill, internett-porno. Satan bruker alle midler!

 4. Til “satan”; dersom jeg var en 14 år gammel gutt som var i villrede om min seksualitet og skrev mail til Benestad, ville det da også være ok om han la den ut offentlig??
  UIA har etiske retningslinjer, og det Benestad gjorde er moralsk forkastelig. Men, jeg er glad for at han gjorde det, for da blir det enda mer oppmerksomhet rundt denne perverse personen, slik at han kan stanses fra å få utført lignende forkastelige ting som det som skjedde på denne skolen i Songdalen Kommune!

 5. Jeg synes at klageren dehumaniserer menneskeheten og anser menneskeheten for aa vere stokk dum.

  Det er faktisk slik at selv barn og ungdom i den alderen har full mulighet til aa gjore seg opp sin egen mening og ta sine egne valg. Og filer og legninger er noe man er fodt med. Det er ikke noe man blir paavirket til i en skole eller i en annen situasjon.

  Jeg tror man burde vise mennesket, oss mennesker, litt mer respekt enn det som er blitt vist her av klageren.

  Naar det er sagt er det fullstendig forkastelig at noen offentliggjor privat korrespondanse. Saa her gir jeg klageren rett.

  • Barn og ungdom er som kjent meget lett påvirkelige, og da må man i størst mulig grad søke å ikke eksponere dem for syke tanker og ideer, som det Benestad står for!
   Voksne folk ler bare av Benestad og ser på ham som en skrulling, men når skolen lar ham fortelle at denne galskapen er helt ålreit, da MÅ VI SI FRA!!!!

   Og nei, INGEN er født som homofil eller med andre filier enn hetrofili:-)
   Men, Jesus kan og vil sette fri, om vi søker Ham:-)

  • Om det bare var så vel! Men vi snakker om usikker og sårbar ungdom på terskelen til voksenlivet. Det Benestad gjør er ikke annet enn en forbrytelse mot dem. Enig med Skjold-Hansen som modig snakker “Roma” midt imot og som ville anmeldt Benestad.

  • Med andre ord; vi mennesker er ikke spesielt smarte og ei er vi ansvarlige for vaare egne handlinger meldes det fra dere.

   Jeg er uenig. Vi klarer veldig godt aa gjore opp sin egen mening, vi mennesker. Og vi trenger ikke en stat til aa fortelle oss hva som passer oss best.

   Det er vaar ! Slipp mennesket fri !

  • Nei, Fuglesteg. Vi trenger bibelen til å fortelle oss hva som er rett og galt.

  • Helt riktig, Reiulf. Og dette er hele mitt poeng.

   For hvis man har Bibelen er det helt OK at Benestad eller hva nu han/hun heter, kan fortelle sin historie og gjore hva de vil uten at dette paavirker oss. Eller paavirker ungdommen. For ungdommen er ikke saa dum som det er fremstilt her.

   Og med Bibelen i handa trenger man ingen stat og ingen paabud/forbud i slike spm. Hvert eneste menneske er selv ansvarlig for aa holde seg til Bibelen og dets evige sannheter.

  • Fuglesteg. Det er ikke så enkelt som du vil ha det til. Forutsetningen for å holde seg til bibelen er for det første at du har fått kjennskap til hva som står der. For de andre at du har blitt kjent med bibelens Gud og blitt fylt med den hellige ånd. Sterke krefter jobber hardt for at ungdommen ikke skal bli kjent med Jesus. For ungdommer som ikke er rotfestet i Guds ord, og det er mange, er veien åpen for slike som Benestad.

 6. Da har jeg funnet ut at Benestad har videresendt min private mail til ham som professor ved UIA, til Hedningesamfunnet, som har lagt mailen og min kontaktinfo ut på sin facebookside.
  Her bryter altså “professoren” alle etiske retningslinjer, og søker hjelp hos hedningene for å få ut sitt budskap, og forsøke å kneble de som taler ham i mot.

  Dette forteller med all mulig tydelighet hvilken mektig åndskamp vi står overfor, en kamp om barna/ungdommene våre.

  • Ingen etiske retningslinjer er brutt, da du i første omgang sendte en uoppfordret e-post, og mottakeren er i sin fulle rett til å dele innholdet i e-posten med hvem som helst.

  • Leste det. Hva kan du forvente av en person som ikke vet om han er mann eller kvinne? Det virker som Benestad er himmelfallen over at noen kaller det han “forkynner” ved sitt rette navn; perverst.
   Dette unormale skal og må våre barn spares for! De skal vokse opp til sunne og velfungerende mennesker, ikke forkvaklede individer som riksklovnen Benestad.

 7. Frode Pedersen: Marie er da et vanlig navn:-) Og hvorfor i alle dager tror du at hun er mann?

  Denne saken handler ikke om kristen tro, som vi her inne deler med 2,5 milliarder andre, men om en pervers person, som Benestad, og hans forsøk på å ødelegge barn!

  • Barn trenger å vokse inn i en sunn kristen tro for å bli kjent med sunne og verdige kjønnsroller. Å slippe til en person som Benestad Pirelli på barn slik vi så skjedde i Finsland burde ha vekt langt større reaksjoner enn det har gjort. Det er fullstendig forkastelig at skolen skal legge seg opp i slikt. Jeg tror mange kristne foreldre ikke er helt klar over hva slags destruktiv påvirkning skolen gjennom dette påfører barn og unge. Det er på høy tid kristne reiser seg og sier i fra.

  • Indoktrineringen er det Benestad som står for dersom han gis tilgang til ungdomsskolene med sitt abnorme og syke budskap.

 8. Det hagler inn med mailer i kveld, fra fremmede mennesker som har det til felles at de liker menn i kjole, og andre rariteter.
  Og som også applauderer at barn skal lære at det syke er helt normalt?

  Det er tydelig at det ingenlunde er trygt å sende en mail til en professor ved et universitet.

  Sykt?
  Undres om dette er straffbart?

  • Jeg tror ikke det er straffbart og videresende en slik epost, men uetisk er det. Vedkommende burde heller ha svart deg saklig. Å være mann og kvinne samtidig er for de fleste vettuge mennesker merkelig, men ille blir det at disse sendes rundt på skoler for å hjernevaske barn som er i sin viktigste skriptingsalder. Det norske skoleverket burde fremme gode trygge kristne verdier som gir en sunn kjønnsidentitet og ikke overlater slik påvirkning til mennesker som er utenfor normalen.

  • Det bare sier noe om hvor langt inn i endetiden vi er kommet. Perversiteter og ugudelig tar over. Vi kristne må ikke la oss målbinde. Flott at du står på Guds ord, Skjold-Hansen. Vi er mange som støtter deg.

  • Sodoma og Gomora igjen. Det står i bibelen at slike som Benestad & co. ikke tåler sannheten, for de finner sin glede i løgnen de fabrikerer og som de prøver å tvinge på oss andre. De som gleder seg i sin synd skal ikke få påvirke de unges sinn med sin perversitet. Full støtte til Skjold-Hansens mail.

 9. Dette opprører meg også. La oss rope ut at vi ikke aksepterer perversitetene som Benestad fronter. Det er fullstendig sykt! Ingen skolebarn skal bli utsatt for noe slikt, ingen andre heller. En stor skam at den forherdede figuren er ansatt ved et universitet.

 10. Skjold-Hansen har helt rett. Benestad er en syk person. På tide at vi begynner å reagere på dette perverse svineriet som denne personen skal ha oss til å tro er normalt. Takk Skjold-Hansen!

  • Ser at flere Marie har kommentert her. Er dette en mann som utgir seg som kvinne er det helt perverst. Er hun faktiskt kvinne må jeg be om ar hun leser skriften og tier i en forsamling med menn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *