“Slik taler en kristelig barnemorder -Ludvig Nessa hardt ut mot KrFs Thorild Bransdal som mener at KrF må godta dagens fosterdrapslov

KrF nestor Thorild Bransdal fra Vennesla vil at KrF skal akseptere og godta dagens fosterdrapslov. -KrF-nestor Torhild Bransdal fra Agder tar oppgjør med eget partis linje om abort. – KrF må tale tydelig om at de ikke vil røre dagens abortlov, sier KrF representanten fra Vennesla. “Slik taler en kristelig barnemorder,” skriver Ludvig Nessa på Facebook. KrF som ved høstens stortingsvalg falt under sperregrensen og dermed tapte fem representanter, ser nå ut til å være på gli i spørsmålet om abort.  Det er svært lenge siden KrF begynte å forlate de kristne verdiene de gamle høvdinger i partiet stod for. I forkant av valget ble det klart at tidligere partileder Kjell Ingolf Robstad hadde tatt grep som har gjort at store deler av Norge anser den tidligere partilederen som en skurk.

Etter at partiet falt under sperregrensen, dels fordi partiet vandrer i uttakt med konservative kristne og dels fordi partilederen i forkant av valget hadde blitt avslørt som en grådigper som bevisst tok grep for å unndra seg beskatning. “Dagens abortlov gir kvinner rett til selvbestemt abort til uke 12. I valgkampen ble partileder Ropstad grillet om hvorvidt KrF vil innskrenke kvinners selvbestemmelse – uten å ha et klart svar. – Vi må vise at vi er på lag med de kvinnene som må ta de vanskelige valgene. Det gjør vi best ved å si at vi motvillig aksepterer dagens lov og vil jobbe ut fra den, for da vet folk hva de har å forholde seg til, sier hun,” i følge ABC nyheter. Ludvig Nessa reagerer skarpt på at representanten fra Vennesla nå klart og tydelig nå taler som en kristelig barnemorder. Nessa postet sitt innlegg sent søndag kveld. Under siste valg stemte den profilerte abortmotstanderen på PDK som oppnådde bare 0,4 prosent av stemmene. Valgresultatet til PDK demonsterer egentlig hvor svakt kristenfolket nå står i Norge. Mer enn førti år med effektiv og politisk styrt avkristning har hatt sin pris, og vi har ikke lenger noen reelle kristne organisasjoner som våger å ta opp kampen mot de krefter som avkristner samfunn, skole og folkekirke. Vi er dessverre kommet så langt på frafallets og avkristningens veier at KrF i realiteten er saltet som har mistet sin kraft, og når selv gamle KrF kvinner vi trodde var konservative, nå i realiteten sier ja til barnedrap -er det på tide for de resternede kristne som stemmer KrF til å velge Partiet De Kristne i stedet. Med hardt arbeid og bønn kan kanskje PDK bli den politiske kraft KrF tidligere representerte. Det er på høy tid at partien nå fjerner ordet “kristelig” i sitt parti.navn og heller fremstår som en avkristnet folkeparti..

Facebook Comments

36 tanker om ““Slik taler en kristelig barnemorder -Ludvig Nessa hardt ut mot KrFs Thorild Bransdal som mener at KrF må godta dagens fosterdrapslov

  • Da burde du i samme slengen tatt med den sataniske sammenheng du selv representerer. Der florerer det av sexuell løssluppenhet med voldtekter, incest, fysisk og psykisk vold etc, etc….. uten at det blir tatt tak i. Blir det tatt op med de sataniske lederne deres er hele helvete i gang, og ofrene blir gjort til syndebukker og løgnere. Mange blir presset til å ta sitt eget liv. Og denne satanismen blir godtatt or respektert. Ikke så rart det heller. Dere har jo dømt dere selv til en evighet i den brennende ildsjøen.

  • JV er en signatur som poster og poster uten at det er noe merkbart intelligens liv bak postene.

   JV raser mot globalisme. Er det noen som er globaliserende, så er det Jehovas Vitner som flytter penger og personer mellom land uten at de følger lovene i de landene. Falske pass brukes for personer og skatte lovene brytes hvert eneste minutt. Små barn trafikkeres mellom grisete gamle menn.
   Jehovas Vitner har i flere land blitt omtalt som mafia og kriminelle gjenger. En omtale som Jehova Vitner sin adferd hvert minutt og hver time forsøker å leve opp til.
   JV er derfor en talsperson for globalisering, mafia og kriminalitet. Det han skriver er ferdigtygget av andre og bare leveres her i Søkelys og i alle andre forumer som innlegg blottet for enhver personlig intelligens og JVs egen personlighet. Han bare plaprer som enhver annen papegøye.

   Jehovas Vitner er en djevelsk, globaliserende kriminell organisasjon.

  • At Kjell som driver denne BLOGGEN gidder å la deg slenge denne skiten, er uforståelig for meg. Er Søkelys og Kjell samme sak?

  • Jeg har sagt hva jeg mener! Dette er en blogg såvidt jeg har forstått og ikke en avis. Når JV går til angrep på bloggens eier sånn som han gjør, bør Kjell gjøre som andre nettaviser gjør, og det er å fjerne denne type kommentarer. Det er noe som heter debattregler når man kommenterer i nettaviser, og det burde man kunne greie å overholde på en grei måte her også. Manipulering er også noe som kommer inn under debattregler, og det er det mye av her. Derfor er det nedtrykkende å lese mye av det som skrives, skulle tro at fordi bloggen formidler mange kristne artikler, kan man holde på verre enn i en vanlig nettavis. Nå må jo denne JV mene akkurat det han vil, men når han angriper redaktøren av bloggen, hva gjør de fleste andre bloggeiere da?

  • Prøv å moderere språkbruk mot hverandre.
   Å stemple hele kristenheten som djevelsk, satanisk osv er meningsløst, det stopper all debatt og skader kommunikasjonsklimaet.
   De som er uenige med hverandre om vaksinen, bør unngå å kalle hverandre for satanister, besatte osv.
   Når det gjelder de slettede kommentarene fra signaturen “JV” er det jo ikke nødvendig at kommentaren kommer fra det samme individ som bruker å kalle seg JV.
   Men som sagt: Oppfordrer alle som kommenterer til å unngå å stemple hverandre med harde og belastende uttrykk.
   Unngå å kalle dem du er uenig med for den ene eller andre.

  • Hvorfor nevner du ikke flere navn Hannah, er det fordi jeg skrev at jeg var enig med mye av Runa sine observasjoner? Det er flere som har slengt rundt seg med det du reagerer på, men jeg skal la være å nevne de, så kan du heller gjøre det hvis du ønsker. Jeg liker heller ikke at andre prøver å manipulere meg.

  • Denne kommentaren fra “Klara Klok: “Søkelys er Satan Djevelens egen blogg, der Kjell Andersen er like ekskluderende som de han selv kritiserer. Han er en demondyrkende satelitt for Guds himmelske motstandere.” illustrerer hvor lett det er.
   Lag et nick, bruk en proxy tjeneste som skjuler opprinnelig IP adresse -og man får stadig nye IPer og vipps, kan man kommentere hva man vil uten hemninger.
   Dersom en slik IP adresse blir blokkert, dukker det bare opp en ny.
   Den eneste løsningen er å fjerne hele kommentarfeltet og kun tillate Facebook-kommentarer.
   Hensikten med ytringsfrihet er å kunne diskutere fritt, se til å ikke misbruke muligheten.

  • Betina reagerte tidligere i kveld på språkbruken til noen her hvorpå jeg skrev «Runes språkbruk også?»

   Hun spør meg hvorfor jeg ikke nevner andre enn Rune.

   Betina, jeg nevnte kun Rune fordi det har handlet om Rune her lenge nå. Det var helt naturlig å nevne han når JV ble nevnt.

   Du har sagt hva du mener sier du. Helt greit for meg. Jeg er ikke enig.

   Det er ikke riktig at kristne syns det er ok at Rune og andre kristne har slik en ordbruk. JV sitt preller av meg, Det er jo ikke bra i det hele tatt, men når han bøyer seg for Jesus en dag, slutter han med det. Men det haster , det er som på Noah og Lots tid. Og Gud skal fri oss ut som med dem.

   Om jeg hadde skrevet det samme som Rune så hadde jeg blitt satt på plass for lenge siden. Tror faktisk du hadde sagt noe til meg du også. Og det hadde jo vært helt riktig av deg.

   Betina, du skriver «Det er noe som heter debattregler når man kommenterer i nettaviser, og det burde man kunne greie å overholde på en grei måte her også».
   Du hadde endel å minne meg på…
   Mens alt jeg bare reagerer på er en kristen sine stygge gloser, og sier fra.

   Men, som sagt før, dette skjer overalt. Og i menigheter. Og særlig hvis det er mot en som f.eks leder lovsangen, taler, eldste eller en som har fått et kall av Gud til noe. Det er få som er villige til å gå i seg selv.

   Og forresten… hvis en ikke-kristen hadde lest kommentarene mellom Qanon og Rune, hvem av dem ville de tenke var en kristen??

   Men jeg ser dette bærer ingen vei. Det er annet å bruke tid på.

   Har forsøkt. Men nå tar jeg fri. Er glad i dere uansett.

   Vi sees jo.

  • Til «Hannah»! Ja, jeg har sagt hva jeg mener om å kalle hverandre for alt mulig, også hive h..etter andre. Skal du tvinge meg til å gi et svar som tilfredsstiller deg? Jeg er enig med Rune når han påpeker retorikken til han denne Q, og jeg er ikke enig med han i mye av det han mener om denne sprøyten. Det er også sjelden jeg blander meg inn i diskusjonene på Søkelys. Jeg utgir meg ikke for å være from heller, som flere gjør. Jeg liker ærlige og oppriktige mennesker som står for noe, og hvorfor du kommer med denne som jeg oppfatter som en sleip kommentar: «Rune sine kommentarer også», vet du hva du gjør da? Det man skriver om andre får man selv stå til ansvar for, og nå gjaldt det hva denne personen som kaller seg JV kaller alt og alle. Det gjaldt ikke Rune! Hvis du er bekymret for de som leser her, så får du bære det på deg, og ikke blande meg inn i det. Du skriver:» har forsøkt» har annet å bruke tiden på osv.» på meg virker det som du skal ha i gang en krangel, og jeg gjentar, det gjaldt JV, og ikke Rune.
   Om jeg er enig med Rune i mye av det han skriver om denne sprøyten, og uenig med denne Q om det samme, så er det noe jeg står for.

 1. Det er vanskelig for KRF. Skal de kjempe mot den bestående abortloven, og samtidig kjempe mot en utvidelse av abortgrensen slik AP og SV ønsker. Jeg har ikke noe godt forslag å komme med. Men det blir galt uansett fordi abort er galt: skal den bestående grensen aksepteres og heller kjempe mot utvidelse.

 2. Søkelys er Satan Djevelens egen blogg, der Kjell Andersen er like ekskluderende som de han selv kritiserer. Han er en demondyrkende satelitt for Guds himmelske motstandere.

  1
  8
  • Denne kommentaren viser vel bare hvor lett det er å ta et nicknavn, bruke en proxy IP via TOR eller tilsvarende og skjelle noen ut.

   6
   1
 3. EN OND OG VRANGARTET SLEKT..

  ..kalte Jesus jødene. Og akkurat den samme karakteristikken kan sies om kristenheten! “Hele verden ligger i den ondes vold”, står det, og det finnes faktisk ikke ett eneste trossamfunn som viser tro på hele Bibelen.

  Kvinner taler i menighetene, medlemmene går i krig og dreper og lemlester andre mennesker. Enda Jehovah Gud har dømt denne verdens herskere nord og ned forsøker andre å rette på dette ved å delta i politikken.

  Også Søkelys er gjennområtten. Bunnfalsk helveteslære fra åsatro og Platon, et trehodet gudetroll og udødelig sjel gjennomsyrer hele den bunnfalske kristenheten. Fra katoholikere til såkalte pinsevenner. Fra “statskirke” til rene demondyrkere.

  Vil Du overleve det snarlig kommende Harmageddon bør DU snarest komme deg vekk fra de menneskelagde religiøse systemene og oppnå den frihet som Kristus lovte. DU behøver ikke å ha lest mye her inne før du ser at dette ikke har noe med Bibelen å gjøre.

  Jeg forkynner her fordi Bibelen sier at “du skal tale til dem enten de vil høre eller ikke”. Og da skal den som gjør det bli hatet og forfulgt av alle. “Det blir bare FÅ mennesker tilbake etter dommens dag er Bibelen krystallklar på. Bli en av dem da vel, og gå ikke til grunne sammen med disse djevledyrkerne. Lykke til med DITT valg!

  3
  6
  • Du skriver her fordi Kjell lar deg publisere dine meninger, han kan slette dine kommentarer akkurat når han vil, men det meste får stå. Når du har så lite respekt for bloggens eier, at du skjeller han huden full, har jeg ingen forståelse for at dine kommentarer bør få stå. Hvis det er som du sier, du prøver å nå andre, er det null problem for deg å lage en egen blogg der du sannsynligvis når mange flere.

   5
   1
  • OK. Javel. Du forkynner ikke. Du skjeller ut.
   Selv virkelig inngrodde Jehovas Vitner som jeg snakker jevnlig med når jeg treffer dem, har en bedre tone enn det du har og har nok også bedre resultat.
   De fleste Jehovas vitner har en langt mindre provoserende tone og ord enn det du har fortiden.
   De har en behagerlig tone, har resultater de kan rapportere til selskapet. Tyr ikke til skjellsord, og er hyggelige.
   Nå har jo du tidligere skrevet at du ikke er tilslutten noen jordisk organisasjon, og det kan merkes i måten du presenterer budskapet ditt på.
   Du forsøker å provsere med setninger som “trehodet gudetroll” osv osv.
   Når du blir såpass fjern fra seriøs dialog og utelukkende skriver for å provosere, hopper de fleste av og gidder ikke lese hva du skriver.
   De fleste av dem som besøker Søkelys leser Guds Ord, har respekt for Guds ord, tror Guds ord, men forstår og tolker det anerledes enn det du gjør.
   Jeg har ikke noe i mot å samtale tro og religion med representanter for Jehovas Vitner. Men da snakker vi om samtaler og ikke utskjelling av hverandre.

   5
   2
  • Søkelys: “De fleste av dem som besøker Søkelys leser Guds Ord, har respekt for Guds ord, tror Guds ord, men forstår og tolker det anerledes enn det du gjør.”

   Hvilken bedrager du er Kjell Andersen. Hvordan er det mulig å tolke Tor og Odins “helvete” inn i bibeltekstene. Det viser jo bare at du likner på antikrist,

   1
   2
 4. Mange reagere på min språk bruk i forhold til eks.Qanon , men da velger de bevist å dra det jeg sier ut av sin sammenhengen.

  Matteus kapittel 16 vers 23
  Men Jesus snudde seg og sa til Petter : ” Bort fra meg Satan ! Du vil føre meg til fall . Du har ingen sans for det som Gud vil , bare for det som mennesker vil .”

  Dette er i praksis hva jeg sier til Qanon , jeg reagerer på hans ensidige og partiske forsvar av denne verdens makter og myndigheter og da spesielt i forhold til vaksinen og måten han prøver å innsmigre seg på , for om mulig fører kristne til fall , jeg advarer dere mot sånne som Qanon , passe dere for sånn og Qanon selv er også kraftig advart , han bør vende om fra sin onde ferd.

  • Vebjørn Sellbek som er redaktør i avisen dagen , er det veldig mange her på Søkelys som omtaler som frafallen og at avisen Dagen er blitt en del av msm og gjør og skriver det denne verden vil , men om Sellbek ikke lenger tjener Gud , hvem tjener ha da ?
   Jo han vil fortsatt med tungen si og fremsette de rette ordene, men retningen og vegen avisen han er redaktør for tar, syner at han er uten lys og salt , de tror jeg mange her er enige om … er det ikke på sin plass å gi beskjed til Vebjørn om dette , som jeg forøvrig synes er en flott person på mange måter og tenker at han ikke vil noen noe vondt , men det er heller ikke det som er poenget ,

 5. Søkelys’ religiøse er så i åndelig rus at de helt glemmer Jesu forbilde der han sa:

  “Dere har djevelen til Far”.

  “Vik bak meg Satan”.

  “Dere er som kalkede graver. Utvendige fine å se til, men innvendige fulle av dødningrben”.

  “Ormeyngel!”

  “Hvem skal fri dere fra Gehennas dom”.

  “Dere er en ond og vrangartet slekt”.

  Sannheten er derfor at hele Søkelys tilhører Djevelen selv, og Jesu ord vil dere ikke høre. Bare kosesnakke inntil dommen tar dere.

  1
  7
  • JV.

   Er det noen som kosesnakker, er det dere i Jehovas Vitner.
   Små barn og unge kvinner voldtas av deres ledere og andre menn. Pensjonister og andre svake rundstjeles av de samme lederene som bruker pengene til luksus, prostituerte, narkotika og alkohol.
   Når politiets altfor korte arm strekkes frem for å ta slik adferd, er det kosesnakking innad Jehovas Vitner krever å få gjøre istedet for å respektere samfunnets lover, moral og etiske verdier. Kosesnakking der mishandling og svindel godkjennes.

   JV, vi kjenner pusten fra djevelen selv i din misjonering.

   8
   3
  • Jamen har du mye rett om vakttårnistene Guds Hammer. Det ser jeg også, og er derfor glad for at jeg ikke har noe med dem å gjøre. Hverken de eller andre trossamfunn.

   2
   1
 6. Søkelys.

  Jeg tror at det savnes en grenseoppgang fra Søkelys mellom kristen tro og Jehovas Vitner. En slik type grenseoppgang som er mellom Sverige og Norge. Det er vel ingen som sier at Geirangerfjorden er i Sverige. Men uten en grenseoppgang kan det tyde på at Søkelys mener at Jehovas Vitner er en del av den kristne tro.

  Jeg ser frem til en slik artikkel fra Søkelys med en slik tydelig synlig grensegate i skogen. Den må gjerne være bredere enn 5 meter.

  • Nå er det skrevet mange saker om Jehovas vitner opp gjennom årene her i Søkelys
   https://www.sokelys.com/?s=jehovas+vitner&submit=S%C3%B8k
   Dersom du leser disse vil du se at det er en tydelig grenseoppgang mellom det Søkelys står for og det Vakttårnet lærer.
   Jeg tror som de fleste kristne på Fader, Sønn og Ånd som en sann treenige Gud. Tror også at Jesus er evig Gud slik Faderen er det.
   Jeg kan riktignok være enig i at det er beklagelig at vi som kristne ikke bruker Guds navn (Jahve) når vi refererer til Gud Fader slik vi møter Ham som skaper i GT, men det sentrale navn i nytestamentlig teologi er Jesus Kristus som både var hos Gud og som var Gud.
   Nå er ikke signaturen “JV” på noen måte en del av Vakttårnet eller JW Org som de kaller seg i Norge.
   Et virkelig medlem av Jehovas Vitner ville aldri opptre på denne måten.
   Slik jeg anser signaturen JV er dette en person som er inspirert av Jehovas Vitners lære men vedkommende er på utsiden av selve Vakttårnet som organisasjon.
   Et virkelig Jehovas vitne ville argumentert ut fra det som de er opplært til å si utfra «Resonnerboken» som er JVs håndbok for hvordan de skal besvare spørsmål og problemstillinger. Signaturen “JV” oppnår akkurat det motsatte av hva Vakttårn-organisasjonen ønsker å oppnå. De harde ord skremmer vekk folk som søker svar og virker nesten som en vaksine mot Jehovas Vitner. De som er virkelig medlemmer av organisasjonen er langt bedre skolert retorisk enn det denne “JV” fremstår som.

 7. Søkelys’ religiøse er så i åndelig formørket rus at de helt glemmer Jesu forbilde der han sa:

  “Dere har djevelen til Far”.

  “Vik bak meg Satan”.

  “Dere er som kalkede graver. Utvendige fine å se til, men innvendige fulle av dødningrben”.

  “Ormeyngel!”

  “Hvem skal fri dere fra Gehennas dom”.

  “Dere er en ond og vrangartet slekt”.

  “Dere er to ganger døde, opprykket med rot”.

  Søkelys lyver og sier de tror på den mannen som gikk rundt og sa dette til de frafalne jødene. Derfor er de eksakt lik de jødene som hatet og drepte ham.

  Jesus sa:

  “Jeg er IKKE kommet med fred, men med STRID”. Hele kristenheten går bare rundt og skal kosesnakke med alle. De er blitt feminine og er ikke lenger skikkelige menn. Og de er så lang fra den sanne kristendommen det er mulig å komme. Når Jehovahs dag opprinner vil de kaste seg ned og rundt og skrike enda høyere enn de gjør i pinsevennenes forsamlinger.

  “Men den dagen vil jeg ikke høre bønner”, sier Jehovah Gud bestemt. Jehovah er Guds Hellige Navn som Kjell Andersen “beklager” at de ikke bruker. Sannheten er at Jehovah Gud SELV ikke tillater at de bruker det Navnet som er gitt “til et folk for Hans Navn”. De er rett og slett forkastet.

  Hvorfor tror kristenheten med Søkelys i spissen at jødene drepte Jesus? Fordi han gikk rundt og pusesnakket til dem? Nei, Dagen kommer ganske snart og da er det over med løgnene om treenighet, udødelig sjel og Tor og Odins Helvete.

  “En liten surdeig syrer HELE deigen”, sa Jesus. I Søkelys’ og kristenhetens bakst er det faktisk mere surdeig enn mel. Lykke til dere som avstår fra all denne løgnen!

  4
  4
  • Enig i at tradisjonell teologi om treenigheten, sjelens udødelighet og helvete ikke støttes av bibeltekstene.

   Men jeg vil påpeke at Bibelens motstridende budskap om åndsmakter, mytologisk historie og endetidsprofeter ikke støttes av virkeligheten. Det er et faktum uansett hvor mye JV underbygger sin overtro med sitater og spissfindigheter. Han “beviser” Guds eksistens med Bibelen som han igjen begrunner med Bibelen selv: «Bibelen er sann fordi Bibelen sier den er sann» blir en meningsløs sirkelargumentasjon.

   JV er en lærd dåre, en selvforelsket skremselspropagandist som prediker hat og utestengelse.

   Nok om det.

   For øvrig mener de fleste valganalytikere at Kristelig Folkeparti får dårlig oppslutning også fordi partiet har gått ut på dato i et liberalt, sekulært sosialdemokrati. Antall medlemmer i KrF synker pga dødsfall. Et parti for religiøse særinteresser dør ut i Norge. De appellerer kun til “sistegangsvelgerne”. De nasjonalkonservative og svovelpredikantene har flyktet til promillepartiet Partiet De Kristne. KrFs mulige redning ligger i støtte fra muslimer og katolske innvandrere som støtter konservativ familiepolitikk og tradisjonelt patriarkat og prestestyre.

   1
   4
 8. «Jeg tar fri»! Da forventet du et svar på kommentaren og nå «tar du fri»! Det er endel i din kommentar som er manipulerende, og det kjenner jeg igjen. Du bruker bare en annen teknikk, det er sånn jeg opplever dine kommentarer til meg. Jeg vet ikke hvem du er og heller ikke hva du heter, jeg kjenner deg ikke, men jeg gjenkjenner lett denne måten å kommunisere på, da jeg kjenner personer som kommuniserer på samme måte. Hvis jeg skal trekke troen og Gud inn i dette, må det være at Gud kjenner alles motiver for alt som skrives og sies! Det er synd jeg må ta denne diskusjonen med deg, men manipulering, det finner jeg meg ikke i, det er noe ekkelt over det.

  • Du er faktisk tvert i mot manipulert av onde mennesker og Satan Djevelen selv. Ergo blir du en satanist uten at du forstår det, fordi du er lurt og narret trill rundt. Lykke til i Harmageddon!

   2
   5
  • Det er ikke noe ekkelt over det jeg gjør i det hele tatt. Men du må bare synes det. Du liker bare ikke sannheten jeg har kommet med.
   Sånn er det.

   Så kom det igjen. Akkurat som i fra Ture da jeg irriterte ham med noen sannhetens ord og du skriver: « Jeg vet ikke hvem du er og heller ikke hva du heter, jeg kjenner deg ikke» Hva har det med dalen å gjøre hvem jeg er?

   Jeg har sagt fra hva jeg synes om glosene til Rune til Qanon . Ingen kristen kan holde på slik. Du lar ham holde på. Det hjelper ikke samme hvor mye du sier «Jeg har sagt fra hva jeg mener om ordbruk»

   Du er mye bedre til å ordlegge deg enn meg, og jeg setter pris på å lese dine kommentarer og det kommer jeg fortsatt til å gjøre.

   Det er mange som ikke liker meg og mine meninger, særlig kristne. Har alltid brydd meg litt om det hvis folk ikke liker meg. men de siste årene har jeg brydd meg mindre og mindre. Who cares? Bare Gud er for meg så… Jeg er glad i dem allikevel. Og hvis alle de ikke-kristne som liker meg fortsetter å synes om meg så er jeg glad, da vil de fortsatt ha muligheten til å bli minnet om Jesus når de treffer meg. Det er det viktigeste. Jeg må ikke bli likt.

  • Hva er det du egentlig snakker om? «Jeg liker ikke sannheten du har kommet med»? Er du sikker på at du besitter hele sannheten og at det er alle andre som tar feil? Forstår du hva jeg skriver? Når du irettesetter meg og skal ha meg til å være enig med deg, da er det manipulering. Jeg respekterer om du er enig med JV, og tusen andre med meninger som ikke er de samme som mine, men jeg finner meg ikke i å bli diktert og beskyldt for ord jeg ikke har skrevet. Du tåler ikke at jeg er enig med Runes bekymring og advarsler over denne sprøyten, da er jeg liksom medskyldig i hvordan han fremlegger sitt budskap. Manipulering er ekkelt, og hvis du leser din egen kommentar til meg lengre nede og setter ditt eget navn inn i den, kanskje du kan se hvordan du selv skriver. Jeg har aldri sagt at du er ekkel, men jeg aksepterer ikke at andre dikterer hva jeg skal mene, som» Rune sin kommentar også»? Hva er poenget ditt med det, du er uenig med han..har du og oss andre også mye å gå i oss selv med? Dette har ingenting med Ture å gjøre, poenget mitt er at jeg overhodet ikke kjenner deg og heller ikke vet noe om deg annet enn hva du skriver her, Ture var ikke en gang i tankene mine. Jeg skulle latt være å svare deg på det du skrev angående Rune, men jeg liker ikke manipulering fra andre.

  • Jeg har ikke manipulert. Jeg har sagt fra om Runes gloser.

   Det har ikke noe å si hva hverken du Betina, jeg eller Rune mener. Rune har ikke et kall til denne ordbruken. Guds Ord har sannheten. Vi fikk versene av Qanon i en kommentar tidligere.

   Gal. 4, 22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet,

   Ef. 5, 8 En gang var dere selv mørke, men nå – i Herren – er dere lys. Lev da som lysets barn! 9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.

   Har aldri påstått at du har sagt jeg er ekkel. Les hva jeg skriver.

   Det er svært mye jeg ikke er enig i med JV. Men jeg synes om han for det.

   Betina, det handler om min reaksjon på Runes gloser, men du drar inn noe annet merkelig her. Du skriver: «Du tåler ikke at jeg er enig med Runes bekymring og advarsler over denne sprøyten»

   Hvor i alle dager tar du det fra? Fordi jeg er skeptisk og ikke tror på alt som påstås så deler jeg plutselig ikke mye av Runes bekymring for sprøyten nå?
   Jeg har lest meg opp selv. Han må gjerne advare han. Uten stygge gloser. Trodde folk var ferdig med avgjørelsen om sprøyta nå…

   Synd at du blir så provosert.

   Folk er lurt trill rundt med vaksinen. De fleste er sauer og har tatt den. Jeg er ikke bekymret for corona. Og de som har tatt den trenger å be Gud om beskyttelse for EVENTUELLE skadelige stoffer i den.

   Erna er rundt og sjefer og sier hun synes faktisk det er en borgerplikt å ta den. Stakkars Erna, hun forstår ikke at hun bør tie stille.

  • Få det ut, og bli ferdig med det. Jeg avslutter min diskusjon med deg. Bibelversene passer på de fleste.

  • Såpass…

   Ikke meningen å plage hverken deg eller noen annen. Du taklet bare dårlig ordene mine. «Rune sin språkbruk også?» Det hadde jeg ikke trodd om deg. Du er klok og kommer med mye bra.

   Nei, bibelversene er for alle. Du kan ikke ha lest dem siden du skrev «passer de fleste». Jeg trengte dem da Qanon skrev dem og trenger dem hver dag. Går dessverre i grøften allikevel, men Ordet skal holde oss på sporet.

  • Nå ble Betina svar skyldig. Derfor gjør hun som Rune Lye, og “avslutter diskusjonen med deg.”
   Og det kun fordi noe nekter å la seg manipulere av Betina og Rune Lye.

  • Betina. Mange gjenstridige barn her inne. Mange er forført av religiøse åndsmakter og den som har åpenbaring forstår meget godt hva som skjer. Dette er Guds måte og skille ugresset fra hveten.
   Debatten mellom Qanon/Birgir/Hannah og Rune illustrer bare virkeligheten. Rune har avlagt en skikkelig advarsel mot vaksinen.
   Disse nekter å høre og later som om de er støtt. Jesus brukte mange ganger harde ord og sa ting som gjorde at de fleste forlot ham.
   En del syntes det var kult og fint med brødunder, folk som ble helbredet og vekket opp fra de døde. Når Jesus sa noe ubehagelig trakk de seg vekk: “Derfor drog mange av hans disipler sig tilbake og gikk ikke lenger omkring med ham. Jesus sa da til de tolv: Vil også I gå bort? Simon Peter svarte ham: Herre! hvem skal vi gå til? Du har det evige livs ord, og vi tror og vet at du er Guds hellige.”
   Joh 6,66-69
   Denne JVen er bare en forvirret sjel. Han har noe riktig, men dypest sett er han/hun et forvirret barn som vandrer i mørket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *