Slik forsvarer Smiths Venner eller Brunstad Christian Church seg mot beskyldninger fremført i NRK Brennpunkt

Smiths Venner eller Brunstad Christian Church som de også kaller seg, ble i NRK Brennpunkt utsatt for en rekke beskyldninger som har vakt oppsikt. TV programmet ble sendt tidligere i uken og kan ses i sin helhet fra NRKs nettside. Smiths Venner aka Brunstad Christian Church som av mange blir ansett for å være en religiøs sekt preget av utnyttelse av gratis arbeidskraft, sosial kontroll, mangel på ytringsfrihet og ledere som beriker seg selv. Smiths Venner selv mener at de er utsatt for en bevist kampanje iscensatt for å sverte trossamfunnet, fremstille det som et kriminelt foretak for på den måten og undergrave trossamfunnet -som gjerne vil bli medlem av Norges Kristne Råd.

Smiths Venner eller Brunstad Christian Church som selvfølgelig ikke klarer å nå det samme antallet seere som NRK har, har publisert en dokumentar-video for å forsøke å forsvare seg fra anklagene fremsatt av NRK Brennpunkt og norsk presse. Trossamfunnet mener seg utsatt for en kjøpt og betalt påvirkningsoperasjon som har til hensikt å skape mistro mot trossamfunnet som har forgreininger i en rekke land. NRK Brennpunkts dokumentar kan ses her:  (NRK Brennpunkt) NRK vil onsdag sende en dokumentar om Jehovas Vitner og ser ut til å ha en dokumentar klar omkring trossamfunnet “Guds menighet i Lofoten)

Slik presenterer de unge i Smiths Venner seg. Etter NRK Brennpunks dokumentar onsdag er nok Brunstad Christian Church i desperat behov av å fremstille trossamfunnet fra en annen side enn den vi ble presentert på NRK.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *