Skulle tro vi er “left behind”

Ikke en bil eller et menneske å se i Gartnerløkka krysset i Kristiansand sentrum. Bildet er tatt klokken 2330 onsdag kveld. Den nye virkeligheten med Corona-viruset setter et sterkt preg på byliv og trafikk. Å ta seg en tur i Lillesand sentrum er nærmest som å gå i en spøkelsesby og man kan telle på ei hånd de man møter dersom man skal en tur på butikken…

9 tanker om “Skulle tro vi er “left behind”

 1. Ser helt uvirkelig ut. Hadde noen for kort tid siden sagt det ville sett slik ut…

  I hvertfall; The church has left the building.

  • Kirken har forlatt bygningene og lar sin frihet til å tilbe Gud i sammen bli innskrenket. Jeg tror Jesus er i ferd med å bryte seglene i Åpenbaringsboken. I hvertfall hører vi drønn av hovslag verden over.
   Åp 6,8 Og jeg så, og se, en gul hest, og han som satt på den, hans navn var døden, og dødsriket fulgte med ham; og det blev gitt dem makt over fjerdedelen av jorden, til å drepe med sverd og med sult og med pest og ved villdyrene på jorden.
   Vi må merke oss pest.
   Jesus sa: Begynnelsen til veene
   Luk 21,11 og store jordskjelv skal det være og hunger og pest både her og der, og det skal skje forferdelige ting og store tegn fra himmelen.
   Jeg tror vi må samstille Jesu endetidstale med ordene i Johannes Åpenbaring. Når jeg sitter å ser ut på gaten midt i Lillesand sentrum i dag, så er det fullstendig folketomt. Det er nesten som om Jesus har kommet igjen.
   En sang her av Cliff Richard
   https://www.youtube.com/watch?v=HeapT1rndH0

  • Ja, det kan nesten se ut som Jesus har komt igjen.

   Kommer Jesus nå, så vil det kanskje være folketomt i gatene. Drøyer Han til folk er ute på gatene igjen så blir det vel mer likt i filmen “Left Behind”. Den ligger på Y.Tube for dem som ikke har sett den. Fikk vist den til noen for en mnd siden, jeg visste det hastet. Jeg vet den gjorde inntrykk, måtte den være på netthinnen hver dag… Kan ikke skremme noen til himmelen. Men det bryr meg ingenting at de blir skremt.

   Tanken slår meg at enda en stor skare vil bli spart fra plutselig død hvis flyene fortsatt står på bakken når bortrykkelsen skjer. Lite med vogntog og biler også… Det blir ikke som i filmen. Gud gjør alt som Han vet best. Tror det vil trengs både jagerpiloter, trailersjåfører, kapteiner og andre til å være et eksempel for andre og stå imot merket og antikrist. Det blir en tøff tid.

   Håper Sverre Meyers Y.T kanal legger ut alle nye taler av Gordon Tobiassen nå, Gordon kan kun nå oss her nå. Kjenner du til dem, si vi er flere som håper på det. Tusen takk Gordon for undervisning, hvis du leser…

   Visste ikke at Cliff Richard hadde slike sanger. FANTASTISK tekst! Vil anbefale alle å klikke på “Vis mer” under videoen og få med teksten 🙂

   A Rider in the sky… Can’t wait.

  • Hei!

   La ut denne posten nylig:

   https://bibelogtro.wordpress.com/2020/03/23/covid-19-og-dyrets-merke/

   Der er pastor Inge Røysland i menigheten Moria i Grimstad som tar for seg dette. Veldig informativt!

   Kjenner ikke til denne pastoren, men ser for meg at han tilhører en retning som er mye mer karismatisk enn jeg er komfortabel med. Men, uansett synes jeg det var en viktig forkynnelse for oss kristne. Vi må være våkne og på vakt. Anbefaler den virkelig!??

   Til slutt en liten Påskehilsen fra meg, en sang som ble spilt inn for en tid tilbake, men som jeg nå har laget en video til:

   https://youtu.be/rAzH0xj-ID8

  • Anbefaler alle her; trykk på “Se mer” under videoen Richard har laget, fin historie der.

   Veldig fin påskehilsen! Takk Richard. Du synger veldig bra, fant mer fra Wake Up, det var sett 117 ganger, det blir Salme117 det,
   kort og grei 🙂

   Book Of Life kunne The Edge og Bono spillt for 20 år siden, den er bra 😉 Og spesiell fin koring av damer på Here I Am To Worship. Tøft gjort å ta med denne nydelige av Reigstad og den flinke pianisten. Garness-tvillingene liker nok dette!

   Inge Røysland har vekket flere i det siste. Han har nesen i Ordet og er verdt å høre på -som Gordon Tobiassen. Vet du også ser på Billy Crone og andre. Jorunn og Ture; denne har dere også sett?
   https://www.youtube.com/watch?v=uFUTvHDPx6w

 2. Jeg er ikke enig med Inge Røyslands forkynnelse om Jesu gjenkomst. Men jeg fant det veldig interessant mye av dette han sa om hvordan Coronaviruset påvirker mange områder nå. Verd å lytte til. Jeg har tenkt som han helt fra det startet. Men det har tatt tid før kristenfolket våkner.

 3. “Left behind” var visst mest en forrettningside på linje med JV’s salg av “profetiske bøker” om harmageddon.

  Noen pinsevenner har fortalt meg om opprykkelsen men de har aldri vist meg noe i Bibelen om tidspunkt.

  Personlig tenker jeg at allt snakket om en snarlig opprykkelse kan få katastrofale følger for folks tro hvis det ikke skjer. Og eventuellt blir det blir mye lettere for antikrist og bedra de som er igjen. Hvem vet, kanskje antikrist nettopp vil bruke en manglende opprykkelse som bevis på at han ikke er antikrist?

  • Hvorfor får det en katastrofal følge for folks tro hvis ikke opprykkelsen skjer? ser ikke problemet med å håpe det beste (opprykkelse) og forberede seg på det verste (ingen opprykkelse). Den virkelige katastrofen er å ikke tro på opprykkelsen, og så skjer det. Da blir man stående igjen, og må gjennom det helvetet av en trengselstid som uvilkårlig vil møte deg.

Det er stengt for kommentarer.