Skjold-Hansens epost til Benestad-Pirelli vekker debatt på hedningesamfunnets facebookside

hedninge-samfunnet2Perverst mørke forkledd som i den kjønnsforvirrede sexologen  Esben Esther Benestad Pirelli fikk tidligere i denne uken en epost fra Skjold-Hansen med skarp kritikk fordi dette mennesket som definerer seg som en “hen” -slapp til med et omstridt foredrag på Finsland skole. Benestad Pirelli ble åpenbart så provosert av Skjold-Hansens epost at han sendte den til sine støttespillere i det norske hedningesamfunnet som er kjent for sine ekstreme holdninger. På hedningesamfunnets Facebookside har en skikkelse lagt ut Skjold-Hansens epost i sin helhet og dette har ikke uventet fyrt opp det antikristelige miljøet som utgjør den vesle eksentriske ateist-sekten

I meldingen lagt ut på den vesle ateist-sektens Facebookside kan vi lese følgende: “Med tillatelse Esben Esther selv, har jeg fått lov til å gjengi en mail hen mottok av en “biskop” skikkelse fra Sørlandet. (Hen er Esben Esther) -I forbindelse med opplysningsarbeid om kjønn, har Esben Esther dratt rundt på skoler i Sørlandet. I ettertid mottok hen en mindre fin mail. Denne mailen bekrefter ganske greit hvorfor Sørlandet er kjent som bibelbeltet.

“Hei,
Jeg ble så opprørt av å lese saken der du holdt foredrag for barn på en skole, og ikke hedninge-samfunnetminst dine uttalelser til Dagbladet i etterkant, at jeg må skrive til deg.
Det er mildt sagt oppsiktsvekkende, meget klanderverdig og meget beklagelig at du slapp til foran skolebarn. Skolebarn skal ingenlunde eksponeres for slike ting.
Dersom jeg var forelder til et av disse barna ville jeg politianmeldt både deg og skolens ledelse! Du hevder at årsaken til kritikken er at dette fant sted i “bibelbeltet”. Vel, nå forholder deg seg faktisk sånn at det store flertallet av den norske befolkning mener at det du står for er ikke bare unormalt men også sykelig. Og der er jeg helt enig.  Gud har skapt oss med et kjønn, og slik er det ment at vi skal være. (foto fra hedningesamfunnets facebookside)
Det er ikke ment at vi skal være “homofile” og det er slett ikke ment at vi skal ha to kjønn, eller bytte kjønn! Du fremstiller alt det unormale og psykelige som normalt, og dermed er du en trussel for den oppvoksende generasjon. Etter min, og store deler av den norske befolknings oppfatning er du en meget psyk person, og det er intet mindre enn en
skandale at du er ansatt på et offentlig universitet. At du får mediaoppmerksomhet er ikke så ille, for der blir du i all hovedsak fremstilt som en riksklovn. Jeg ber Jesus om å vise deg veien, sannheten og livet, og at du må vende om og ta i mot Ham som din Frelser og Mester. Med hilsen Viggo Skjold-Hansen”  Og hedningesamfunnet fortsetter: “Esben Esther Pirelli Benestad driver med svært viktig opplysningsarbeid. Det er derfor svært trist at hen blir oppsøkt av slike hatefulle mennesker. Viggo Skjold-Hansen har lagd igjen en mindre hyggelig e-mail. Er det noen Hedninger som har lyst til å fortelle “biskopen” hvorfor det han sier er feil, og ikke minst hvorfor det er forkastelig? Han bruker jo religion for å undertrykke en viktig røst. Kan jo begynne forsiktig selv, han påstår at flertallet av Norges befolkning mener at hen er psyk. Utifra at han mener at flertallet av Norges befolkning er kristne. Selv om nyere undersøkelser påpeker at flertallet av Norges befolkning er ateister. Ikke bare det, men flertallet av kirkens medlemmer er også ateister. Samt at Kirke og Stat ble skilt 21. Mai 2012. Deretter ble Skjold-Hansens mail-adresse lagt ut slik at medlemmene av den vesle eksentriske ateistiske sekten kunne uttrykke sin vrede mot Skjold-Hansen.

Skjeller ut kristne slik hedninger liker å gjøre

På Facebooksiden til den militante ateist-sekten pågikk debatten omkring Skjold-Hansens modige epostmelding til denne “Hen” som det kaller seg. Eder og galle spyttes ut mot kristne og det blir en tid spekulert på om Skjold-Hansen er biskop eller om han er et “troll”. I hvert fall fanebærer Skjold-Hansen synspunkter mange kristne har overfor transpersoner, synspunkter vi bør være stolt av og når Hedningesamfunnet skriker opp i protest, må vi i hvert fall kunne fastslå at vårt synspunkt må være rett. Vi trenger flere slike røster som reiser seg og protester mot den galskapen og perverse holdninger og normer skoleverket nå drukner våre barn i. Kristne bør gjøre som Skjold-Hansen, si tydelig fra hva som er rett og galt. Vi roser engasjementet og oppfordrer kristne til å ta lærdom. Hvor lenge vil vi finne oss i at mørkets krefter er det som skal påvirke våre barn og den oppvoksende slekt?

Hedningesamfunnets Facebookside kan besøkes her

 8,471 total views,  3 views today

Facebook Comments

22 tanker om “Skjold-Hansens epost til Benestad-Pirelli vekker debatt på hedningesamfunnets facebookside

 1. Her ble det liv hos hedningene, ja! Det viser at du har truffet spikeren på hodet, Skjold-Hansen. De er blinde for det som har med Guds rike å gjøre. I bibelen sier Gud selv at dåren sier i sitt hjerte at det finnes ingen Gud.

 2. Noen må sende en henvendelse til ledelsen i UIA, og spør om det er innenfor Universitetets retningslinjer å publisere en personlig mail, sendt til en av deres professorer, uten samtykke?(eller andre ansatte for den saks skyld)

  Her har Benestad helt åpenbart opptrådt moralsk forkastelig. Men, når jeg tenker meg om så er jo mannen en “omvandrende moralsk katastrofe”!

  Det er rystende at et lite mindretall av den norske befolkning hyller denne perverse personen, og mener at det han står for er normalt. Det er bare et ord som passer for Benestad og alt hans vesen: SYKT!

 3. Dette er det heldigvis ikke mange som anerkjenner, hverken i kristne eller i sekulære kretser. Men, slik var det også med homofil. Derfor er det viktig å sette foten ned for dette perverse, få stanset det før det får vokse frem, og blir alminneliggjort.

  Jeg tror at vi skal klare dette. Det er heldigvis helt marginalt hvor mange i Norge som syns det er greit for menn å gå i kjole, kjønnsbytte osv.

  Hva blir det neste? Skal man akseptere at en småbarnsfar av og til går i kjole? At det er hans rett å være tilskuer på sin 12 år gamle sønns fotballkamp med øredobber, sminke og en flott sommerkjole over sine hårete legger??
  Og dersom sønnen da blir mobbet på skolen for dette, så er det medelevene det må slås ned på, som er fordomsfulle og intolerante?

  • Har ikke de fordervede personene skrupler for hva de gjør mot sine barn? Det siste et barn trenger er en far i kjole. De som mener noe annet må det være noe forferdelig galt med.

 4. Søkelys. Takk for bra artikkel. Hedningesamfunnets reaksjon er som forventet, full av hat og sinne mot dem som ikke bøyer seg for avgrunnens krefter. Heldigvis deler ikke de fleste i Norge deres syn.

 5. Da har begge sider kalt hverandre idiot og ekstremister. Og da er begge sider fornoyd.
  Hver side gratulerer hverandre mens man bidrar med mer sjeler for djevelen selv. Og begge sider konkurrerer med hverandre her.

  Saa faar vi kristne som respekterer andre mennesker leve vaare liv. Det er vaart problem. Vi som misjonerer er som kjent frafalne kristne.

  • Torodd Fuglesteg er ingen kristen. Han er akkurat det som kreves av ham i nuet. En dag kristen, en annen dag hetser han kristne, neste dag er han black metall og satanist.

  • Fuglesteg har aldri vært kristen. Han er et nettroll og del av den onde treenighet sammen med Braut og Torp.
   Fuglesteg forsvarer horebukker.

 6. I kveld kan vi bare konstatere det utroligste. JKC søker nå støtte hos hedningesamfunnet i sin hat-kampanje mot alle de han hater. Det er ytterst patetisk å lese Christensens blogg. Samtidig er dette datoen hvor han og en Hansen truet med å offentliggjøre navn og bilde på et familiemedlem av Torp som i følge Hansen og JKC stod bak forsvinningen til Hansens kjæreste.

  • JKC har alltid sokt stotte hos hedningesamfunnet. Husker du ikke hans poster i fjor ? Hans vennskap med dem gaar mange aar tilbake og dukker opp i hans kloakk med jevne mellomrom. Sjekk Sokelys og hans arkiver. Du finner massevis om det der.

   Ettersom jeg angivelig er saa stygg og for lite fotogen til aa faa mitt bilde i kloakkbloggen (jfr JKC i en email), noterer jeg meg at jeg igjen er midtside/pinup bilde i kloakkbloggen. Og det for 15nde gang…..

   RETTELSE: JKC har nu lagt ut navn og bilde av dommeren som domte han. Og det er brudd paa norsk lov og rettssikkerhet. Et nytt lavmaal fra denne fettklumpen JKC.

 7. Elsk din neste var vel Jesus viktigste budskap. Ser her at dere er full av hat til alle som ikke er enige med dere. Dere burde skamme dere. Hvem har gitt dere rett til å dømme andre. Dere snakker om at humanistiske forbund er fæle men de er 100 ganger bedre en dere som diskriminerer og legger mennesker for hat bare fordi dem er anderledes. Vranglære driver dere med.

  • Hei Gro. Snarere tvert i mot; vi fordømmer ingen, men ønsker det beste for dem, at de skal bli frelst, helbredet og satt i frihet, også homofile og andre filier som Gud ikke har behag i.

  • Gro. Det er ikke snakk om hat her. Vi forteller bare hva Gud sier i sitt ord. Vi dømmer ingen. Dommen hører Herren til, men Bibelen forteller klart hva som er rett og hva som er galt. Det Benestad driver med er galt i Guds øyne, for vi er skapt som mann og kvinne.

  • Gro skrev :
   “Elsk din neste var vel Jesus viktigste budskap.”
   Gå du og gjør DET. SÅ kan vi snakkes etterpå.

  • Det er vranglære at en mann i kjole reiser rundt på skoler og indoktrinerer barn/unge om abnormaliteter. Dette hadde for svingende ikke gått an for 20/30 år siden!! Det er ikke normalt, punktum! Mannen/hen kan leve som det passer han, men han har ingenting med å prakke dette på barn/unge!! Dette hedningesamfunnet bruker alle midler til å knekke andre med andre meninger. Innlegget fra han som skrev, var helt på sin plass og måtte han få massiv støtte!!!

   4
   1
  • Bettina sier sannheten, at Dette er ikke normalt, med denne indoktrineringen.

   Bare her jeg bor er det opp til flere på hvert klassetrinn/u.skolen som tror de er det ene -og dagen etter, kanskje det andre. Noen har kommet ut av skapet sier de, men uka etter var det visst ikke slik allikevel. Stakkars barn og ungdommer…ER det rart de er forvirret og fortvilet. Disse som fører vil vet det dypt inni seg tror jeg.

  • Ja, Hannah. Det var «hen» da jeg var barn også, eller trans eller hva noen av de kaller seg. Selv fikk jeg en durabelig lusing av en i blokken uten grunn da jeg var ti år, ikke hadde jeg sagt noe eller gjort han noe.

  • Det var vondt å høre… Nå er det snart slik at hvis vi sier noe så skjer det enda verre ting.

   En kristen ungdom på en skole her sa ingenting galt om en homofil der, men han rakker ned på denne ungdommens kristnes tro, og gjør narr av det. Det er tøffe dager i timer/friminutter for noen få barn/ungdommer rundt i vårt kjære land. Må vi huske på dem i bønn.

 8. JKC har altsaa kontakt med Benestad som synes det er bra at JKC bruker eposten fra Viggo Skjold-Hansen. Men JKC har aldri bedt noen kristne om tillatelse til aa bruke deres materiell.

  Hva sier dette om JKC ??

  • Det sier intet om JKC.
   JKC har kopiert et offentlig innlegg lagt ut på fjesboka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *