Skjøgens Trolldom! Hun viser en falsk virkelighet som du får se på TV. Så går du ut og lever det ut til det blir virkelighet.

Verden ble under “pandemien” utsatt for et gigantisk skuespill hvor dansende sykepleiere var en del av iscenesettelsen

Massene er styrt av skjøgens sorte magi Millioner av mennesker, inklusiv skarer av kristne er forblindet og bedradd av skjøgens trolldom. Denne skjøge holder verden i sitt jerngrep gjennom tv og medier som er  de viktigste verktøy for å holde kontroll på massene. “Dette er såkalt forbudt kunnskap som de globale herskere vil holde for seg selv. Hvordan manipulere massene og hvordan skape den virkelighet som dem ønsker. Ett enkelt eksempel er Løgnen og skuespillet om en Covid pandemi i 2020 hvor du ble lurt til å tro at millioner døde av ett skummelt nytt dødelig virus, “skriver evangelist Gjermund Kvamme i et innlegg. Ikke uventet trør Hanvoldkanalen til med sine flir og hån.

“Selv om ingen flere døde (enn tidligere)  og de kun omdefinerte andre dødsårsaker gjorde det at du begynte å leve slik de bad deg om.
Helseskadelige og dødelige tilltak og at du vendte deg mot familie og venner. Så begynte alt dette å ta liv.
Men den kraftigste Trolldommen og sorte magien var når du lot dem sprøyte deg med en livstruende og genforandre MRNA injeksjon som så langt har drept mangfoldige millioner. Så nå har din lydighet til å leve ut deres falske virkelighet på magisk vis skapt den pandemien dem i 2020 faket. Sort magi som Line Valen over her påpekte.

Det samme skjee med krigen i Ukraina. I 8 år drev dem ( det Nato støttet Kiev regime) krig og bombing mot sivile Ukrainere og sivile Russere i Donetsk og Luhansk.
Når til slutt Russiske tropper gikk inn men var overforsiktig mot sivilbefolkningen ledet disse herskere krigen inn i sivile områder og forfalsket en virkelighet på TV til deg om at Putins tropper vår brutale og bevist angrep sivile mål. Så gikk du ut og skapte denne virkeligheten ved å tro Skjøgens løgner ved å støtte krigshissing og øke konflikten.
Du begynte å rope opp om å sende mer bomber og våpen til området og slik er du med på å skape det dem først faket.
Slik kan Skjøgen også bruke sin trolldom og sorte magi til å starte tredje verdenskrig. Fordi du lar deg styre av Trolldom og sort magi.
Hva forteller dette oss?
Dem er avhengig av mennesker som lar seg styre å kontrolere av sort magi.
Bryter de fleste den sorte magiens forbannelse så faller Skjøgens evne til å manipulere begivenheter med sin Trolldom. Men så lenge de fleste opptrer som lydige roboter vil Trolldommen virke,” skriver evangelist Kvamme. Og han har rett. Vi ser i kommentarfelt og på sosiale plattformer at “trolldommen” har virket på skarer  av mennesker. Også enkelte kristne tror at veien til fred går gjennom å sende våpen, stridsvogner og fly til Ukraina. De tror på Jens Stoltenbergs evangelium -og lar seg forføre av aggressive krigsånder som maner frem krigs og blodtørst.

10 tanker om “Skjøgens Trolldom! Hun viser en falsk virkelighet som du får se på TV. Så går du ut og lever det ut til det blir virkelighet.

 1. Det er mye sant i det broder Gjermund Kvamme skriver her. Trolldommen har hatt tydelig effekt på mange såkalte kristne.
  Trolldommen har skapt et skille i kristenheten. Noen har latt seg forføre og er blitt omgjort til ulver som hisser opp til krig.
  Må Gud bevare sitt folk.

  2
  5
 2. Da jeg vokste opp, ble det gjort narr av teologer i middelalderen som visstnok skal ha diskutert om det var fluer i himmelen eller ikke.

  Lite visste jeg at overtro skulle leve i beste velgående i 2023. Åpenbaringsboken osv. har gitt verden mange snurrige metaforer og drømmesyn å leke med. Og voksne mannfolk fortsetter å krangle om symbolikk og endetidstegn.

  Kriser og katastrofer har alltid blitt møtt med humor. Når noen blander eskatologiske figurer med dagens kriger må det kalles sort humor.

  Usnsett: Tusen takk for latteren!

  😚😇

 3. Jeg vet ikke hvilken “skjøge” det er snakk om her, men det er i hvert fall ikke Skjøgen fra Åpenbaringen.

  4
  2
  • Det har du fullstendig rett t. Den skjøgen som blir omtalt her, er først og fremst Gjermund Klamme selv, Kjell Zverre Anderzen og resten av Zøkelyz-hallelujagjengen, og deres liker.

   1
   2
  • Bella.
   Er lei av å høre alt tøvet som Gjermund Kvamme skriver. Han er ingen evangelist, ingen menighet vil ha noe med han å gjøre,
   Nei Skjøgen i Åpenbaringen er det ikke Gjermund kvamme skriver om. Kanskje en Skjøge fra Kvammelia?

   2
   1
  • Selvfølgelig vet dere ikke hvem skjøgen er fordi dere er fulle av skjøgevin. Derfor er dere forblindet Sorsdal og Hermansen.
   Giften sitter dypt i Birgir Hermansen.
   En duft av død til død.

   4
   2
  • Det er berre ein HERREN GUD.
   NT kan me kasta i søpla.
   Det er GUDS ORD i Tanakh me kan stola på.
   https://www.youtube.com/watch?v=wyHZWpkVY3I
   Jesus var IKKJE Gud.Han var eit menneske.
   Ved å tilbe han gjer me oss til avgudsdyrkarar.
   Me kan gå direkte til Herren Gud når me ber.
   Jødane eller Israel er framleis Guds utvalgde Folk.
   Den siste striden vil føregå i det bokstavlege Jerusalem.

   1
   3
  • Josef
   Broder Gjermund Kvamme er evangelist og han er hjertelig velkommen i våre sammenhenger.
   Så er her driver du på med løgn og bedrag.
   Du må jo bare fortsette å underkjenne Guds utvelgelse og kall.
   Du hører vist åpenbart til den flokk av hånere og spottere som kjemper for Satans rike.
   Det finnes alltid en fiende som forsøker å så ugress i Guds hage.

  • Jeg er også forskrekket over hvor ond og ugudelig Birgir Hermansen er blitt. Jeg trodde en stund at han var et Guds barn, en bibelsk kristen. Men hans oppførsel og skriverier på Søkelys og hans krigshissing og støtte til det nazistiske Ukraina har fortalt meg at jeg tok feil av ham. Det å bruke religiøse vendinger og sitere Skriften er noe mange kan uten at det betyr at de er en del av Gud sanne menighet.Han er blitt en brødrenes anklager og noe helt annet enn hva jeg trodde opprinnelig.

  • Hvis du forkaster NT, er du en falsk røst i tiden. Du kommer med vranglære av verste sort når du forkaster store deler av Guds ord. Det står tydelig advarsel om å forkynne et annet evangelium enn det som allerede er forkynt. Ingen bør lytte til din lære eller holde med deg i det, da man blir medskyldig i falsk lære, som bibelen advarer mot. Du er sikkert en grei kar, men er ikke en man bør lytte til når du har forkastet NT.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.