Skandalebefengt superstjerne ville ha rensende dåp i Hillsong regi men fant ikke basseng

Justin Bieber søkte basseng for en “rensende dåp” i Hillsong regi

j-bieberDet sekulære pop-idolet Justin Bieber har i de siste ukene fått betydelig spalteplass i aviser og tv på grunn av arrestasjonen, krangelen med naboer og mistanke om bruk av dop og fyllekjøring. I følge ulike medier ønsker den skandalebefengte popstjernen nå å være seriøs med sin “kristne tro” og i den forbindelse skal Justin Bieber og hans team ha brukt helgen til å jakte på et basseng på Manhattan slik at de kunne få gjennomført dåp, en “rensende ritual” i regi av Hillsong Church.

Justin Bieber, som har vært i trøbbel med myndighetene en rekke ganger de siste få uker skal ha søkt åndelig hjelp på kvelden lørdag første februar. I følge New York Post “sjette side” skal Bieber ha vært på jakt etter et privat basseng på Manhattan, slik at han kunne bli døpt i regi av hillsongHillsong i New York. Bieber var lørdag i New York for å delte i Maxim magazine’s Super Bowl party. Bieber og hans team skal ha brukt tid lørdag på å finne et sted med et basseng hvor han kunne bli døpt, som et rensende ritual, i regi av Hillsong Church, men i følge New York Post klarte de ikke å oppdrive et mulig dåps-basseng. I følge andre kilder skal Justin nå være seriøs om sin kristne tro, og etter de siste ukers hendelser, trenger han å ta en time out eller pause.

Skal ha lovprist Hillsong gudstjeneste

Den utagerende stjernen som noen oppfatter som et godt kristent eksempel skal søndag carl-lentzha twittet til pastor Carl Lentz følgende setning: “Amazing gudstjeneste i kirken denne formiddagen. Elsker deg mann. Jeg brøt sammen i dag, etter å ha deltatt ved en gudstjeneste i september. Den 19 år gamle underholderen ble arrestert den 23 januar på Miami Beach og siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand, motsatt seg arrestasjon og kjøre uten gyldig førerkort. Han risikerer seks måneder i fengsel dersom han blir funnet skyldig. Den kanadiske artisten ble også tiltalt i forrige uke for å ha angrepet en limousine sjåfør i Toronto i desember. Dersom Bieber skulle bli dømt i denne saken risikerer han opptil fem års fengsel. Videoen nedenfor er fra det  aktuelle partyet Bieber var tilstede på parallelt mens han søkte etter et privat dåps-basseng.

.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *