Sian demonstrasjon: “Skyt dem med gummikuler for hel…..”

Venstresiden i tett allianse med islamister tørnet lørdag sammen med SIAN og politiet som var tilstede for å beskytte den tilsynelatende ytringsfrihet som ennå eksisterer i Norge. Samtidig som politiet forsøker å holde de venstreekstreme og islamistene på avstand fra SIAN demonstrantene, skriker en kvinne fra SIAN til det litt tafatte politiet: “Skyt dem, skyt dem med  gummikuler for hel…..” mens islamister, venstreliberale og politi barker sammen. Blant annet blir SIANs Lars Thorsen slått til blods av illsinte islamist-sympatisører som er møtt opp i Bergen for å vise sin avsky for det norske demokratiet, ytringsfrihet og de verdier Norge tradisjonelt har stått for. Verdier som i dag blir utfordret av ekstremister fra den politiske venstresiden i allianse med islamister som er hentet inn til landet under rød/grønt eller borgerlig styre.

Se den voldelige seansen hvor venstreekstreme og islamist-sympatisører forsøker å angripe representantene fra SIAN mens et fåtallig antall polititjenestemenn forsøker å opprettholde ro og orden. Ytringsfriheten er under press i Norge -fra venstreekstreme, muslimer og islamist-sympatisører

Slået op af Lars Thorsen i Lørdag den 22. august 2020

Facebook Comments

3 tanker om “Sian demonstrasjon: “Skyt dem med gummikuler for hel…..”

 1. Ingen tvil om at proften Muhammed er en falsk proftet. Det var disse ord som fikk mobben til å angripe Lars Thorsen under markeringen av Sian i Bergen.

  Hele den norske befolkning burde være med i denne gruppen før det er for sent.
  Alle må skjønne at muslimene har kommet for å bli.

 2. Hun skriker “de ser ikke hva som kommer!”
  Det har hun rett i.
  Bare flaks at mannen ikke er i koma.
  Hatet er stort.

 3. Guds kjærlighet gjennomstrømmer skaperverket! Gud har skapt en fullkommen verden! Allmektig, allvitende, evig og sann!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *