“Shit hit the fan” ⚡ALERT: USA EMERGENCY IN ALASKA, 25% NUCLEAR RISK, AIRSPACE CLOSED, 3000 US TROOPS MOVE, WW3 AFRICA

Canadian Prepper fortviler over at pressetals”hen” for Ukraina er en “hen” eller transe

“When Shit hit the fan” er et slanguttrykk som betyr”when the disastrous consequences of something become public.” Canadian Prepper mener at det er dette som holder på å skje. En verden i krig og konflikt. Pågående krig i øst-Europa. Trussel om opptrapping. Mulig krig  i Afrika hvor NATO allierte afrikanske land vil knuse kuppet i Niger.  Joe Biden sender 3000 soldater til Persia-bukta. Det strammer seg til og Ukraina har valgt seg en pressetalsperson som er “hen” -en transperson som forteller at russere ikke er mennesker, men noe annet.

Nate Polson, en kjent canadisk prepper og kommentator som stadig flere lytter til er ikke optimist med tanke på de nærmeste tre årene. Og dersom Steve Cioccolanti`s profetiske tolkning av åpenbaringen 6 om apokalypsens fire ryttere er korrekt, blir de kommende tre år preget av sverd og krig og store lidelser for mennesker som ikke har gjort seg rede og forberedt segn på vanskelige tider og mangel.

17 tanker om ““Shit hit the fan” ⚡ALERT: USA EMERGENCY IN ALASKA, 25% NUCLEAR RISK, AIRSPACE CLOSED, 3000 US TROOPS MOVE, WW3 AFRICA

  • Du strever og sliter noe innmari😓
   Gjerningskristendom er det.
   Intet annet.

   « Nå gjelder det å være sterk» sier du.
   Nei du, i deg SELV kan du ingenting. Slapp av😊
   GLEDEN i Herren ER min STYRKE!
   Takk min Jesus

   GLEDEN din er styrken.

   Ingen trengselstid nei.
   Antikrist er her IKKE.
   Ingen merke.
   Ingen hoder på kristne ruller.
   Men da er vi hos Jesus🎶😇🎶

   9
   15
  • Amen Insignia
   Lutringen av Guds menighet pågår for fullt. Vi ser det overalt.
   Bruden holder seg våken. Bli styrket ved å se på Jesus og leve tett inntil i ham. Det blir en hard tid fremover. Vi vil se at mange faller og ikke vil fortsette på veien. De ble bitre og skuffet fordi de ikke ble “bortrykket” før trengselstiden kom. Jeg tror mange av disse vil komme til å si farvel til Jesus og bøye seg for verden.
   Til disse: La fare, la gå!

   7
   13
  • Det kan bli tøft fremover ja. Trengselstiden er et vidt begrep. Yah er vår styrke. Trengselstiden er en term som brukes om disse siste dager i bred forstand. Om hele den tid den siste generasjon lever.
   “Den generasjon som ser dette skje…skal ikke hensove..”
   Den siste sju års trengsel? Kanskje. De første to ryttere er sluppet løs. Herren selv sier “Hoppla -hypp hypp.. ” Vi så konsekvensene av den hvite hest under pandemien. Nå er det krigens hest vi ser konsekvensene av. Vi hører drønn av hovslag, som Billy Graham skrev. Noen stikker hodet i sanden og vil ikke høre og skriker i protest. Men Jesu legeme, vi som er lem på legemet “rykker til” for vi kjenner det drar seg til. Yeshua kommer etter tidens trengsel.
   Guds øyne farer over jorden og ser hvem som er helhjertet med ham. Han ser den falske kirke. Han vet hvem som skal komme inn. De utvalgte som lammet frelste ved sitt blod.
   Skarene av mennesker vil gå fortapt. De vil ikke lytte. De vil ikke la seg advare. De vil tenke som vredens barn og stå Gud i mot!
   Enkelte av dem bærer kristennavnet men de er bløtaktige humanister som ikke kan se Guds hånd i det som skjer.

   5
   12
  • Hele 12 viser tommelen ned for utsagnet “nå gjelder det å være sterk i troen på Jesus Kristus…”
   Disse tolv foretrekker mest sannsynlig å være sterk i tvilen eller vantroen på Jesus Kristus.
   En sterkt tro på Jesus vil være helt nødvendig under trengselstiden.
   Hold ut!

   7
   2
 1. Uttrykket “den store trengsel” kommer fra Daniel 12:1, og brukt av Jesus bl.a. i Matteus 24:21. Det vil være en selvpåført trengsel i den forstand at den er et resultat av menneskers opprør mot Gud. Samtidig er den også begynnelsen på Guds endelige oppgjør med og dom over det onde. (Årikstad 2017). Ut fra de overnevnte skriftsteder kan det ikke være tvil om at den store trengsel vil være mer brutal og alvorlig for menneskeheten enn 2. verdenskrig var. Er vi der nå? Jeg tror at de som lever under den store trengsel ikke behøver å diskutere om de er i den store trengsel eller ikke. Det er noe alle da vil vite.

  Trengselstiden vil vare i tre og et halvt år eller 42 måneder, og starte med at Antikrist vil ta sete i et gjenoppbygget tempel i Jerusalem for å bli tilbedt som Gud.

  Er vi i perioden som leder fram til de første tre og et halvt årene av den 70. årsuke? (Daniel 9:27). Eller er vi i den første del av denne årsuken? Uansett er ikke tempelet gjenoppbygget ennå, men det kan skje fort når det først blir bestemt.

  5
  10
 2. Til hannah: du farer med løgn og villfarelse bibelen er uten noe unntak helt klar på at du og alle andre som er i live må holde ut gjennom trengselstiden.

  11
  7
  • Stakkars deg isigna…
   Det går svært bra med meg👍😊
   Jeg skal ikke hodeløs til himmelen.
   Jeg og mitt hode drar sammen.

   6
   8
  • Det er jo ikke tvil om at Hannah står for falsk lære på dette området. Hun er så fastlåst i forestillinger fra herlighetsteologien at hun ikke klarer å se Guds hånd i tiden.
   Trengselstiden er her. Hold fast på Jesus og Guds Ord i disse tider.

   5
   5
  • Så du tror du får med deg ditt fysiske hode til himmelen.
   Hodet er en del av den forgjengelige hytte som eldes og legges i grav. Hodet er en del av ditt kjød -og skriften sier at kjøtt og blod ikke skal arve Guds rike.
   Læren om bortrykkelse før trengsel er i sannhet en dårskapens forførelse.

   8
   3
  • Du har din glede i mye rart du Kikki😊
   Her er du plutselig opptatt av vers i Guds Ord mens «Gleden i Herren er min styrke» ser ikke ut til å gjelde for deg. Og er opptatt av å forsøke gjøre Hannah dum. Man blir aldri dum om man leser i Ordet😉

   Nr 1 vers for meg og tusener over jord angående opprykkelsen er jo også selvfølgelig 15:51/52 Har gjentatt det her inne. 😉 Dette vet mange her inne om meg, mens du for det meste går i søvne dessverre.

   Og også tror at vi skal være gravalvorlige, sinte, sønderbrutte hele tiden og tenke på trengselen vi skal igjennom🧟

   Du vet hvor i Guds Ord verset står -regner jeg med😀

   «Se, jeg sier dere en hemmelighet: Vi skal ikke alle sovne inn, men vi skal alle forvandles, 52 brått, på et øyeblikk, ved det siste basunstøt. For basunen skal lyde, de døde skal stå opp i uforgjengelighet, og vi skal bli forvandlet.»

   Ønsker du finner gleden Kikki
   Men den kommer kun på en måte.

   5
   6
 3. Bildet av Sarah Ashton-Cirillo som er utnevnt til presse “hen” av Zelensky regimet viser degenereringen av Ukraina under det sittende Sodoma-regimet.
  Vedkommende er et “vesen” som tror at “hen” er noe annet enn vedkommende ble skapt av Gud. Bare det å la en slik forvirret person til å være presse-ansvarlig for de væpnede styrkene i Ukraina viser hvor dypt Ukraina er inntatt av Pride og Sodoma. Kristne som støtter Ukraina bør være klar over at de med å støtte Zelensky og Kiev støtter Pride og homobevegelsen.
  Jeg vil si det rett ut. Støtter du Ukraina er du i opprør mot Gud og Hans ordning.
  Han dømmer Sodoma og hennes døtre ved å bruke Putin og Russland som sine redskaper for tukt. Putin kriger for Herren og de verdier Guds folk alltid har stått for. Putin hadde aldri tillatt at et kjønnsforvirret individ skulle fronte forsvaret.
  Putin er motstander av Sodoma, Pride, LGBTQ og forråtnelse av det bibelske ekteskapet. Dette hater Vesten og strider mot Russland.
  Kristne som fordømmer Russland fordømmer også den Gud som har gitt Putin sin velsignelse til å tukte Vesten og det degenererte Ukraina.

  6
  3
  • Støtter du Russland, så hater du jødene og Israel. Alle vet vel at dette er Russlands egentlige og neste mål. Se litt lenger frem enn til nesetippen, vær ikke blind i tiden vi lever i.

   1
   7
  • Å våke
   Du er blant dem som tror at Russland er landet i Nord som skal angripe Israel? Da tar du i så fall virkelig feil.
   Gog i Magogs land peker åpenbart på det muslimske Tyrkia som landet i Nord. Ideen om at Russland skal angripe Israel i den siste tid er skapt fordi det passet det pro-amerikanske narrativet om at Sovjetunionen var Gog og Magog.
   Skapt for å opprettholde fiendebildet mellom Øst og Vest.
   Russland har ingen interesse av Israel og det er en fullstendig misforstått teori som man ikke klarer å lese ut fra bibelen uten spesielle vestlige briller.

   2
   2
  • Problemet hans, Våke, er at han ser ikke fram til nesetippen engang. Han er blind på det ene øyet, med det andre ser han ingenting.

   1
   1
 4. Og dersom Steve Cioccolanti`s profetiske tolkning osv,
  Den som lever får se. Endetiden har Herren kontroll på, kun Han kjenner dag
  og time

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.