Sean Hannity: Riksrett-farsen i regi av Adam Schiff avslører at Adam Schiff er beviselig en løgner

Adam Schiff som står bak de pågående “riksretts-undersøkelsen” av Donald Trump er beviselig en løgner som gjennom tre år har løyet, bedradd og hevdet seg å ha beviser på at Trump var en russisk spion, er beviselig en løgner. Schiff har igjen og igjen hevdet å besitte beviser på sine påstander om Donald Trump, men alt var løgn, løgn, løgn,” sier Sean Hannity som onsdag kveld oppsummerer den pågående farsen i kongressen. Norsk presse som primært bruker CNN som kilde for “nyheter” om Donald Trump burde i hvert fall i rettferdighetens navn, også gjengi nyheter fra USAs største nyhetskanal.

Sjekk ut Sean Hannity siste oppdatering og gjennomgang av de pågående riksretts-undersøkelsene som ikke er en riktig juridisk riksrettsprosess, men mer et teater i regi av Nancy Pelosi, The Squad og  Adam Schiff samt Jerry Nadler som begge er liberale og selvutslettende amerikanske jøder som befinner seg på feil side i politikken.

Også Tucker Carlson som er en av USAs mest sette tv personligheter gjennom sitt show “Tucker Carlson tonight” sier i onsdagens program at “de venstrevridde har ønsket å stille Donald Trump for riksrett helt fra før president Trump ble valgt. Selv før valgdagen i 2016 ønsket demokratene og stille Trump for riksrett. Hatet og forakten mot Donald Trump kjenner ingen grenser blant hysteriske venstrevridde

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *