Sean Hannity: Det var ikke Trump men Hillary Clinton som “colludet” med Russland -Mike Pence krever svar

Hillary Clinton i reell fare for å bli siktet for kriminelle handlinger og i Trump leiren ropes det igjen “Lock her up”

Fake News media og demokratenes ynkelige konspirasjonsteori om at Donald Trump skal ha samarbeidet med Russland for å vinne valget i 2016 har nå ettertrykkelig blitt avvist. Tvert i mot er det Hillary Clinton og hennes apparat som har gjort seg skyldig i å ha “colluded” med Russland,” slår Sean Hannity, en kjent og populær politisk kommentator i Fox News fast. Hillary Clinton som blant annet foreslå å bruke droner for å drepe journalisten og varsleren Julian Assange mens han satt i asyl i ambassaden til  Ecuador, er mest kjent for å epost-skandalen hvor hun bevist forsøkte å dekke over klare lovbrudd, uttalte for to dager siden at det var nok bevis for riksrett mot Donald Trump. Imidlertid er “Russland hoax-en” noe som vil slå tilbake på dem selv som en boomerang, har Sean Hannity tidligere uttalt.

Se klippet som viser at saken nå kan eksplodere i fanget både til Hillary Clinton og Barack Obama mens president Trump kan smile hele veien til gjenvalget i 2020. Se videoene og si gjerne din mening

Her uttaler visepresident Mike Pence seg om “Russland Collusion”  som har vist seg å være en gigantisk konspirasjonsteori og hoax. Etter først å uttrykke glede over veksten i amerikansk økonomi sier Mike Pence at det er nødvendig å komme til bunns i hva som egentlig har skjedd med Russland-hoaxen. De skyldige må bli stilt til ansvar.

2 tanker om “Sean Hannity: Det var ikke Trump men Hillary Clinton som “colludet” med Russland -Mike Pence krever svar

  1. Hvis noen syntes at dette er overraskende, forteller det meg at de utelukkende har fulgt med på sosialpornografiske blogger som VG og Dagbladet. Hillary Clinton er og forblir en ond kjeltring, som burde vært buret inne for livstid. Vi får håpe at dette skjer. Gud er mektig til å snu det som har vært en hatkampanje mot Trump til å bli til velsignelse for det amerikanske folk. Kjeltringer og Jesabel-ånden har kontrollert USA i flere tiår, gjennom Obama og hans likesinnede.

    • Jeg tror endel her i Norge syntes at det er overraskende. For oss som har fulgt med litt på mer seriøse nettsider, er det vel ikke noen overraskelse. Det er ikke tvil om at Clinton brøt loven da hun forsøkte å ødelegge bevisene i den såkalte epost-skandalen. Jeg tror nok at det er sannsynlig at Clinton før eller siden vil må stå til ansvar. Jeg tror nok at folk her i Norge, inklusiv de som poster hatefulle kommentarer mot undertegnede, ikke har tatt seg bryet med å sjekke alle kilder. Mange leser bare VG, TV2 og NRK og stoler utelukkende på ferdigtygde nyheter fra medier som har tatt feil fra dag en om Trump.

Det er stengt for kommentarer.