Satanistisk tempel oppfordrer medlemmene til å kreve at kristen baker skal bake kake for å ære Satan

Et satanist tempel i Massachusetts USA oppfordrer nå medlemmene sine til å kreve at et kristent bakeri baker en kake med teksten “til ære for satan”, melder Christian News Network. Bakgrunnen for at satanistene nå vil angripe den kristne bakeren ligger i det faktum at det kristne bakeriet nekter å levere kaker til likekjønnede ekteskaps-seremonier. Satanistgruppen forteller at de fikk ideen i forbindelse med at saken mot  Masterpiece Cakeshop om kort tid vil bli vurdert av høyesterett. Det er av frykt for at den kristne bakeren skal vinne saken som er årsaken til at satanistene nå vil presse frem en ny sak hvor de kan pårope seg å bli diskriminert dersom bakeren nekter å bake kaken til ære for Satan

Foreningen av ekstreme homoforkjempere og medlemmer av satan tempelet, kan så avgjort bli en utfordring for eierne av det kristne bakeriet  Masterpiece Cakeshop og eieren Jack Phillips. Phillips mener at det å bake en kake til likekjønnede ekteskaps-seremonier innebærer en deltakelse i noe som Bibelen klart omtaler som synd. I følge Christian News Network legger satanistene til grunn at høyesterett kan komme til å gi det kristne bakeriet medhold i saken om likekjønnede kaker, mens satanisme anses som en religion som er en klasse som er føderalt beskyttet. Dersom bakeren skulle nekte å bake en kake til ære for satan, vil da satanistene som bestilte kaken kunne hevde seg å bli diskriminert på grunn av deres religion,” skriver Christian News Network. Satanister og homoliberale i allianse.. Sukk, hva blir det neste?

Kristen bakerfamilie må ut med mer enn 1 million i erstatning for å ha nektet å bake kake til homobryllup

Kristen baker dømt for å ha nektet å bake bryllupskake til homofilt ektepar

Kristen baker får ikke prøvd sin sak på nytt i Colorado’s øverste domsstol

2 tanker om “Satanistisk tempel oppfordrer medlemmene til å kreve at kristen baker skal bake kake for å ære Satan

  1. Dette viser at det såkalte demokratiet og dets såkalte menneskerettigheter har spilt totalt fallitt. Når Gud ved Kristus snart ødelegger denne verdensordningen vil alle menneskelagde styreordninger forsvinne og teokratiet ved Kristi nye rike vil overta all styring av skapningen.

    Mens vi venter på dette vil de fremtidig overlevende allerede nå i endetiden være vitne til den menneskelige fiaskostyringens katastrofale konsekvenser uavhengig av Gud. Dette vil de være levende vitner om i all evighet, slik at dersom noen skulle finne på å jobbe for et slikt vanvidd igjen vil Kristus og hans åndelige medskapninger øyeblikkelig fjerne opprørerne.

    Akkurat nå skapes det derfor en juridisk presedens som for all fremtid vil dokumentere at løsrivelse fra vår himmelske Far bringer sorg, lidelse og død. Bringer man derimot sitt liv i samsvar med Guds høye normer vil det bringe gode frukter i form av evig liv med sunn helse og fred i sinnet.

Det er stengt for kommentarer.