Sangevangelist Leif Solheim er død -var Corona-relatert dødsfall

Sangevangelist Leif Solheim som har virket i over 50 som sangevangelist er død. Dette skriver hans datter Sissel på Facebook. Leif Solheim (Pappa) reiste i dag hjem til det sted han har talt og sunget om rundt om i Norge i over 50 år. Kroppen klarte ikke lenger å jobbe mot infeksjoner i etterkant av Covid 19 infeksjon . Sørlandets sykehus Kr sand har gjort en fantastisk jobb med god informasjon hele veien. En stor takk til teamet på intensiven, som har prøvd alt de har kunnet for å hjelpe han til å forsette livet med oss. Men i dag 30.09.2021 reiste pappa hjem til himmelen. Også Leif Solheims kone skal være svak etter å ha vært gjennom en Covid infeksjon og er nå på et omsorgssenter. Leif Solheim  vil gå over i evigheten som et navn som har betydd noe for mange. “Leif Solheim ble 75 år gammel og var aktiv til nesten det siste til tross for at han hadde kreft,” skriver Jorun Holtan i en kommentar

For mange var Leif  Solheim et kjent og kjært navn i møtesammenhenger for hans sang og forkynnelse -og i sangen under stilles spørsmålet: “Blir du med når Jesus kommer?” og forhåpentligvis er svaret du gir “ja kom Herre, kom!”. Og i mellomtiden går våre tanker og bønner til hans kone og familie. 75 år gammel og reiseklar må vel oppsummeringen av Leif Solheims liv og tjeneste være. Vi lyser fred over Leif Solheims minne. En Herrens tjener har lagt ned vandringsstaven for å alltid å være med Herren.

Facebook Comments

17 tanker om “Sangevangelist Leif Solheim er død -var Corona-relatert dødsfall

 1. Det var trist å høre.
  Tanker og bønner for familien.

  Glemmer aldri «Det eneste håp som jeg eier, det har jeg O Jesus i Deg»

  Takk for at du for lenge siden viste meg den sangen, Kjell. Han har de fineste sanger om Jesus og himmelen…

  Nå er han hjemme. This is not our home.

  Snart tenker jeg vi stemmer i sammen med ham og synger der oppe.

  Han må ha betydd mye for deg Kjell.

  • Han ble vel 79 år og ikke 89 år. Leif virket til det aller siste, tross for at han vel hadde kreft. Men coronaen angrep han på bedehuset og da var det stopp. Lyser fred over Leifs minne. Han bare strålte Jesus. Nå har vi mistet 2 viktige personer siste året, Arne og Leif.

  • Jeg trodde selv at han var rundt 80 år, men så kom tallet 89 opp i et google søk og jeg tenkte, var han virkelig så gammel?
   Trist var det uansett. Har hørt han endel ganger og satt pris på hans sang.
   De gamle går bort, og den nye generajonen av kristne som skal overta går på bibelskole for å game i timene.
   https://www.dagen.no/nyheter/pa-denne-bibelskolen-gamer-de-i-timen/
   Stakkars den kommende generasjon. Vi får be om at Gud reiser opp noen misjonærer i Nigeria og andre land hvor kristne står i ildlinjen -for å sende dem opp her for å preke evangeliet i det avkristnede Norge.
   Jeg tror neppe bibelskole elever som sitter i timene og “gamer” og skyter spøkelser er de rette til å bære ilden videre.

  • Jeg gjorde det Birgir. Merkelig nok leverer Google et bilde av evangelist Leif Solheim sammen med teksten om ishockeyspilleren.
   Ishockeyspilleren er 89 år. Jeg la saken ut rett før jeg la meg i natt, men jeg husker jeg spurte meg selv, var han virkelig så gammel.
   Jeg forestilte meg at han var ca 80 år.

 2. TRE UTGANGER AV LIVET:

  Menneskene har tre mulige utganger av døden. Det ene er å ligge døde i menneskehetens felles grav blant både rettferdige og urettferdige i påvente av en jordisk oppstandelse til en ny sjanse i det tusenårige riket på den nye jord. Her ligger de fleste.

  Den andre er evig død i Gehenna totalt borte fra livet. Her ender alle de Jehovah tar eller har tatt livet av ved Kristus. Her ligger fariseerne og her forsvinner også det store flertallet som avlives i Harmageddon.

  Det tredje alternatvet er dit disiplene og apostlene er kommet. Nemlig til Guds himmelske rike som gjennom tusen år etter Harmageddon skal lede mde overlevende og de oppstandne tilbake til den fullkommenheten Adam ga slipp på da han gjorde opprør. Hit kommer KUN 144 000 tidligere kvinner og menn, så sjansen for et slikt håp er nå meget liten så nær enden og slutten på innsamlingen.

  Vi venter nå bare på at den siste av disse skal bli endelig beseglet. Alle som overlever har påkalt Jehovahs Navn.

  6
  7
  • JV.
   Du har kapret dette nettstedet der du med din falske lære leder mennesker på fortapelsens vei. Det skulle vært interessant å vite om du vet hvem du tjener.
   Du trenger å omvende deg fra all den falske lære du sprer.
   Som troende mennesker, i Kristus Jesus, kan vi ha ulike syn og meninger om mange ting, og likevel være brødre og søstre i Herren. Men du JV lærer ting som er utenom den sunne bibelske lære, en lære som kommer ifra fienden, en falsk lære.
   Hvis noen ufrelste følger den læren du kommer med blir de ledet til en fortapelse borte ifra Gud. Det vil ta for lang tid å gå imot all den vranglære du forkynner, og disse linjene er først og fremst ment som en advarsel for dem som leser det du skriver.

   11
   3
  • Denne kommentaren er slettet da den er upassende i forbindelse med et medmenneskes bortgang.

   3
   3
  • Du har JV uttrykt din motstand mot klassisk kristen tro i mange sammenhenger her inne, og det er upassende å gjøre det i et oppslag hvor man minnes en nylig avdød troende. Det går på respekt og medmenneskelighet.
   Du har hatt stor frihet til å skrive og uttrykke dine meninger i mange andre artikler uten at foten er satt ned.
   Din kommentar om menneskets tre utganger var i hvertfall ikke respektløs så den lar jeg stå.
   Men disse to jeg slettet var respektløse.

 3. Leif Solheim var en gnistrende god evangelist. Han har lagt bak seg et langt liv i tjeneste for Gud og Jesus. Det er det han vil bli husket for. Han har blitt forfremmet til herligheten, for å være med Jesus for alltid. Jeg kan ikke la være å høre på sangene og forkynnelsen hans.
  Fred være over Leif Solheims minne.

 4. Til Jorun

  Fra en broder som reiste sammen med Leif S og Arne G har jeg fått melding,
  «Leif var 75 år i juni»

 5. Pappa (75)var en god far og god kamerat, jeg oppriktig kan si, jeg aldri kan leve opp til, foruten om å være oppriktig!
  Takk for mange fine omtaler.
  Mvh Ben

  • Hei Ben Solheim. Denne sangen av din far muntret meg opp de tyngste tider i mitt liv.
   https://www.youtube.com/watch?v=v5nCod6P3Ag&t=48s
   Når man var trett, nedbrutt, alt føles vanskelig var dette en sang som gav styrke til å løfte hodet og synge med din far “Det eneste håp som jeg eier, har jeg o Jesus i deg.” -og det samme må jeg si i dag. Jesus er det eneste håp som vi eier, og har vi ikke Jesus, hva har vi egentlig da?
   Vi kan ha god helse, penger, fine biler og hus, men hva hjelper det dersom man ikke har Jesus?
   Ønsker å si at mange er takknemlige for hva din far betydde for dem, og selv om døden for en frelst sjel bare er overgang fra dette livet til det evige liv, er det likevel slik at dere etterlatte kjenner på sorg og savn. Derfor ber vi for dere i disse tider.
   Mvh Kjell i Søkelys

 6. Leif Solheim var en av de røster som forkynte det gode gamle evangeliet.
  Han vil ikke bli glemt.
  Gud har brukt Leif Solheim til å nå mange hjerter for Jesus Kristus og han var jevnlig å høre i menighetene og bedehusene her i bygda.
  Lyser fred over hans minne i Jesu navn

 7. På söndag den 3 oktober lyssnade jag på Leifs predikan som han höll på Nytt Livs Lys stemme 2021. Han hade elden, gnistan och nöden. Tack till dem som gör att Leifs stämma ljuder på internet framover. Nu är han hemma hos vår frälsare.

  4
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *