Så omtaler også VG -landets største avis de massive demonstrasjonene mot norsk barnevern

vg-bodnariuSom kjent var Søkelys først ute her i Norge med å omtale den rystende barnevernssaken hvor den kristne familien Marius og Ruth Bodnariu ble fratatt sin fem barn av norsk barnevern på anklager om kristen indoktrinering.  Senere ble også lettere oppdragende klask introdusert som årsak. Mens kristne over hele verden reagerte med avsky overfor norsk barnevern, har media her hjemme lenge forsøkt å dysse ned saken. Når undertegnede først begynte å skrive om saken ble jeg av enkelte latterliggjort og kommentarer postet her “sa at ingen seriøs media vil skrive om saken”. Lørdag omtaler avisen VG for første gang de massive demonstrasjonene som nå pågår verden over og saken er nå blitt for stor til å neglisjeres av norske medier. Les saken fra VG her

Facebook Comments

2 tanker om “Så omtaler også VG -landets største avis de massive demonstrasjonene mot norsk barnevern

  1. Nå er det vel strengt tatt omfanget av reaksjonene og demonstrasjonene ute i verden som har vekket det allmenne norske media sin interesse, og ikke utgangspunktet for reaksjonene….

    • Ja da, det var også det Søkelys først skrev om. At den kristne pressen internasjonalt begynte å skrive om denne saken, og den voksende internasjonale reaksjonen på barnevernet. Etterhvert har reaksjonene blitt såpass omfattende at de ikke kan neglisjeres lengre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *