Så hostet den falske profeten Renee Moses opp en ny mulig måned for bortrykkelsen

Den kontroversielle falske profeten Renee Moses har nå gitt lyd fra seg til sine tilhengere i renee-m-2016form av en ny video hvor hun nå kaster ut en ny teori på når bortrykkelsen vil komme. Den filippinske kvinnen som er mest kjent for sin feilslåtte “profeti” eller spådom om at bortrykkelsen skulle ha funnet sted den 23 september 2015. I sin siste video publisert den 8 januar legger den falske profeten frem en rekke nye teorier som ut fra hennes utregninger og utlegging konkluderer med at “grunnen til at “the days of darkness” ikke begynte i november som hevdet, er det faktum at Jesus i NT også utførte helbredelser på dagtid på sabbaten.

Siden ingen kan jobbe om natten, er virkeligheten slik at Jesus bare arbeidet på dagtid og derfor mener den falske profeten at “den store trengsel er blitt forkortet til bare et halvt års varighet, -og at denne trengselen vil begynne i mai 2016. Dermed står vi tilbake med at renee-moses-bilde2den kvinnelige “profeten” har endt opp med at bortrykkelsen vil finne sted før mai 2016. I følge Renee Moses som nå holder muligheten åpen for at bortrykkelsen og hennes såkalte “Rapture Puzzel” først vil komme i    dersom hennes forutsigelse om at den store trengsel begynner i mai 2016. I følge sin siste video sier Renee Moses at hun fremdeles tror at “Herrens dag” begynte høsten 2015 og at den vil vare ett år, men siden Gud har forkortet trengselen vil den bare vare et halvt år, fra menighetens bortrykkelse -senest i mai 2016 og frem til høsten i 2016. I følge den falske profetens nye teori vil “The Days Of Darkness” nå begynne etter et halvt år “etter at Herrens dag” startet i november 2015, og vips har vi en ny ca dato, rund 6-7 mai for det seneste tidspunktet bortrykkelsen kan finne sted. Dersom hennes siste teori vil vise seg å være falsk, klarer ikke Renee Moses å se en eventuell bortrykkelse. I følge den nye teorien vil det være to bortrykkelser, først for de sanne kristne, senest i slutten av mai 2016 og deretter en bortrykkelse for “de som ble latt tilbake” som vil finne sted i oktober 2016. Dersom også denne teorien er feil, er den neste mulige perioden for bortrykkelse og dom. -Hvis denne perioden vi er inne i nå, likevel ikke er den siste 7 års periode -er den neste 7 års perioden som blir aktuell, fra 2028 til 2035, konkluderer “Moses”  som i videoen nedenfor fremlegger sine teorier og spekulasjoner. Renee Moses som fremdeles har 70589 abonnenter har med den videoen kjøpt seg ytterligere noen måneder for at hennes forutsigelser skal slå til. Renee Moses nærmer seg med dette også Torstein Langesæters spekulasjoner om temaet

 

Facebook Comments

7 tanker om “Så hostet den falske profeten Renee Moses opp en ny mulig måned for bortrykkelsen

 1. Nå skal jeg slett ikke forsøke å styre hva du legger inn på siden din! Men det blir vel noe søkt, og repetere damen som allerede har tatt feil SÅ mange ganger.
  Det er vel annet å skrive om, enn verdens undergang og om feil datoer angående Jesus komme til jorden?

  • Hei Anders, mange er faktisk interessert i slikt. Spesielt interessant er det at hun nå nærmer seg årstallet Langesæter lenge har snakket om.

  • Vel ,predikant Jan Ernst Gabrielsen (De kristne) abbonemerer på Renee Moses på youtube, så det burde vel si litt….

  • Jeg gjør og det, kanskje Gabrielsen også liker å følge med på hva denne falske profeten hoster opp av datoer og spådommer. Jeg håper inderlig ikke at han har kjøpt hennes “rapture puzzel” for der er det mange rare teorier. Denne kvinnen er fullstendig tullerusk. Som forsvar for sitt syn hevdet hun i en video at Bart Simpson i en av Simpson filmene, pekte på datoen 23.09.15 og at dette var bevis for at “the rapture ville skje da.”

 2. Her på vestlandet frelser og helbreder Jesus både på dagtid og natt. Tullskapet til R. Moses og hennes “profetier” burde ikke komme på trykk…

 3. Man må jo prøve å forstå Renee Moses hun har jo bare sine 70589 grunner til at dette skal gi god avkastning. Om det da er rett eller galt er jo da for henne knekkende likegyldig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *