President Trump: Vi vil bli beskyttet av våre menn og kvinner i uniform, men viktigst av alt -av Gud

Donald Trump er nå tatt i ed som USAs 45 president under en tradisjonell seremoni i Washington. I sin tale strakte Trump ut et løfte til nasjonen. Nå er det ikke lenger makteliten og Washington som skal nyte av USAs goder, men hele folket, og flere ganger trakk president Trump frem nettopp amerikanske arbeidere, som han vil kjempe for til sitt siste pust. Amerika vil vinne igjen, vi vil få tilbake jobbene,sa president Trump som nå er USAs 45 president.

“Vi vil utslette radikal islam fullstendig,” sa Trump som siterte bibelen med ordene “Hvor godt er det ikke at brødre bor i sammen i enhet”. “Vi vil bli beskyttet av våre menn og kvinner i uniform, men mest av alt, vi vil være beskyttet av Gud den Allmektige. Blant dem som var tilstede under seremonien var Hillary Clinton som tapte valget, og hun fortjener heder for å ha valgt å delta og dermed ikke slått følge med noen få demokratiske kongressmedlemmer som valgte å boikotte seremonien. En av dem som deltok da president Donald Trump ble tatt i ed var Franklin Graham som er sønn til den legendariske predikanten Billy Graham. Under sin intro til bønnen sa Franklin Graham dette: “I Bibelen er regn et tegn på Guds velsignelse, og det begynte å regne, mister president da du kom til plattformen. Det er min bønn at Gud vil velsigne deg, din familie, din administrasjon, og må Han velsigne Amerika.

En kristen predikant har sagt at Salme 117 er ordet for dette året, og uten å kommentere eller mene noe så siterer jeg her salme 117: “Lov Herren, alle hedninger! Pris ham, alle folk! For hans miskunnhet er mektig over oss, og Herrens trofasthet varer til evig tid. Halleluja.”

Facebook Comments

29 tanker om “President Trump: Vi vil bli beskyttet av våre menn og kvinner i uniform, men viktigst av alt -av Gud

 1. Det var ein fin sermoni.

  Trump kjem heilt sikkert til å gjennomføra det han har sagt.
  Problemet er det gjeldsberget han arvar.
  http://babylontoday.com/

  Så lenge han står med ISRAEL vil han lykkast.
  Me får håpa han får leva.

  • Det blir ikke lett for ham å gjøre noe med gjeldsbyrden. Vi får håpe på lysere dager for Israel og det jødiske folk. At han føler opp sine løfter.

 2. Fekk nett høyra på NRK at Donald Trump er avholdsmann.
  I Habakkuk 2 vert endetidas store farlege leiar beskrive slik.

  “Behold, HIS soul which is lifted up is not upright in him: but the just shall live by his faith.
  5 Yea also, because HE TRANSGRESSETH BY WINE, he is a proud man, neither keepeth at home, who enlargeth his desire as hell, and is as death, and cannot be satisfied, but gathereth unto him all nations, and heapeth unto him all people:
  ….Because thou hast SPOILED MANY NATIONS…”

  Antikrist eller Babylons Konge er alkoholikar.

 3. Israeli MK: Abbas is ‘Number One Enemy of Israel’, Worse Than Arafat

  http://www.breakingisraelnews.com/79467/abbas-vows-never-recognize-jewish-state/#VeLIzTkD55xZ1ZuW.01

  “Palestinian Authority President Mahmoud Abbas said in his re-election speech on Wednesday that Palestinian Arabs will never agree to recognize Israel as a Jewish state or compromise on its peace demands, putting Western perception of the Palestinian leader as a “moderate” into question.”

  NRK hadde nett no “Jerusalemspørsmålet” på agendaen.
  La oss håpa Trump gjennomfører det han har sagt raskt.

 4. Donald Trump gjorde et meget godt inntrykk under innsettelses-sermonien!
  Jeg følte stolthet over han og USA helt til Norge. Han avla eden på bibelen til Abraham Lincoln, og talene etterpå hadde både Gud og Jesus Kristus.. Den Hellige Ånd ble også nevnt.
  Ikke rart at religiøse og gudsfornektere ikke liker den nye presidenten. De ønsker et gudløst samfunn, men det har de heldigvis ikke fått, verken idag eller senere…

  • En tabbe som Trump kommer til å gjøre er å sette sin lit til våpen. Og ikke til Gud.

   Trump er også er gudløs person. Siden han setter sin lit til våpen. Sanne Kristne setter lit til Gud. Sanne Kristne tar avstand fra f.eks. atomvåpen. Noe Trump ikke gjør. Trump er nok en falsk person. Antkrist av værste sort.

  • Rent ideologisk har du rett, jeg er selv pasifist, men i politikkens verden, er det ikke slik. Jeg merket meg at han snakket om at de var beskyttet av menn og kvinner i uniform, og ikke minst Gud den allmektige.
   Gud har opp gjennom historien brukt også ugudelige ledere til sin vilje, og jeg syntes langt på vei at Gud hadde en forholdsvis stor plass i det hele.
   Donald Trump er nå tredd inn i posisjonen som leder for en av verdens mektigste nasjoner og det forplikter og jeg tror også at alvoret i stunden nå er i ferd med å komme sigende inn over ham. Jeg vet selvfølgelig ikke om han er Antikrist, men jeg tviler på en slik teori, da Anti både kan bety “imot” og istedet for. Jeg forestiller meg nok at Antikrist er noe yngre enn 70 år. Nå er han president, og jeg mener alle må gi ham en sjanse.

 5. Jeg slutter meg til lykkeønskningen av Donald Trump. Nå bør vi som er kristne, enten vi var mot eller for denne mannen, gjøre vår plikt som kristne og be for mannen som skal lede den frie verden. Vi må be om at Gud gir han visdom til å foreta de rette valg, rette for amerikanerne, men rette for hele verden. Verden trenger ikke mer globalisme, vi trenger ikke flere politikere som lyver og bedrar.
  Paulus sa: 1Tim 2:1-3
  Framfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker,
  for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet.
  Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser,

 6. Til Godtfred og Erlend Bø.
  Nå er Trump innsatt og dere bør som gode kristne omtale ham med respekt som en Guds innsatt øvrighet har krav på:
  Jeg minner dere om Romerbrevets og Paulus rettledning:
  Rom 13:1-6
  Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud.
  Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom.
  For de som styrer, er ikke til skrekk for dem som gjør godt, men for dem som gjør ondt. Vil du slippe å være redd for øvrigheten, så gjør det gode. Da skal du få ros av den.
  For den er Guds tjener, til gagn for deg. Men gjør du det som er ondt, da frykt! Den bærer jo ikke sverdet for ingenting. For den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det onde.
  Derfor er det nødvendig å underordne seg, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld.
  Derfor betaler dere jo også skatt, for de er Guds tjenere som nettopp tar vare på dette.

  • Jeg er enig, skjellsordene bør utebli nå, men selv om Donald Trump vant valget, vil Søkelys selvfølgelig komme med kritikk mot Donald Trump dersom det viser seg at han ikke følger opp løftene sine. Jeg syntes han avleverte en helt grei tale. Det var den samme Trump vi hørte i dag som vi har hørt under valgkampen. Her i Norge er vist svært mange blitt så vant til å servert valgløfter og valgflesk i rikelig monn under valgkampen, og straks de er valgt så forandrer de seg helt og sier å gjør det motsatte av hva de har lovet.
   Se bare på Frp. De skulle få vekk bompenger og senke bensin og diesel avgiftene. Men med en gang de kom i regjering sluttet de å snakke om sine løfter og nye bomstasjoner spretter opp over alt. I tillegg merket vi jo et kraftig prishopp på bensin og diesel etter første januar.Her i Norge er vi så hjernevasket at vi faktisk syntes det er helt greit at politikerne lyver og bedrar, og straks de har fått vår stemme, blir de som noen helt andre mennesker og gjør det motsatte av hva de har lovet. Og vi, nordmenn står med lua i hånden og med et nedtrykt smil aksepterer vi å sier “det er bare å godta og punge ut”. Jeg syntes det er et godt tegn at Trump brukte talen på å gjenta sine valgløfter, så får vi se og dømme etter om han vil leve det opp.

  • Barack Obama ble også innsatt av Gud.
   Søkelys og Fri Pinsevenn omtalte han med spott, spe og skjellsord.
   Selvsagt skal jeg som god kristen omtale Donald Trump med respekt og be for han. Jeg skal også be for Fri Pinsevenn og Søkelys sin frelse og at Gud gir dem en moralsk standard.

  • Erlend: Jeg kan ikke si at jeg har brukt skjellsord mot president Obama. Og komme med en påstand om at han er muslim eller i hvertfall uttrykker mer respekt for islam enn kristendom er verken skjellsord eller spott og spe. Og Obama er inkludert hver gang vi som kristne ber for dem som styrer og har makt i verden. Det ligger tilstrekkelig mange lydklipp, opptak og intervjuer ute med Obama om hans muslimske tro og røtter, at det må være lov til å mene noe om den saken, uten at det blir skjellsord. Ellers kjenner jeg ikke deg og kan ikke si noe om din eventuelle frelse, men du strør rundt deg med beskyldninger mot Søkelys du ikke har dekning eller bevis for.

  • Påstanden om at Obama er muslim har Søkelys hentet fra rasister og jødehater. Det er kun rasister og jødehatere som sprer denne løgnen. Hederlige kristne mennesker erkjenner at Obama er et kristent menneske. Og det vet Søkelys.
   Når Søkelys og Fri Pinsevenn bringer denne løgnen videre igjen, beviser det at de tilhører disse rasehaterene og jødehaterene.

  • Påstanden om at Obama er muslim har sin bakgrunn i Obamas egne ord. https://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY
   Dette har intet med rasisme eller jødehat å gjøre, dersom man konkluderer som det du gjør, er det mye du nekter se eller ta inn over deg.
   I og med at Obama flere ganger har hyllet islam og koranen, er det selvfølgelig ikke jødehat og rasisme og mene noe om en bestemt persons religiøse bekjennelse og tro.

 7. En flott og høytidelig innsettelsesseremoni. En nedtur for de som ønsker et gudløst samfunn og et knekket/utradert Israel.

 8. Bø Selvfølgelig ba vi for Obama også når vi ber for verdens ledere i våre bønner, men det er ikke skjellsord å diskutere hva slags religion han har. Vi skal be om din frelse, Erlend Bø, for du ser ut til å trenge det virkelig, slik bitre og onde ord farer ut av din munn mot alle du er uenig med -til død og fordervelse for dem som leser dine meningsløse grynt.

  • Han sier det som et trosutsagn. Det er en form for trosbekjennelse, men selvfølgelig må jo ting følges opp i tro. Vi kan ikke forvente å leve under Guds spesielle beskyttelse og velsignelse og samtidig holde fast på synden. Jeg så forresten en kristen avis i USA skrev at innsettelses-seremonien minnet mer om en gudstjeneste enn en presidentinnsettelse, siden Guds ord og bønn preget en god del av seremonien.

 9. Profetien om president Donald Trump fra Kim Clement 4 April 2007.
  “Dette vil skje, det skal være den mest uvanlige hendelsen. En FORVANLING.
  Trump skal bli en trompet sier Herren. Trump skal blir en trompet. Jeg vil opp Trump til å bli en «trompet».
  Og Bill Gates til å åpne porten til det finansielle rommet for menigheten, sier Herren.
  Og jeg vil heller ikke glemme «portvakten» som har passet på New York. Som igjen vil stå å passe på denne nasjonen, sier Guds Ånd.
  Det skal komme til å skje at den mannen som Jeg setter i det høyeste embetet, skal gå inn mens han visker Mitt navn.
  Men Gud sier, når Han kommer inn i (The Office) makten, vil han rope ut ved kraften fra ånden, for jeg vil fylle han med Min Ånd når han har tatt «The Office».
  Det vil være et menneske som ber i deres høyeste embete i deres land. Det vil være en president som ber, ikke en som er religiøs, for jeg vil lure folket, sier Herren. Jeg vil lure folket, ja det vil Jeg gjøre. Sier Gud.
  Den som er utvalgt skal gå inn og de skal si, «Han har varmt blod» For Guds Ånd sier, ja han har nok «varmt blod» Men han vil sette opp vegger av beskyttelse for denne nasjonen på større måte.
  Økonomien for denne nasjonen skal endres raskt, Sier hærskarenes Gud. Lytt til ordet fra Herren, Gud sier, Jeg vil sette han ved roret i to perioder,
  en president som vil be, men han vil ikke være en president som ber når han begynner.
  Jeg vil sette ham i makten (The Office), og da skal Jeg skal døpe ham med Den Hellige Ånd og min kraft, sier Herren, hærskarenes Gud.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *