Russland vil svare på at Norge har utvist 15 russiske diplomater

Nyheten om at kongeriket Norge har bestemt seg for å utvise 15 diplomater og ambassadeansatte ved den russiske ambassaden i Oslo, har foreløpig ikke nådd russiske aviser. 15 russiske diplomater erklæres uønsket i Norge, og må forlate landet. Russlands ambassadør til Norge, Tejmuraz Ramisjivili, har torsdag formiddag vært hos UD og fått denne beskjeden, melder media i Norge. Saken har fått stor oppmerksomhet i Norge men har foreløpig ikke nådd den jevne russer. Imidlertid vil Russland komme til å svare på utvisningen av de 15 diplomatene med et tilsvarende grep overfor norske diplomater i Russland. 15 etterretningsoffiserer ved Russlands ambassade er erklært uønsket i Norge. De må forlate landet innen kort tid.

Russland vil svare, kontrer det russiske utenriksdepartementet. Mange russere anser Norge som en mindre vasallstat totalt underlagt Washington og demokratene i USA. Dette fordi russere flest er overbevist om at norsk etterretning bistod USA med å sprenge Nord Stream rørledningen i september i fjor. Norge har i etterkant av den russiske spesielle militæroperasjonen i Ukraina markert seg som et av de mest russofobiske land i Europa som blindt følger ordre fra Washington og Brussel. Den russiske ambassadøren omtaler det norske grepet som et “nytt ekstremt uvennlig skritt.” Hvor mange norske diplomater som må forlate Russland når russisk UD har vurdert saken gjenstår å se. Men det er grunn til å vente at Russland vil svare med et nøyaktig tilsvarende grep. Mange russere mener at det nå er på tide for Moskva å bryte helt de diplomatiske forbindelser med ekstremt fiendlige land i Europa. Og siden Norge bidro til å sprenge Nord Stream blir vi ansett som et av de mest russerfiendlige land i Europa. De offisielle russiske reaksjonene på utvisningene av de 15 diplomatene er forholdsvis sterke og illustrerer at relasjonen mellom Norge og Russland nå er ekstremt dårlige.

8 tanker om “Russland vil svare på at Norge har utvist 15 russiske diplomater

 1. Det er slike ting som er tegn på at krig kommer til nasjonen.
  Stadige og mer idiotiske handlinger som bygger ned relasjonen.
  Vi er deltakere i krigen, vi betaler for å drepe russere.
  Vi har sådd ut “hellfire”, granater og panservogner. Det er en åndelig lov som alltid gjelder og det er loven om å så og høste.
  Det er slikt som legger grunnlaget for at Lebesbymannens profetier kan bli oppfylt.
  Norge har lagt seg på kurs mot krig.
  Yeshua ser og vet og det profetiske ord vil bli oppfylt i sin tid.

  6
  6
  • «Det er sikkert ingen sammenheng»! Det er en skandale at dette ikke er en større sak blant befolkningen enn det er. Det er nå så mange som har bekreftet mye av innholdet i sprøyten, også fra Pfizers egen liste. Det som tidligere ble benektet, er nå kommer frem, men fremdeles så såes det tvil. En som jobber i en blomsterbutikk fortalte at det var helt ekstremt, og at det gikk i bolker. Kan man da spørre om disse bolkene hun reagerte på, har noe med hvilket tidspunkt folk er blitt vaksinert? Bare spør.

   2
   2
  • Forresten, de som følger med på kanal 10 hver mandag, «vi ber for deg», var det mange krefttilfeller i alle aldersgrupper. (Mener å huske det var det de sa), det er veldig mye av det nå.

   1
   2
 2. Russland har i mange år hatt russiske spioner i Norge – i overkant av 20 personer under dekke av ambassade- ansatte. Helt nær marinens hovedbase Haakonsvern har russerne en leilighet i en boligblokk der de har fullt innsyn i all aktivitet på denne basen. På folkemunne blir denne blokken kalt ” russer-blokken “.
  Disse 20 spionene har reist rundt i Norge i både bobiler og SUV-er og undersøkt hva som kan undersøkes i naive Norge i mange år . Hver gang de to norske spionskipene ” Marjata ” og ” Eger ” klapper til kai i Norge for å skifte mannskap og laste forsyninger : Dukker disse spionene opp og fotograferer alle som forlater skipene og alle som går om bord.
  For et par år siden hadde Brig. N og Telemark bataljon skarpskyting i Troms og Østerdalen samtidig. Da dukket store ukjente droner opp midt i øvingsfeltene. Skytingen ble brått avsluttet og saken meldt til PST. Om jeg hadde hatt kommandoen der : Så skulle disse dronene blitt skutt i fillebiter.
  Til slutt : Jeg skjønner godt at Norge utviser disse russiske spionene. Men det er for sent – skulle vært gjort for mange år siden ! Russerne vet allerede alt de trenger å vite om vår infrastruktur – hvor de skal plassere sprengladningene for å slå ut elektrisiteten i vårt kjære fedreland. Uten strøm faller vårt moderne samfunn fullstendig sammen. Mobil-senderne faller ut etter bare fire timer.

  2
  1
  • Spionasje er jo helt ordinært. Alle spionerer på alle.
   Norge spionerer på Russland og Russland spionerer på oss.
   USA spionerer også på Norge. Mossad spionerer på oss.
   Kina spionerer selvfølgelig også på oss.
   Venner spionerer på venner og fiender spionerer på hverandre.
   Det var jo ikke så lenge siden at en norsk spion ble arrestert og senere utvekslet fra Russland, Tror han het Frode Berg.
   Det vi ser skje er diplomatisk nedbygging. Russland kommer til å kaste ut 15 norske agenter fra Russland.
   Verden er helt i starten av tredje verdenskrig. Det er dumt av Norge og ble så fiendtlig mot Russland.
   I følge profetordet skal Russland ta Norge.
   Det er bare snakk om tid før dette vil skje.
   Alt er i Jehova Guds hånd.
   Norge kjemper mot Gud og står opp i halsen i synd.
   Vi var en gang et misjonsfolk. Vi var badet i evangeliets lys.
   Men vi har valgt og vende Gud ryggen. Gud har overgitt oss til politiske ledere som har sinn som ikke duger.
   Dette fordi Han er rettferdig og hellig.
   Norge er under Guds tukt.
   Tukt fordi vi er hardnakkede og et ubotelig folkeferd.
   Tukt fordi vi dreper 15 000 babyer i mors liv.
   Tukt fordi vi velsigner det Herren kaller en styggedom-
   Tukt fordi vi fordømmer stadig Israel i FN.
   Tukt fordi vi har antatt regnbuen som vårt nye symbol.
   Tukt fordi kristenheten er lunken og frafallen.
   Tukt fordi vi ikke lenger bøyer oss under Guds vilje.
   Derfor tar våre politikere dåraktige valg.

   4
   9
 3. Det er Forferdelig Tragisk at slike “Fe-huer” skal
  Ende Opp men Styrings-Makt over Norge! 👿
  Den Forrige og Nåværende Utenriks-ministre
  er Samme Kategori! 👿🇳🇴🐑🐑🐑🇳🇴👿
  De er ikke En Gang “Normale Kvinnfolk”! 👿🤡💩👿
  …..
  Esaias 3 ..
  12 Mitt folks hersker deres barn,
  og kvinner hersker over det.
  Mitt folk! Dine førere er forførere,
  og den vei du skal gå, har de ødelagt. …

  1
  5
 4. De største fienden Norge har – er vår egen elite – enten det er Støre regimet eller Solberg regimet – samme 5 kolonne….

Det er stengt for kommentarer.