Tucker Carlson: Riksretts-farsen er slutt -en gledens dag -demokratene er beseiret og ydmyket

Da er det avgjort, nye vitner vil ikke bli presentert i riksrettssaken mot Donald Trump. Med 51 vitner mot og 49 for ble det vedtatt at det ikke skal føres nye vitner i saken. Dermed er denne riksretts-farsen i realiteten over, og det var en dypt skuffet Chuck Schumer som måtte erkjenne at riksrettsaken mot Donald Trump i realiteten er over. Dermed ligger alt til rette for en frifinnelse av president Trump. En ting ligger fast etter kveldens avstemning er at Senatet ikke vil få presentert nye vitner, og demokratene anført av Jerry Nadler og Adam Schiff må bite i seg nok et nederlag. Dermed vil president Trump bli frifunnet onsdag og dette er en gledens dag,” sier Tucker Carlson

“Dette er en gledens dag, riksrettsfarsen er over og demokratene er beseiret og ydmyket,” sier Tucker Carlson i sin oppsummering av demokratenes riksretts-farse.” Det er også en gledens dag for britene som nå har forlatt EU og blitt en selvstendig nasjon igjen,” sier Fox News populære nyhetsanker. For demokratene var fredagens avstemning et nytt nederlag og onsdag settes det endelig punktum for en riksretts-prosess som har vært politisk motivert og grunnløst. President Trumps advokater, deriblant Jay Sekulow har gjennom den siste uken fullstendig pulverisert demokratenes argumenter og omsider kan vi fastslå at president Trump ikke har begått noen forbrytelse som skulle tilsi riksrett. Dette er en stor seier for president Trump som har vært utsatt for den største politiske heksejakt noensinne. Det er også en seier for amerikanske velgere som forlengst har avslørt demokratenes skitne spill. Det som nå gjenstår er en grundig granskning av korrupsjonen til Joe Biden og hans sønn Hunter Biden som har tatt inn millioner av dollar utelukkende fordi hans far var visepresident i Obama adminstrasjonen.

Facebook Comments

18 tanker om “Tucker Carlson: Riksretts-farsen er slutt -en gledens dag -demokratene er beseiret og ydmyket

 1. Beklager fortsatt at jeg går utenom temaet : Men jeg har oppdatert den sjømilitære situasjonen utenfor norskekysten. Nå er 15 NATO-krigsskip utenfor våre kyster – på øvelse. Se min blogg : turestril.blogspot.com .

 2. Nok et hardt nederlag for NRK og TV2 som har hauset opp denne saken til det kjedsommelige. Og det er nettopp det de to kanalenes nyheter har blitt. Kjedsommelig propaganda.
  De har også brukt utallige sendetimer på å dømme BREXIT nord og ned.
  De feilet i sine spådommer der også.
  De greier nemlig ikke å skille mellom hva de ønsker, og hva som er fakta.
  Objektiv nyhetsformidling har ingen av dem peiling på. Og sannhet har ingen verdi for dem…

 3. Det er jo, som søkelys skriver en farse. Trump blir ikke frifunnet, da han ikke har fått en ordentlig rettsak. Han er åpenbart skyldig, men blir beskyttet av sine egne. Dersom Trump var demokrat, ville samtlige republikanere stemt for vitneførsel, og Trump ville blitt avsatt med et solid flertall. Trumps råtne moral har dessverre forpestet hele partiet.

  4
  1
  • Tucker Carlson har helt rett. Dette var et ydmykende nederlag for demokratene som har satset alt å riksrettskortet. Når velgerne foran valget til høsten spør de demokratiske kandidatene og representantene som er på valg om hva de har utrettet de siste årene for det amerikanske folk, vil svaret være: Vi fikset en riksrett mot Trump. “Og hvordan gikk så det?” spør velgerme deretter: “Å det gikk rett til helvete,” må demokratene svare.

   Donald Trump vil bli frifunnet onsdag men konspirasjonsteoriene vil leve videre blant demokrater og nordmenn som Betel som er sterkt rammet av Trump derangement syndrome. Den sykdommen påfører de som er rammet den ene ydmykelsen og frustrasjonen etter den andre. Sykdommen vil bli kronisk siden Trump vinner valget til høsten. Vi som ikke er rammet av syndromet og lever i den virkelige verden, kan ikke annet enn å være overbærende overfor Bertel og hans likesinnede som er blitt syke av syndromet.
   Tucker Carlson nailer det i sin oppsummering

   1
   1
  • Bruk hue ditt Bertel. Demokratene kunne ha innkalt alle vitnene de ønsket i Representantenes Hus, men de avslo! De ville rushe saken gjennom før jul. Det er i Huset saken skal gjøres helt klar. Så skal Senatet avgjøre. Det har aldri vært meningen at det skal bli videre saksgang og nye vitner i Senatet! Demokratene hadde alle muligheter.

   1
   1
  • Rettssaken pågikk i høst i kongressen og demokratene hadde kalt inn en rekke vitner som ble ført. Republikanerne ble nektet å føre egne vitner og måtte underordne seg Adam Schiff Sovjet-lignende rettshøring.
   I kongressen utferdiget også demokratene sine tiltalepunkter og sa at deres bevismateriale var omfattende og beviste Trumps skyld.
   I senatet ble dette bevismaterialet gjennomgått og demokratenes beviser ble veid og funnet for lette.
   Siden rottene i det demokratiske partiet ikke var i stand til å bevise at Trump var skyldig i det de hevdet, burde saken ha vært avvist fordi det ikke er begått noen forbrytelse mot loven.
   I moderne rettspleie er enhver uskyldig inntil det motsatte er bevist, og demokratene klarte ikke å bevise at Trump var skyldig, og derfor er senatets avgjørelse hundre prosent riktig.
   Det er demokratenes eget problem at de ikke stevnet John Bolton når saken ble behandlet i kongressen.

  • Trumps angivelige råtne moral har du lest om på NRK, DB og VG og hos venstremedier generelt, de som hater Trump. Når man drar en sluttsats fra slike kilder er det svært liten troverdighet. Den er basert hat, løgn og oppspinn.

 4. Beklager at jeg går utenom temaet , men det oppstår en situasjon i havet vest av Bodø i neste uke som kan bli meget farlig. Se min blogg : turestril.blogspot.com : ” MEGET FARLIG : Russland provoserer Norge ! “

  • Følger med på situasjonen, men tror ikke at noe vil skje. Russland vil ikke varsle oss den dagen de eventuelt vil gå inn i Norge. Det vil skje om natten og vil komme som en overraskelse på storting og regjering.

  • Slikt har nok ikke hendt før : At Norge må stenge ned en ny og stor gassplattform pga en varslet russisk øvelse. Slikt koster penger – hvem skal betale for det ? En slik situasjon kan lett komme ut av kontroll !

  • Det nytter ikke å rope ulv ulv hele tiden. Tilslutt er det ingen som tar deg seriøst. Man ender opp som en løgner.

  • Til slutt så kom ulven, da ender man ikke opp som løgner nei. Men som en profet som advarer og advarer, men ingen ville høre.

   Den som har øre, hør.

   Mvh RJ

 5. Donald Trump har vunne kampen. Ingenting stoppar han.
  Han er nok “Guds redskap” slik profetiane fortel.

  https://www.biblebelievers.com/Pink/antichrist19.htm

  “I am come in My Father’s name, and ye receive Me not: if another shall come in his own name, him ye will receive” (John 5:43)

  Jødane tok ikkje imot Jesus, men kjem til å omfamna Antikrist.
  Antikrist er sjefen for endetidas Babylon eller sjefen for USA.
  https://www.youtube.com/watch?v=OK79dqtQcgk&t=5121s
  Det kan sjølvsagt vera ein ny president etter Trump som oppfyller dette, men alt ligg til rette for at Trump blir gjenvalgt.
  Alle har fått med seg kor gjennomført løgnaktig han er. Han er stor i eigne augo. Daniel seier dette om personen:
  “Han skal gjøre uhyggelig skade og lykkes i alt han gjør. Han skal utslette de mektige og folket av de hellige (Israel). Fordi han er kløktig, skal han lykkes med sitt svik. Han skal være stor i egne tanker, og med lett hjerte skal han utslette mange. Han skal reise seg mot fyrstenes fyrste og bli knust, men ikke av menneskehånd.” Daniel 8
  Han har mange namn.
  https://www.biblebelievers.com/Pink/antichrist06.htm
  Gud let han lykkast for ei lang tid. Han tuktar nasjonen Israel. Han påfører Israel den verste trengselstida i historien – Jakobs trengsel.
  I starten av sitt venskap hjelper han Israel å gjenoppbygga tempelet i Jerusalem.
  http://templemountfaithful.org/leadership.php
  Gershon Salomon er no 82 år og Gud har lova han at han vil sjå det nye tempelet.
  “As we stood there, I once again heard the call of G‑d: “For this moment and most holy place I saved your life. Build My house so I will again dwell among My people Israel and among all my creation.”
  He( God) said: “You can see with your own eyes that the time has come and I am sure that Israel will soon rebuild the Temple.”

  Donald Trump har det som skal til for å oppfylla “assyraren sine ord”.

  “O Assyrian, the rod of Mine anger, and the staff in their hand in Mine indignation…Wherefore it shall come to pass, that when the Lord hath performed His whole work upon mount Zion and on Jerusalem, I will punish the fruit of the stout heart of the King of Assyria, and the glory of his high looks” (Isa. 10:5,12)

  “Men det skal skje:
  Når Herren har fullført hele sitt verk
  på Sion-fjellet og i Jerusalem,
  da krever jeg kongen av Assur til regnskap
  for frukten av hans hovmodige hjerte
  og glimtet i hans stolte øyne.”

  • Antikrist vil neppe dukke opp i USA. Jeg tror vi må se til en muslimsk figur, kanskje den tyrkiske leder.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *