Rick Vera: “Dette er Norges tiår -kast ut noen djevler, helbred noen syke og terrorisere alle de religiøse mennesker som ser på oss!”

“Møtet med profet Rich Vera i går kveld var virkelig utrolig. Han spådde å komme shakings på regjeringens nivå i Norge, og gjennombrudd i flere nasjoner av Europa, som Polen, Ukraina, Moldova og Romania. Profet Rich sa: “Dette er ditt tiår, Norge! Dette er ditt tiår, Europa! Hvis du skal leve, ha det gøy i livet. Kast ut noen djevler. Helbred noen syke. Terrorisere alle de religiøse menneskene som ser på oss. Straff de religiøse teologer. Nyt livet i Gud. Hvis noen skal kritisere deg, la dem kritisere deg for å gjøre noe. Ta  Norge. Ta Europa. Ta fremtiden. Ta barna. Ta familiene. Ta samfunnet. Og rist på den. Din største fiende er ikke djevelen. Din største fiende er det religiøse systemet som bor i folk. Djevelen vet at med gud – du kan gjøre mektige ting!,” skriver pastor Jan Aage Torp som oppsummering av fredagens møte med Rick Vera på  TV Visjon Norge i et innlegg delt på Facebook

Kommentaren som ble postet på Jan Aages egen Facebook side har provosert amanuensis Oddbjørn Johannessen og Levi Fragel som begge tyr til Facebook for å uttrykke sin avsky mot det som skjer i regi av Rick Vera og Visjon Norge. I en kommentar på Facebook skriver Johannessen dette: “Profeten” Rich Vera fra Florida, som i disse dager gjester Visjon Norge, “profeterte” i går om saker og ting som kommer til å skje i 2020 (mens et stort antall mennesker lå strødd på gulvet, angivelig rammet av Den hellige ånd…). Når det gjelder Norge, står vi visstnok foran “a season of cleansing”.Her er et transkribert utdrag av “profetien”, som ble framført med voldsomt patos. Nå er det bare å følge med på nyhetene de nærmeste månedene, folkens! “And the Lord says: Even from the house of government there shall be soon an event that will take place, that will cause the loss of life. And the Lord says: I will position those that I will cause to move in the direction of my will. That spirit of witchcraft that tries to take over Norway, shall be delt with,” gjengir Oddbjørn Johannessen etter fredagens møte.

https://www.facebook.com/visjonnorge/videos/1473271742835367/

Opptak fra møtet på Visjon Norge kan ses her

https://www.youtube.com/watch?v=-qDpjQlhru0

3 tanker om “Rick Vera: “Dette er Norges tiår -kast ut noen djevler, helbred noen syke og terrorisere alle de religiøse mennesker som ser på oss!”

 1. Jeg blir aldri overrasket over rare forestillinger i kristendommens navn lenger. Men det mest tragike er de skjulte syndene i de etablerte menighetene som fremdeles kan tenkes å ha noe liv i seg. Det er vel slike synder som gjør at trossamfunn etter hvert bare forsvinner helt. Det åndelige fundamentet brytes ned gradevis.

  For en outsider som meg så synes jeg det er med religion som med politikk. Jeg tenker at det ville være verdens enkleste sak og etablere en Bibelsk menighet. I utgangspunktet ville nok ikke særlig mange like den. Men spørsmålet er hva som ville skje hvis Den Hellige Ånd begynte å virke. Slik den gjorde i hine hårde dager. Det sies at under de store vekkelsene i USA så begynte folk å gråte ombord på båtene før de nådde land. New York Times kom ut med ekstranummer bare for å dekke vekkelsene.

  Personlig er jeg overbevist om at det er verdens minste sak for Gud å skape en vekkelse. Men som det står et par steder i Bibelen. Jeg tror ikke han finner et eneste menneske som han kan stole på. Jeg har sett årsaken i mange år. Hvor ofte er det f. eks ikke slik at evangelisten, som er den mest synlige, gjør vekkelsen til et enmanns-show? Og hvor ofte har ikke predikanter som elsket å stå på talerstolen og snakke og snakke og snakke i det uendelige uten å gjøre alt det viktige arbeidet som trengs. Til slutt løser vekkeslen seg opp i bare snakk. Eller hva med den ekstreme egenrådigheten til mange kristne ledere. Eller alle som skal tvinge gjennom at en eller flere synder skal sees gjennom fingrene med. Som f. eks likestilling. Homofili ser synd men de kristne har like stort ansvar for det stadig økende omfanget av dette som alle andre. Når foreldre kler seg likt og fremstår som ganske like vil ikke barn evne å identifisere sitt kjønn for det er for sent. I det gammle testamentet er faktisk forskjellen på kjønnene et viktig tema. Alle med et minstemål av kunnskaper om psykologi forstår hvorfor.

  Tusen ting kunne nevnes. Og alt er helt unødvendig. Og det er nok årsaken til at Den Hellige Ånd ikke er i virksomhet.

  Jeg har akkurat hørt på et opptak av David Wilkerson fra 1973. Han snakket om familieliv. Og mye av problemene ligger nok i det. Hvis en far i liten grad viser eller gir utrykk for sin tro, så er det liten sjans for at barna blir kristne. Mor kan rett og slett ikke erstatte far. Hvis foreldrene bruker lite tid på barna vil de få liten inflytelse på dem. Da vil de i langt større grad identifisere seg med ungdomskulturen. Verst er det hvis kristendom blir kombinert med kjefting og skriking foreldrene mellom. Da kan barna dø åndelig mens de enda er barn.

  Er det noe håp? Jeg vet faktisk ikke. Men jeg tror at den negative utviklingen har kommet så langt at vi kan oppleve ganske voldsom forfølgelse hvis vi skulle få en reell vekkelse. Det føles som om hele det statlige systemet er fullt av politiske aktivister på venstresiden.

 2. Så en video med Costi Hinn, han beskriver så godt hva som rører (river) seg i hjertet vårt når vi ser dette… Få har vel sett mer crazy ting enn han. Han maner til bønn for våre kjære venner og kjente som er forført, og tålmodighet med dem.

  Det er viktig at du skriver om dette Kjell. Takk. Vet ikke om jeg orker se mer Vera eller andre. Tror jeg gjør som “gjest” her og ser talen til David Wilkerson.

 3. De fleste amerikanske lykkeforkynnere har falske profetier. De går aldri i oppfyllelse. Viss en profeti ikke går i oppfyllelse er den falsk og oppdiktet. Men selv om disse kommer med falske profetier, forsetter de som ingenting har hendt og kommer med nye falske profetier. Og type mennesker som holder seg til Visjon Norge og den slags karismatikk, sluker ofte dette rått.

Det er stengt for kommentarer.