Rev ned “dyrets merke” eller regnbueflagget i Lyngdal

Han brøytet seg veg inn på kontoret mitt, kom med en lang tirade om regnbueflagget, og forlangte at jeg skulle ta det ned, forteller ordfører Jan Kristensen i Lyngdal. Da jeg gjorde det klart at vi ikke ville ta det ned, gikk han. Og tok ned flagget selv, forteller ordføreren. Da kom mannen tilbake og tok det også. Dro ned redaksjonen i Lister24, der han poserte med flagg og meninger. Jan Skoland heter mannen, godt kjent i Lyngdal for sine meninger. Til Lister24 sier han: Grunnen til at flagget ble fjernet er at det representerer «Dyrets merke».

Flagget representerer også de homofiles rettigheter, og dette er synd ifølge Bibelen. I tillegg er dette flagget i strid med grunnloven, fordi Norge har en ekstrem fundamentalistisk grunnlov. Bibelen advarer også mot alle som fremmer eller aksepterer «Dyrets merke», sier Skoland til avisen. Folk skal få ha sine meninger og kunne ytre dem. Og jeg skal tåle mye. Men vi aksepterer ikke at noen tar seg til rette på kommunens eiendom. Derfor ble politiet varslet, og forholdet vil bli anmeldt, sier ordføreren. Klokka 13.44 fikk politiet melding om at en mann har firt ned et regnbueflagget fra en flagggstang ved kommunehuset. Det er firt to flagg i Lyngdal og ett i Farsund, og det ser ut til at det er en som prøver å flagge et standpunkt. Saken følges opp av politiet lokalt i Lyngdal, sier operasjonsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt. Politiet i Lyngdal har fredag ettermiddag ute en patrulje for å få tak i Skoland.  -Skoland er bare en av flere som reagerer negativt på det seksfargede regnbueflagget som representerer opprør mot Gud og Hans bud. Norge er et land som faller stadig dypere og dypere ned i ugudelighet og synd, og vårt land og folk vil snart høste hva vi har sådd.

Facebook Comments

24 tanker om “Rev ned “dyrets merke” eller regnbueflagget i Lyngdal

  • Jeg tenkte: Godt jobbet Skoland. Til og med her i Lillesand samles nå regnbuebarna og deres sympatisører til tog. Skal si at denne pride ånden sprer seg i Norge.
   Selv langt inn i KrF.

   11
  • Dette koster.
   Må vi huske ham i bønn.
   Han tok seg til rette på kommunens eiendom står det.
   Det finnes jo være andre som også tar seg til rette. De som henger det opp. De spør aldri hva mannen i gata syns.

   Har hørt noen som hadde hørt at det ble hengt opp på et eldrehjem en gang! DET er å ta seg til rette det! Sikkert 20-30 % som var enig i det, men hva med flertallet? DE eldre er ikke dumme, de skjønner at hvis de protesterer blir det mindre omtanke for dem av pleierne. SÅ lite respekt viser altså kommunen for dem som har bygd opp landet…. Flagget er GRUSOMT, ikke de homofile.

   Gud sin regnbue er NYDELIG. Jeg tenker også på Noah når jeg ser den. Han var modig.

 1. I Mandal har de også hengt det opp. Ordfører Alf Erik Andersen, FRP, ble avbildet og intervjuet i lindesnes avis i går, og var stolt som en hane! Han hadde selv vært med å heise det. Noen hadde snudd det. Han var svært tydelig på hva han mente om den slags, og var meget tydelig på hvor viktig og riktig dette flagget var.
  Spørs hvordan det slår ut blandt kristne velgere i Mandal, neste år ved valget?

  • Flagget som dyrets merke?
   Vil sette pris på at noen skrev noe om det.
   (antikrist som tar det vakreste og gjør det til det til det verste)

   Noen som vet hvordan det går med mannen som tok ned flagget?
   Tenker sånn på ham.

  • Hei Hannah!

   Legger inn en kommentar som jeg skrev for en del år siden i denne artikkelen:

   https://bibelogtro.wordpress.com/2015/04/15/i-sodomas-port/#comments

   “Har en liten digresjon som jeg har delt med noen før. Noen vil hevde at dette er suspekt og tullete, og det er jeg klar over, men for meg der og da, ble det en bekreftelse på at det jeg holder på med er rett. Midt i den debatten vi har stått i på Flekkerøy om homofili, homofile ekteskap og forbønnshandlinger for disse, opplever man mye stigmatisering fra alle kanter, og det er temmelig slitsomt. Det har blitt sendt mange sukk «oppover» om man er på rett vei og om det er mulig å gi meg et tegn eller en trygghet på at man kjemper for en viktig sak. En dag på jobb gikk jeg slik og «sukket» og nesten umiddelbart kom det en opplysning på radioen som fikk meg til å sperre opp øynene. Der ble det opplyst at «Regnbueflagget» som de homofile bruker i sin propaganda inneholder 6 farger og ikke 7, slik Gud skapte regnbuen. For meg ble dette et tegn på at djevelen fordreier Guds skaperverk. 7 er et hellig tall og 6 er et menneskes tall.
   Homofili:
   Fordreid seks(6)ualitet, brudd på det 6. bud (se Luthers store katekisme) og de homofiles banner eller segl (Regnbueflagget) som inneholder 6 farger og ikke syv.
   Joh.Åp 13:18 Her gjelder det å ha visdom. La den som har forstand, regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall, og tallet er 666.
   Jeg tror oppriktig at Gud lar oss se ondskapen gjennom tallet 666 via mange aspekter, situasjoner etc.”

  • Tusen takk Rickard.
   Har lest en del på bloggen din, men mangler mye å lese enda. Det er mye interessant. Skulle ønske jeg fant den for lenge siden.
   Har bladd forbi “sodomas port” i bloggen din før, det skulle jeg ikke gjort. (jeg husker bildet) Får ikke lest det i dag.

   Ang. det du skrev om forbilde for barna, å være far. For en tid siden leste jeg det du skrev om gapestokken. Jeg vil anbefale alle her inne om å lese det. (bare bla langt nedover i bloggen hans) Jeg tenker du virkelig har tatt et tak og vært GOD rollemodell. Det gjorde dypt inntrykk på meg.

   Søkelys her, og din blogg er så utrolig viktige i denne tiden. Takk for hva dere gjør begge to.

  • Jeg håper at dette er en vekker for PDK også. Det bør være vanskelig for PDK å gi sin tilslutning og støtte til et parti som vil fronte både fosterdrap og homofili.
   Jeg vil selv ikke kunne gi min stemme til noen som fronter ugudelighet slik Frp gjør, ei heller partier som vil støtte dem.

  • PDK har sett seg blinde på Frp. Bare fordi de SIER de støtter Israel, og at de SIER de står for de kristne verdiene, vil de samarbeide med FrP. PDK har et ØNSKE om å la seg forføre.

 2. Tyveri og hærverk. Skikkelig kristent gjort! Måtte gjerningspersonen og tilhengerne ha det vondt med seg selv resten av sine liv.

  • Er det ikke de samme som henger opp homoflagget som nekter å henge opp Israels flagg ved 70års feiringen? Pinglete.
   En homofil sin mening betyr mer enn en kristen?

   Jeg så en hardrocker si ytre seg på en FB side i går, og DET falt ikke i god jord. Det eneste han sa var at hvorfor skal de homofile alltid gjøre så mye vesen ut av alt og være så oppmerksomhets-syke.

   Ja, kan de ikke bare feire og glede seg over friheten de har i Norge? Og være voksne nok til å sette litt grenser for hva de har lov å kle seg med i toget, slik at barn som er på handletur den dagen ser anstendige mennesker i toget?

   Snart er det noen tøffinger i en eller 10 kommuner i Norge som kommer til å si nok er nok. Håper VG tar seg en tur og filmer reaksjonen i små barns ansikt når de ser pride-togene rundt i landet. De tør nok aldri legge ut de klippene 🙂

  • Jeg kaller dette en symbolhandling og sammenligner det med en demonstrasjon ala det eksempelvis Natur og ungdom har holdt på med opp gjennom årene.

  • Jeg vet ikke noe om andre flagg som henges opp eller ikke henges opp. Her handler det om Pride-flagget.

   Noe sier meg at du ikke har sett Pride-toget, i og med at du nevner bekledning. Jeg har sett disse togene noen år nå, og det er anstendige mennesker med klær på seg, helt vanlige klær. Det samme har de mange tusen som ser på toget, meg inkludert. Noen få er utkledd i ulike kostymer, tilsvarende det man ser i karneval. Noen mer lettkledde enn andre, men ikke mer lettkledde enn det man ser en sommerdag på en hvilken som helst strand her i landet.

   Vedrørende barn, så er det mange barn som ser på, og de undertegnende har observert, smiler, ler, hopper, danser og ser meget fornøyde ut. Det er ikke blitt observert noen sjokkerte barneansikt, men kanskje du har sett noen?

   Forøvrig kan ikke jeg se at homofili gjør så mye mer vesen ut av sin legning enn det heterofile gjør. Daglig står det i en hvilken som helst avis om heterofile par som har forlovet seg, skal gifte seg, har giftet, har fått barn, om markeringer grunnet sølvbrylluper osv. Tradisjonelt sett kan man slik sett konkludere med at heterofile har et stort eksponeringsbehov for å vise fram at de er heterofile. Forøvrig ingenting galt med det.

 3. Vi må nok bare innse at nordmenn sier ja og amen til å akseptere og dyrke synden. En nasjon som modnes for dom vil bare bli mer og mer preget av lovløshet og dyrkelse av det unaturlige. Gud dømte Sodoma på grunn av denne synd, og Gud vil også dømme Norge på grunn av slik synd. Vi slår ihjel fosteret, vår nasjon stiller seg sammen med dem som fordømmer Israel og hengir seg til dyrkelsen av unaturlige kjønnsdrifter. Det går nedover med vårt land på tross av at mange kristne lovpriste den borgerlige regjeringen. Dog kan vi ennå be om omvendelse for vårt folk.

  11
 4. Ja det er trist det som skjer!
  Men for å gjøre det klart,Gud har ikke noen dom over Norge eller andre nasjoner,vi lever i nådens tidsalder!
  Men det at Norge “skyver”Gud ut av nasjonen,gir djevelen mer rom!Samme kan sies til hvert enkelt menneske,IKKE SYND!

  Se hva Jesus sier i Johannes 5 vers 14 : Senere fant Jesus mannen på tempelplassen og sa til ham: «Nå er du blitt frisk. Synd ikke mer, for at ikke noe verre skal hende deg.»

  Gud elsker Norge,men Norge vil snart ikke ha Gud mer……
  21. mai 2012 vedtok Stortinget at vi ikke skulle være en kristen nasjon,ikke så veldig “smart”!
  Snart er all moral borte,se bare på alt som blir servert på tv.

  2
  1
  • At vi har islam, abort, homofili, pride, den norske “kirke”, og ett dusin sekter og kulter, viser at Guds dom er over dette land og folk. Ett ulydig folk som har forlatt Guds ord og sannheten.

  • Siri

   Se hva som står i johannes kap.3 vers 17

   Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham.

   Jesus gav sitt liv fot at verden skulle bli frelst!

   Dommen kommer,men når denne tidsalder er til ende….

 5. Ja vi må virkelig be for denne karen, at Vår Herre vil gi ham visdom slik at han kommer til å oppføre seg som en kristen og ikke som en kriminell!

  • en rar bønn…
   Skjønte ikke den helt…
   Viktigst er vel at vi først sjekker om vi SELV oppfører oss som en kristen?

   Jeg bare lurte på om du virkelig har bedt denne bønnen?

 6. Dette kunne bare skjedd i Lyngdal. Og i Saudi-Arabia. Forstår at den patriarkalske ørkenkulten er monomant opptatt av sex og er livredd for avvikelser fra profetenes eget kvinnebegjær, men hets av medmennesker er ikke godhet.

 7. NRK -Hordaland i dag 12 .09 . kl 1430 :

  En lærer på Stord i Hordaland hadde skrevet noe negativt om homofili på sin Facebook – side. Han ble innkalt til skoleledelsen i denne store kommunen – og måtte fjerne dette innlegget ; og det har han nå gjort !

  Ja , dette var en privat side….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.