Reidun Friestad med bok: “Vend om og kom tilbake til Gud og Hans Ord”

2016-2-reidun-friestad_0007-bok-coverReidun Friestad som av og til har vært omtalt i Søkelys vil i løpet av oktober komme med en egen bokutgivelse på eget forlag. Boken som har fått tittelen “Vend om og kom tilbake til Gud og Hans Ord” vil i følge en pressemelding sendt Søkelys bli å finne i salg fra 20 oktober. “Boken er en vekters rop om omvendelse til folk og nasjon før noe enda mer alvorlig skjer med landet vårt enn det som skjedde 22 juli 2011,” heter det i presentasjonen av boken som vil koste kroner 398. Reidun Friestad  (foto: Anna Nesvik) har tidligere utgitt en bok med tittelen  «Den Blå Kjolen» som kom ut som bokmanual med CD i slutten av 2015, i sin nye bok ser det ut til at hun går rett inn i vår tids situasjon

“Vend om og kom tilbake til Gud og Hans ord,” er i følge forfatterens pressemelding en bok til Guds folk. “Den er et høyt rop til alle folk i Norge, og da først og fremst til kristne, om å vende om og komme tilbake til Gud og Hans Ord, og inneholder flere av Reiduns tidligere avisinnlegg i Dagen som gikk på dette å vende om, bønner for folk og nasjon, et par åpne og svært rørende brev fra hennes kjære mormor Ruth i 2001 med klare ord om omvendelse og å få urett bort fra ditt telt før Reidun selv var blitt en troende, flere av Reiduns egne inspirerende og trosstyrkene vitnesbyrd om Guds herlighet, sterke vitnesbyrd på dette med omvendelser som Herren har minnet henne om etter at hun ble en kristen, den store gleden ved å prise Herren i fem små andakter – og dette å stå med og velsigne Israel det jødiske folk i avisinnlegget Ditt folk er mitt folk.” For ytterligere info, og for bestilling av bok, kontakt Reidun Friestad på mobil 47 33 44 69 eller på email reidun.friestad.no@gmail.com -heter det videre i eposten som legger til at  forhåndssalg startet 19. september, med lansering den 20. oktober. Og jeg venter inn bøker fra trykkeriet i dag. Du finner mer info om boken inne på www.friestadforlag.com  Søkelys vil komme tilbake med mer når boken foreligger for salg.

Én tanke om “Reidun Friestad med bok: “Vend om og kom tilbake til Gud og Hans Ord”

  1. Håper bare for de kristnes egen skyld at frykten for den bibelske endetiden ikke ødelegger hverdagen deres.

    Disse “profetiene” er rett og slett fullstendig grunnløse. Alle med den minste kjennskap til elementær psykologi vil forstå hvor lett vi lar oss lure både av andres og eget bedrag. Sånn fungerer hjernen ganske enkelt. Dette gjelder både godtroende småbarn såvel som sprenglærde bibelkjennere som har lettere for å rasjonalisere og argumentere for sin eget syn uansett hva det måtte være.

    Vi er simpelthen nødt til å tolke verden rundt oss uten egentlig å forstå. Virkeligheten er utrolig kompleks og det er umulig å ikke la seg narre av falske mønstre og tilsynelatende meningsfulle tilfeldigheter. Slik kan man konstruere og opprettholde enhver merkverdig overtro og feilaktig virkelighetsforståelse.

    God appetitt!

Det er stengt for kommentarer.