Rachel Maddow i MSNBC latterliggjorde antikrigs-demonstrasjonen i helgen

Rachel Maddow i MSNBC et lydig talerør for den globale elite. Foto: YouTube

Rachel Maddow i MSNBC er et av de ledende navn i amerikansk main stream media. Hun var i likhet med de fleste i de store media sterkt kritiske til Donald Trump, gjentok konspirasjonsteoriene om at Russland var involvert i Trumps valgseier. Hun hyllet frem Covid-vaksinen og var blant dem som hjernevasket massene. Og nå fortsetter hun med å sverte og motarbeide amerikanere som ikke støtter NATOs krig mot Russland og som reagerer på at det sittende regimet i Washington velger å prioritere å sende milliarder av dollar til krigen mot Russland fremfor å hjelpe den stadig mer nødlidende amerikanske befolkning.

Mange amerikanere sympatiserer med Russland fremfor de kreftene i Europa og USA som stadig sprer konspirasjonsteorier og løgner om Russland. Den amerikanske fredsbevegelsen er ikke stor, men vokser..

4 tanker om “Rachel Maddow i MSNBC latterliggjorde antikrigs-demonstrasjonen i helgen

 1. Selvsagt latterliggjør krigshisserne fredsdemonstrantene. Wall street,deep state og det militærindustrielle kompleks & co ønsker jo en verdensregjering, og da må Russland tvinges i kne. Dette vil globaleliten klare til sist.

  Liksomreligiøse og ateister her på Søkelys har samme fremgangsmåte. Høylytt hån og spott skal overdøve deres totale mangel på argumenter. Til sist vil de også tilsynelatende vinne, når Dyret er ferdig etablert.

  Da kommer de med et kraftig kvasirop om “fred og sikkerhet” i FN. Men “i det de sier det kommer en brå undergang over dem”. Alle kan jo se som Bibelen sier: “De sier fred,fred, men det er dog ingen fred”.

  Lik under vannflommen vil det bare blii få mennesker tilbake. Fjellene vil billedlig talt flyte av blodet etter disse tobeinte dyrene som “ødelegger jorden”.

  De har vist at død og lidelse følger i deres kjølvann. Når de nå er kommet så langt i sin ondskap at hele jordens eksistens står på spill vil Jehovah Gud og Kristus ha full juridisk rett til å avlive dem.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.