Presidentkandidat og tidligere visepresident Joe Biden anmeldt for seksuelt overfall

Tidligere visepresident og president kandidat Joe Biden som tjenestegjorde i 8 år under Barack Hussein Obama er anklaget og anmeldt for seksuelt overfall på en kvinne som skal ha arbeidet for ham i senatet. Biden som i forbindelse med “Mee to” bevegelsen sa at “vi måtte tro på kvinnene” benekter at noe skal ha skjedd. Det er World Alternativ Media som kan melde at Joe Biden risikerer å bli siktet for seksuelt overfall for en hendelse som fant sted for mer enn 25 år siden. Kvinnen som ble utsatt for det seksuelle overfallet har levert inn en politianmeldelse på forholdet. Mainstream media som støtter opp om Joe Bidens kandidatur til presidentembedet har så langt valgt å neglisjere historiene om Joe Bidens uanstendige oppførsel overfor kvinnen som gjennom å levere inn anklagen til politiet har trappet opp presset på den tidligere visepresidenten.

Det faktum at mainstream media så langt har valgt å neglisjere historiene om de mange kvinner og unge jenter som er blitt “groomet” av den demokratiske presidentkandidaten viser hykleriet som råder både på høyre og venstresiden i amerikansk politikk, sier Josh Sigurdson i World Alternativ Media i en nylig publisert video om skandalen som kan komme til å felle demokratenes utfordrer til Donald Trump. Tidligere president Barrak Hussein Obama har i dag bebudet at han også støtter den overgrepsanklagede presidentkandidaten i kampen om å bli USAs neste president. Sjekk ut World Alternativ Medias dekning av den oppsiktsvekkende saken som kan bety store problemer for den demokratiske presidentkandidaten som levnes få muligheter til å vinne over Trump under høstens presidentvalg. Et valg som muligens kan bli utsatt til mai 2021 på grunn av den pågående corona-krisen som kraftig preger USA. I

 

Facebook Comments

9 tanker om “Presidentkandidat og tidligere visepresident Joe Biden anmeldt for seksuelt overfall

 1. Trump avkler MSM løgnmedia fullstendig i sin “Timeline” video vedr. coronaviruset i USA

  CNN og NBC bryter sendingen på direkten nå videoen ble avspilt, noe som er svært avslørende. Det er første gang i amerikansk historie at man med vilje bryter en direktesendt sending av USAs president.

  https://www.youtube.com/watch?v=8skK9_hr7H0

  https://www.friatider.se/trumps-coronavideo-fick-media-att-bryta-sandningen

  https://www.document.no/2020/04/14/siste-forsok-pa-a-ta-ned-trump/

  • Selvfølgelig er det slik Z. Fake news media jobber på spreng med å sverte president Trump. Nå sier ikke jeg at Trump har gjort alt rett under håndteringen av Corona-krisen, men han har ikke gjort noen dårligere jobb enn politiske ledere i Europa. Trump har gjort feilgrep og kunne vært raskere i svingene på enkelte områder, men det er også en kritikk som kan rettes mot vår egen Erna.
   Når man før jul fikk rapportene om smitten i Wuhan og ble klar over at folk faktisk døde av viruset, burde alle land i vesten ha stengt grensene for turister og satt hjemvendte egne innbyggere i karantene.

 2. Joe Biden blir president når vi ser griser begynne å fly. Amerikanerne vil ikke ha en senil gammel gris som øverste leder. Mannen peller på småjenter, kysser og klemmer mindreårige helt åpent og er en pervers gammel gris for å si det slik.
  Han har null sjanse til å beseire Donald Trump som er Guds utvalgte mann for USA.
  Så at Bernie Sanders uttrykte støtte til Joe Biden, noe Sanders tilhengere nå reagerer sterkt på. Disse vil enten stemme Trump eller på den grønne kandidaten som er frittstående. Bernie Sanders svikter sin egen bevegelse nok en gang.
  En ting er sikkert. Joe Biden vil bli spist levende av Donald Trump i enhver debatt som måtte komme. Ingen tvil. Joe Biden er en kriminell gammel gris som både er korrupt og i tillegg nå anklaget for sex-krim.
  Vi kan allerede nå gratulere Donald Trump med valgseieren

  4
  3
  • Jeg er tilbøyelig til å være enig med deg her Gaute.
   Joe Biden er sjanseløs, først er han langt på vei senil, dernest er han ute av stand til å fremsi en sammenhengede og meningsfull setning.
   Dernest disse anklagene som riktignok er gamle, og såhar han sin korrupte sønn.
   For mange er det full krise at Sanders trakk seg og gir sin støtte til Biden. https://www.youtube.com/watch?v=wP0H3RM6Fak
   Jeg tror ikke at demokratene har nubbe sjans dersom de stiller med Joe Biden, mannen ser jo ut til å sove mens han babler usammenhengende. Selv Obama har ikke gitt sin støtte til Bidens kampanje.
   Jeg tror demokratene hoster opp en annen kandidat for å unngå katastrofen…Joe er korrupt og sett i forhold til Trump skulle man tro at Biden var 97..

  • Selvfølgelg blir Trump gjenvalgt. Meningsmålinger viser at amerikanerne mener at Trump gjør en god jobb og det er bare folk med IQ på høyde med romtemperaturen som tror at Joe Biden vil kunne lede USA i krisetider. Mannen aner jo knapt hvor han er, og det eneste Joe Biden er flink til er å kose og klemme på mindreårige jenter.

  • Birger Nilsen er ute av stand til å argumentere mot denne avslørende videoen. Fakta er at Birger Nilsen er en id__t som helt har latt seg forme av fake news media og MSN.
   Alltid morsomt når folk ikke har et eneste argument men i stedet kaller det satire.
   Slik er det når huet ikke har en annen funksjon enn å ha lue på.

   2
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *