President Putin tok et oppgjør med Vestens moralske totalhavari i sin tale tirsdag

Russlands president Vladimir Putin ønsker ikke dette syn i russiske gater. I Vesten marsjerer sodomittene nå i gatene

Pedofili, velsignelse av homofile ekteskap og den engelske kirkes forsøk på å gjøre Jehova Gud kjønnsnøytral var blant temaene Putin tok opp i sin tale til nasjonen. Vi er kommet dit nå at lyset nærmest er slukket i hele den vestlige verden, mens president Putin fremstår som en røst for tradisjonelle verdier slik vi gjenkjenner dem fra Bibelen og kristendommen fra noen tiår tilbake. Myndighetene og befolkningen i Vesten vender seg i økende grad bort fra Gud og Guds veier og hyller det perverse.

Mens nærmest samtidlige av vestlige statsledere hyller og dyrker den sodomittiske åndsmakt -står president Putin i mot. Den russiske presidenten går i forsvar for de verdier den russisk ortodokse kirke og andre tradisjonelle trossamfunn i Russland står for. Dette er verdier Guds folk alltid har hatt, men som kirker i Vesten i økende grad forlater for å være inkluderende for alle. Stadig flere trossamfunn i den vestlige verden går fra å være Jesu Kristi ekklēsia til å bli “folkets tempel” som dyrker alt annet enn den bibelske Gud. I 1986, i sin bok “Den siste basun” advarte pastor David Wilkerson om det som ville komme selv i kirkene når Guds røst sa til ham: “Sodomitter i Guds hus” -og Wilkerson forstod dette som et tegn på at homoseksualitet ville bli akseptert i kirkene. Det er dette som er i ferd med å skje, og blant politiske ledere er det få som taler i mot. President Putin ønsker ikke at disse verdier skal trenge inn i det russiske samfunn og moralsk forderve samfunnet. Han ønsker ikke at Russland skal bli som Sodoma og Gomorra! Her er hva Putin sa om dette i sin tale til nasjonen

 

10 tanker om “President Putin tok et oppgjør med Vestens moralske totalhavari i sin tale tirsdag

 1. Den største forskjellen på Biden og Putin er vel egentlig bare at Biden er en pervers skurk, mens Putin er en normal skurk.

  5
  6
  • Komisk å måtte belære en selverklært bibelekspert og hevngjerrig menneskehater som fryder seg over medmennesjers nød og død, om moralsk forfall…

   Men altså, nok en gang:

   Uskyldig utkledning, parader, livsglede. toleranse og kjærlighet er virkelig å foretrekke fremfor guddommelig folkemord, sexslaveri, teokrati, masseslakt, kriger, katastrofer, rasisme, menneskeforakt, antidemokratisk og antiliberal totalitarisme og religiøs galskap.

   JVs oppfatning av «moral» er usunn og forkvaklet.

   JV lar seg provosere av regnbueflagg men ELSKER sin hellige overtro på Jehovas kommende endetidsslag, tortur og utslettelse. JV hyller sin barnslige bøddel og gleder seg til å tråkke på likene av sine medmennesker, kropper og kompost etter alle skapninger denne allvitende, allmektige og kjærlige terrorguden angivelig har skapt til et liv i svette og trengsel, med guddommens innlagte feil for at guddommen til sist skal frydes over å massehenrette dem.

   Jehovas beskrevne verdensplan må nødvendigvis karakteriseres som ekstremt sadistisk.

   Teologisk toskeskap om at ørkenguden ga menneskene fri vilje for å la dem velge selv, gjennomskues av en femåring. Hvis denne fantasiguden kan skape et himmelrike for sine trofaste menneskebarn, må han sannelig også kunne skape en perfekt verden på jorden for oss alle, uten denne sadistiske omveien… Skaperguden konstruerte synden for å kunne plage og torturere mennesker…

   …eller..

   …kanskje troen på den fordømmemde Jehova bare er de sexgale ørkengubbers og svovelpredikantenes hersketeknikk for å kue sine undersåtter og få fri tilgang til… makt og kvinner?

   😂😂😂

   9
   4
  • Ja, hadde ikke de abrahamittiske ørkenreligionene plantet sine jernklør så dypt i samfunnslegemet som de har, ville bibelens eventyrfortellinger blitt betraktet på linje med oldtidens andre mytologier.

   Vi finner fascinerende formuleringer og livsvisdom både i norrøn og antikk tradisjon, men innser at historiene og skikkelsene er overtro.

   Dem som fortsatt virkelig tror på Zevs og Odin, er enten lettlurte svermere, gale fanatikere eller mentalt forstyrret.

   Flokken som fryder seg over Faderens flammehav for frafalne, er blant disse.

   Og fremst i følget er bibelgale misantroper freser JV og andre svovelpredikanter med sine endetidsfantasier.

   4
   4
  • Aril, du har absolutt ingen peiling på hva du snakker om , du snakker om frihet, men hvilken frihet har de som USA har grovt utnyttet igjennom dollar hegemoniet og dets pyramide aktige system, som sørger for å gjør folk til gjelds slaver , eller holde folk i fattigdom , til fordel for en rik elite , men som du sier selv Aril du trives i dette systemet, men du skal vite at vi er mange som hater denne Babylonske hora for alt det vonde hun har påført mange , for å leve i sin egen velyst uten hensyn til all den lidelsen hun påfører menneskeheten.
   Jeg Aril driver bedrift under dette systemet og har virkelig fått føle hvilket helvete det er og ikke bare meg men mange av mine like har det på samme måte.
   Det er ikke eliten og spekulantene som bygger Norge , der er gutta og jentene på golvet som gjør , men nå blir de pinte å plaget med høye strøm utgifter, renter og mye mye mer , ja de har mye , men frihet har det ikke , de er slaver av ett system som du Aril i din navive dumhet elsker.
   Skulle ikke jeg glede meg over Babylons fall Aril, skulle ikke jeg glede meg over å bli satt i frihet Aril ? Skulle ikke jeg glede meg Aril, over alt styggedomen USA har påført nasjonene blir satt en stopper for ?
   Jo Aril, jeg gleder meg over og se at Babylons dager er talte og jeg skal glede meg over hennes fall.

   3
   5
 2. Nå er vel ikke Putin på noen måte kristen i bibelsk forstand.
  Den store forskjellen mellom Russland og Vesten er at Russland ennå ikke har nådd det samme moralske forfall som Europa og Amerika har opplevd.
  En av grunnene er kanskje at kristentroen ble undertrykt under kommunismen og når kommunismens tunge arm ble fjernet fra nasjonen, ble det en oppvåkning og tilbakevending til den tro som ble praktisert i Russland før den kommunistiske revolusjon. I det liberale vesten har vi hatt frihet -og vi brukte friheten til synd og ugudelighet. Her har folk blitt løssluppne og syndens bedøvende gift har infisert massene slik at de vendt Gud og kristen moral ryggen. Den frihet vi hadde ble misbrukt slik at vi ble overgitt til ledere som har sinn som ikke duger -og kirken tillot at dette skjedde -mens de bøyde seg for tidsånden.
  Dette fordi kirken har sviktet sitt kall og tilpasset seg verdens normer.
  Syndens bedøvende makt kan vi se langt inn i kristenheten.

  6
  8
 3. Flotters at du oppfyller profetiene Aril. Før du kom på banen var jeg nok i sløveste laget blitt. Men med deg har min åndelige apetitt skutt i været. Det er dette enkle psykologiske fenomenet Aril-gruppen aldri forstår. Enten de kaller seg Henry Oliver, Heinrich eller som her Aril & co.

  Det er ikke enkelt å spille sjakk med Konstruktøren Aril. Pappa’n din forsøkte også. Vi ser alle hvordan det gikk.

  4
  7
  • Kjære JV, Rune Lye og alle!

   Beklager min harde kritikk av Putins krig og av hatet mot mennesker som er annerledes. Så lenge noen oppfører seg pent, må de ha de tanker de vil. Kun Jehova krever full tankekontroll og fordømmer folk for syndige tanker.

   Uansett:

   Nå forsøker jeg med en morsom vits om en ateist og Bibelen, bare for å lette på stemningen og skape et lysere debattklima her. Mennesket lever jo som kjent ikke av brød alene!

   Jeg spurte selveste ChatGPT, et mye omtalt nytt dataprogram på nettet som bruker kunstig intelligens for å komme med automatiske chatte-svar (tror programmet har benyttet mønstergjenkjenning og «lært seg» hva som er sannsynlige menneske-svar etter å ha skannet enorme mengder tekst) .

   Jeg spurte dette dataprogrammet, som altså konstruerer nye svar imponerende «kreativt», om det kunne «lage en morsom vits om en ateist og Bibelen». Dette er svaret som den kunstige intelligensen ga:

   Her er en vits om en ateist og Bibelen:

   En ateist spurte en prest: “Har du noen gang lest Bibelen fra perm til perm?” Presten svarte stolt: “Selvfølgelig, jeg har lest Bibelen mange ganger!” Ateisten svarte: “Det er imponerende, men jeg har også lest Bibelen fra perm til perm.” Presten ble overrasket og spurte: “Egentlig? Hvorfor, som ateist, skulle du lese Bibelen fra perm til perm?” Ateisten svarte: “Vel, jeg har hørt at det er den beste måten å bli en ateist på.”

   Chattetjenesten «forstår» tilsynelatende innholdet i spørsmål og tekster og gir svar i overraskende meningsfulle formuleringer, på alle store språk. selv om innholdet kan være fullstendig galt. Noen mener slik bruk av «kunstig intelligens» vil revolusjonere måten vi bruker nettet og data på. Ja, den som lever, får se.

   Prøv tjenesten her: https://openai.com/blog/chatgpt/

  • For moro skyld spurte jeg chatte-roboten om å konstruere enda en vits:

   Jeg: Kan du lage en morsom vits om de tre debattantene Aril, JV og Rune Lye, da?

   ChatGPT: Absolutt, her er en vits om de tre debattantene Aril, JV og Rune Lye:

   Aril, JV og Rune Lye var alle invitert til å delta i en politisk debatt på TV. Debatten ble så høylytt og anspent at programlederen måtte avbryte og be om ro. Programlederen snudde seg til JV og spurte: “Hva kan du gjøre for å berolige denne debatten?” JV svarte: “Jeg kan prøve å bruke min positive tilnærming og finne et felles grunnlag for enighet.” Programlederen nikket og spurte så Rune Lye: “Og hva med deg, hva kan du gjøre for å roe ned situasjonen?” Rune Lye tenkte seg om og svarte: “Jeg kan prøve å finne et kompromiss som vil tilfredsstille alle parter.” Programlederen nikket igjen og så på Aril og spurte: “Og hva med deg, hva kan du gjøre?” Aril tenkte seg om og svarte: “Jeg kan ta av meg buksene mine, så vil alle le så mye at de vil glemme at vi var i en debatt.”

   Ganske imponerende, hva?

   😇😂😘

  • Ok, et siste, tredje forsøk på å skape et kunstig svar ved hjelp av ChatGPT:

   Jeg: Kan du lage en endetidsprofeti om dommedag, Skjøgen, Babylon og Dyret?

   ChatGPT: Jeg vil gjerne understreke at det jeg kommer til å si nå, kun er en fiktiv endetidsprofeti som ikke bør tas seriøst.

   “Se, hør! Dommedag er nær, og verden vil lide under Skjøgens og Dyrets herredømme. Babylon, byen av ondskap og ødeleggelse, vil falle i flammer, og menneskeheten vil rammes av en pest uten like.

   Men frykt ikke, for de rettferdige vil bli frelst og de som har fulgt Skjøgen og Dyret vil lide en grusom skjebne. For når tiden er inne, vil himmelen åpne seg og Gud vil sende sin hær av engler for å bekjempe de onde.

   Og når slaget er over, vil de rettferdige triumfere, og en ny verden vil bli skapt. En verden av fred, rettferdighet og kjærlighet, der Skjøgen og Dyret ikke lenger vil ha noen makt. Så vær beredt, for tiden er nær, og det er på tide å velge din side og forberede deg på den endelige dom.”

   Ha en fin Odins dag!

   😍

  • Ja hold deg til chatt robot Aril , der syner hvor lite du egentlig forstår av denne verden .

Det er stengt for kommentarer.