Politiet har henlagt blogger Christensens anmeldelse av naboen for hærverk og trusler

Har henlagt Christensens anmeldelse av nabo for trusler og hærverk

Politiet i Oslo har henlagt blogger og bibellærer Jan Kåre Christensens anmeldelse av en navngitt nabo for trusler, hærverk og skremmende adferd. Politiet begrunner sin henleggelse med mangel på kapasitet til å etterforske saken. Christensen har påklagd politiets henleggelse av saken til statsadvokaten, som neppe vil omgjøre politiets henleggelses-beslutning. Dermed vil parkeringsbråket i nabolaget fortsette, for nå vet naboene at de kan fortsette å sabotere Christensens biler og busser som parkeres i Stormyrveien. Den anmeldte naboen skal nylig ha skjelt ut Christensen igjen og dermed fortsetter parkeringsbråket i Krokstien/Stormyrveien og Christensen frykter mer hærverk og trusler fra naboer. Så langt har det ikke kommet til håndgemeng, men bloggeren frykter at det vil bli mer hærverk mot hans biler om minibuss som blir parkert i Stormyrveien for lading.

Facebook Comments

4 tanker om “Politiet har henlagt blogger Christensens anmeldelse av naboen for hærverk og trusler

 1. Oslo Politiet lyver!

  https://blog.janchristensen.net/2021/10/nr-2935-vedrrende-var-anmeldelse-av.html

  https://blog.janchristensen.net/2021/10/nr-2933-ny-anmeldelse-da-dessverre-plan.html

  Her vil de legge bort en anmeldelse som er ferdig. Det er bare å bøtelegge og skrive til forsikring selskapet vårt at Vidar Vihatek Haugen skal betale for sitt hærverk imot bussen som sto lovlig parkert i offentlig vei!

  Her er vårt skriv til Statsadvokaten:

  Klage til Statsadvokaten på henleggelse av sak 15553407 53972/21-201

  Oslo 19/10. 2021

  Hei!

  Konstaterer bare Lovens håndhevere løfter ikke en finger mot lovbrudd!

  Skjønner at politiet ikke ønsker at alle skal få mulighet til å kjøre EL bil eller EL kjøretøy. Da vandalen ikke skal straffeforfølges, men skal gå fri!!!!!!!!!!!!!

  Når de ikke aksepterer at Stormyrveien er ikke en privat vei som Plan- og bygninsetaten her i Oslo operer med. At enkelte da mener det meste er allright, selv kriminell og truende oppførsel!

  Jeg frykter det blir mer hærverk og lignende siden politiet ikke gjør noe her med å henlegge uten at de gidder å gjøre noe, helt horribelt og meningsløst.

  Naboene kan bli oppildnet til mer ugagn når de ser at politiet ikke løfter en finger.

  Da tenker jeg på minst to utrygge naboer, og det er flere også.

  Men det er to stykker som det oser av, at de skal få gå rundt slik, det er ikke rett! Med slike naboer, er en ikke trygg på noen som helst måte hvis en tar igjen med samme mynt som disse to utrygge personene som har vist seg å fine på ting som er for oss helt vanvittig

 2. Dette er et typisk eksempel på hva som skjer når fremmed kulturelle innvandrere flytter inn i et rolig homogent norsk område.

  Disse fremmedkulturelle tror at det er slik i Norge som der de kommer fra. Prostituerte på alle gatehjørner nede i Oslo. Lovløshet der man ikke behøver å bry seg om landets lover. Man kan gå naken rundt i gata man flytter til og man kan drikke, ta narkotika og ture frem som man selv vil.

  Dette er da til stor sjenanse for naboene.

  Her har også dette fremmedkulturelle individet brutt norsk lov ved å stjele andres eiendommer. I dette tilfelle eiendommen til det offentlige.

  Selv mener dette kasuset at denne muren han har bygd på den offentlige eiendommen er så mye finere enn gressbakken som han selv eier men som gikk ned til den eiendommen der han har bygget en mur.
  Jeg tror at selv et fotball mål, en baskeball kurv eller en liten rekke med trær hadde vært penere enn den gressbakken. Men i stedet fikk vi altså en brun mur. En stygg mur. En mur som skjemmer ut veien og alle eiendommene i den veien. En mur som gjør eiendommene rundt muren, med unntak av vår innvandrende fremmedkulturelles eiendom, vesentlig mindre verdt.
  Og denne fremmedkulturelle innvandreren fikk altså bygget opp en flat plen bak muren, på sin egen eiendom mens muren som støtter denne vesentlige forbedringen av den fremmedkulturelle innvandrerens eiendom er altså på det offentliges eiendom.

  Slik fikk altså denne innvandreren tjuvet til seg ekstra eiendom og ekstra verdi til sin egen eiendom.

  Det er ikke slik vi nordmenn oppfører oss. Vi er ikke tjuvradder. Vi respekterer våres egne lover. Og det tror jeg nok at de som bor i dette landet vår lille tjuvradd kommer fra også gjør.

  Tjuven, tjuven skal du hete, vår lille venn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *