Perry Stone -tre tegn som er triggerpunkt for den store trengsel -trengselstiden nærmer seg

Det er tre triggerpunkt som signaliserer at vi nærmer oss den store trengsel, sir Perry Stone i sin siste video

Dr Perry Stone som bruker å være en forholdsvis edruelig røst når det gjelder det profetiske tror nå at vi kryper stadig nærmere den tidsperiode Bibelen omtaler som den store trengsel. Mens endel troende leser den store trengsel inn i dagens Corona-situasjon og tror at denne vil ende i 2028, peker Stone på tre utløsende mekanismer som indikerer at den store trengsel er på trappene. Det første tegn Dr Stone peker på er at en utløsning er at «onde og syndige mennesker fysisk angriper og truer de rettferdige, og undertrykker deres stemme og budskap. Dette er et tidligtegn på at noe stort vil komme. Det andre tegn Perry Stone peker på er noe vi allerede nå ser skje. Nemlig legalisering av å utøse uskyldig blod og at dette er tillatt av loven. Dette er noe vi ser skje ved våre abortklinikker hver eneste dag -også i Norge. Drap av ufødte barn har vært tillatt og stilletiende godtatt av både myndighetene og kristenfolket i mer enn 40 år.

Det tredje triggerpunktet som Perry Stone peker på, er noe vi er begynt å merke mer og mer av i våre dager, Nemlig at folk som hører eller leser Guds Ord og bud er så forherdet at de avviser og forkaster. Guds ord. «Når mennesket ikke lenger angrer og vender om når de har gjort noe galt. Vi lever i en tid der rent er urent, hvor hellig blir ansett som vanhellig og hvor rett og galt ikke lenger er norm for mennesker. Begreper som «synd» og «dom» er borte fra forkynnelsen og det som før var unormalt og abnormt blir nå fremelsket som noe positivt og rett av presse og media. Sodomitter står skamløst frem på tv og skryter av sine synder og abnormiteter og representantene fra media og politiske ledere og regjering applauderer «alle som kommer ut av skapet» og fremstår som «skeive». Homoseksualitet er den eneste synden som har sin spesielle dag og som har sitt eget flagg. Denne synd blir hyllet, respektert og fremelsket av både samfunnet og kirken -og jeg er enig med Perry Stone. Det er mange tegn som tyder på at vi nærmer oss eller står på terskelen til de sju år som omtales som «trengselstiden» eller «den store trengsel». Vi kryper stadig nærmere den vanskelige tiden men samtidig kryper vi også nærmere den store forløsningt. Dagen da denne jammerdal er en saga blott og Guds menighet feier bryllup i Guds himmel.

Facebook Comments

11 tanker om “Perry Stone -tre tegn som er triggerpunkt for den store trengsel -trengselstiden nærmer seg

 1. Perry Stone er inne på mye rett her.
  Vi er i den store trengsel og vil måtte gjennomleve den som Guds menighet.
  Det er ingen bortrykkelse før tidligst i 2026 eller 2027.
  Vi er nå i det store frafall, og som menighet venter vi å¨på at syndens menneske, antikrist skal bli åpenbart.
  Deretter, når Guds folk er beseiret og alt er håpløst og folk i ferd med å gi opp, da kommer Kristus og roper oss ut av verden fordi vi da er avhengig av ham.
  De fleste kristne i dag er ikke avhengig av Jesus.
  De lever mer enn godt uten Jesus. Bønn er bare en tradisjon og ikke en nødvendighet. Men det skal komme en tid da bønn blir et must for troens folk.

  3
  2
  • Vi er ikke inni den store trengsel. Perry stone mener heller ikke det. Du må være glad du skal slippe å være i den.
   Vi venter ikke på antikrist. Vi venter på Jesus. Du har sagt trengselen startet 18.september og at Gud gjør det Han vil. Du vet datoen men ingen andre vet det?

  • Vi er i det store frafall. Det er umulig å fornekte det. Frafallet eller bortgangen fra kristen tro, etikk og moral har pågått i flere tiår allerede.
   Å motsi det er dårskap. Derfor lever vi i en postkristen kultur, som er i ferd med å kvitte seg med den siste rest av kristendom.
   Venter vi på Antikrist? Svaret er nei. Vi venter på at det profetiske ord oppfylles og sett på bakgrunn av alt som skjer og har skjedd, -er det vanskelig å være skråsikker på rekkefølgen. Gud har gitt oss det profetiske ord, for at vi skal tro når det skjer, og ikke for å spekulere om hva som kommer først.
   Vi har fått Guds Ord som ei veibok. Ei bok som forteller oss hva som skal skje så vi tror når det skjer.
   Dersom menigheten skal bortrykkes først, noe enkelte bibelsteder støtter, så kan vi juble for det -og glede oss.
   Dersom Antikrist dukker opp først -tror jeg at de som lever i Guds Ord vil gjenkjenne ham.
   Guds ord gir oss mulighet til å gjenkjenne ham på hva han sier og gjør. Derfor, la oss slappe av og ta det som det kommer.
   Mange profetier har slått feil. Det så vi med de falske Trump profetiene som aldri ble oppfylt. Mange har vært skråsikre på at deres tolkning og profetiske ord skulle slå til.
   Så langt er det kun falske profeter og falske profetier omkring Trump som er avslørt.
   Biden ble president og ikke Trump. Kanskje fordi amerikanerne ropte «Amercia, America» i stedet for Jesus Kristus.
   Vi skal ikke se bort fra at kristen arroganse og skråsikkerhet har gjort at Gud endret sitt forsett og bestemte seg for å tukte amerikanerne.
   Gud ombestemte seg når han utsatte dommen over Ninive og Han kan ha ombestemt seg når det gjelder amerikanerne.
   Skråsikkerhet om det profetiske er aldri lurt

 2. Noen av «endetidstegnene» det fokuseres på idag er spekulative og andre er søkte. Kanskje er det slik fordi man har levd hele sitt i Vesten gjennom en historisk lang fredsperiode med den høyeste levestandarden noen sinne? Men hvis man sjekker hva som har skjedd ellers i verden de siste 120 år, eller enda værre, de siste 1200 år, så innser man at man bør tenke litt mer objektivt. Verden har vært ille ganske lenge.

  Jeg synes alle bør ta inn over seg at Bibelen ikke gir så mange klare svar som enkelte synes å mene også. Hvorfor kalte f. eks Jesus disipplene for «bryllupsgjester»? Og hvorfor brukes både ordene «brud» og «hustru» i forbindelsen med lammets bryllup etter tusenårsriket, slik Johannes fremstiller det i åpenbaringen? Står det noen steder at bryllupet skal vare i tusen år? Eller hvor står det om «bryllupsskaren». Og hvor tidfestes opprykkelsen? Det er så mange endetidsteorier som rett og slett ikke henger sammen med mye annet som står i Bibelen. Man velger f. eks ut noen som beskrives i åpenbaringen og sier «dette må være oss» og «det må være de som…» osv og gjør det til en «bibelske sannheter». Og så må meningene i andre bibelvers tilpasses dette eller bare oversees for å få alt til å stemme. Mange vet innerst inne at spekulerer. Men de kompenserer med en påståelighet som skal gi inntrykk av «veldig sterk tro». Men kanskje er det bare stahet? (stolthet?). Jeg diskuterte bibelsteder med en som hadde skrevet en bok om endetiden. Han ble irritert og avfeide uoverensstemmelser med at «dette handlet om ting vi ikke visste». Han valgte bare ut «det han visste» og overså resten. Hvordan han kunne vite eller ikke vite hadde han ingen forklaring på.

  Han var eing i at barna ikke skulle kastes i helvete for å pines evig. Men de voksne derimot måtte regne med det hvis de ikke hadde tatt imot Jesus. Da sa jeg at det finnes mennesker i alle aldre og ut fra hans resonement ville det å bli født med to timers mellomrom kunne bli avgjørende for om man fikk et evig liv i himmelen eller et evig liv i fryktelig pine. Han ble enda mer irritert.

  Jeg skulle ønske at alle kunne vise det de tror ut fra det som står i Bibelen og ikke bare henvise til andres spekulasjoner og synsing. Og ikke minst, kunne forsvare det de tror uten at det faller sammen når det sees i sammenheng med andre bibelvers. Det er da det blir virkelig interessant i mine øyne.

 3. 06/03/2021, kl. 20:31 sa Bibelleser:

  «Dersom menigheten skal bortrykkes først, noe enkelte bibelsteder støtter, så kan vi juble for det -og glede oss.»

  Er det noen som vet hvilke bibelsteder dette kan være? Eller menes det med «støtte» at versene bare ikke avviser muligheten?

  06/03/2021, kl. 20:31 sa Bibelleser:

  «Dersom Antikrist dukker opp først -tror jeg at de som lever i Guds Ord vil gjenkjenne ham.»

  Bare min mening:
  Dette er noe jeg har lurt mye på. Hva kjennetegner de som lever i Guds Ord? Som du nevner så forventet mange at Trump skulle bli ny president. Han fikk åpenbart flest stemmer men i den åndelige virkeligheten er det helt andre faktorer som styrer. Store deler av Bibelen handler jo om dette.

  Når symptomene blir viktigere en sykdommen og konsekvensene mer vesentlige enn årsakene, så blir folk forblindet. Det å avlede folks oppmerksomhet er vel et klassisk triks for å lure dem.

  Jeg var veldig usikker på om Trump ville bli ny president. Jeg tror det er med den antikristelige venstresiden som som det er med big-teck’s farlige makt. Problemet er ikke maktmissbruket i seg selv men alle de som som har gjort dette mulig for dem. Jeg tror dette er synonymt med hvordan antikrist vil vinne frem. Folk er enten likegyldige eller en aktiv del av systemet deres.

  For å si det på en annen måte. Hvis alle kristne hadde «levd i Guds Ord» så tror jeg ikke de hadde brukt dagens sosiale medier eller alle gratis-e-mailene som brukes for å spionere på privatpersoner. Ei heller telefoner som lytter på hva som skjer i omgivelsene. KGB og Gestapo kunne bare drømme om slike muligheter. Men på et tidspunkt vil vi kanskje erfare at dagens antikristelige system ikke er noe snillere enn disse.

 4. dette skrev Søkelys for et år siden.: Verken Hank Kunneman, Sid Roth, Perry Stone, Glenda Jackson eller Patrica King er menn og kvinner som lytter til den levende Gud. De er falske profeter som serverer løgn og eventyr og det som klør tilhørerne i øret. Vend deg bort fra disse!

  Har det forandret seg noe særlig, neppe. Folk tror på disse «profetene» som bare spyr ut svada!!

 5. Jeg har ingen tro på at en kjempevekkelse skal skje i Norge & Europa! Mye tyder på at Anti Christ vinner frem! Store deler av Kristne i Norge tror på at denne store vekkelsen vil komme!

  • Ja de har blitt forkynt det i tiår, og da tror menigheter på det….

   Jeg tror det ikke. Det er ikke lovet i Bibelen. Evangeliet skal bli forkynt overalt hvor det er hus og SÅ skal enden komme.

   Det fortsettes å forkynnes i de 7 trengselsårene. Velger man Jesus da, så blir det å dø for Ham. Så rop på Jesus nå, Bortrykkelsen kan skje når som helst.

  • Bibelen beskriver en verden som blir mørkere og mørkere, som gir et syndemål som blir fullere og fullere til det renner over og opprykkelsen kommer, etterfulgt av Jesu gjenkomst på oljeberget syv år etter det igjen. Det er jo bare å se seg rundt hvordan verden ser ut og utvikler seg. Det vil være lokale og regionale vekkelser her og der, så lenge Ånden er på jorden, men noen verdensvid kjempevekkelse vil ikke skje. Det er bl.a to teologiske retninger, NAR og Kingdom Come, som lærer at kristendommen skal få et sterkere og sterkere fotfeste på jorden, for til slutt dominere verden totalt. Og først da kommer Jesus, i følge disse grove vranglærene. Man må ha skylapper når man Bibelen, og totalt blind for hvilken retning verden utvikler i seg for å tro på noe sånt sprøyt. Nei, Jesus kommer for å redde en bedervet verden som har gitt seg over i djevelens makt. Og han kommer snart. Ja han kan komme i hvert øyeblikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *