Pave Frans oppfordrer til samarbeid med alle verdensreligioner -dem som møter gud på forskjellige måter

pave-frans-dyretPave Frans vekker nå bestyrtelse blant beviste kristne etter at han i sin første video noensinne oppfordrer til samarbeid mellom alle religioner I sin første video hvor paven erklærer sine bønne intensjoner, oppfordrer den romersk katolske lederen, Jorge Bergoglio, også kjent som pave Frans, til dialog og samarbeid mellom de forskjellige verdensreligioner. Den katolske lederen sa videre at de forskjellige religioner “søker eller møter Gud på forskjellige måter. De fleste innbyggere på denne planet omtaler seg som troende, sa paven og mente videre at dette bør føre til dialog mellom ulike religioner.

-Vi skal ikke slutte å be om det og samarbeide med dem som tror annerledes, sa paven i videoen som skal ha vist klipp fra forskjellige religioner hvor troende bekjenner sin tro på sine respektive guddommer. Både en buddhist, en jødisk rabbi, en kristen prest proklamerte alle sin tro til sine guddommer, mens en islamsk leder erklærte sin tro på obama-pavenAllah. Paven hevder at alle religioner i verden bare representere menneskehetens mangfold i sin søken etter Gud. Han sier at til tross for ulike oppfatninger, er alle, (uansett religion) barn av den samme Gud, noe svært mange evangeliske kristne vil protestere kraftig på. Den katolske paven som mange anser som den falske profet i Johannes Åpenbaring avslører med dette at den katolske kirke stadig tar nye steg mot en ny religiøs verdensorden som både den religiøse og politiske elite i verden arbeider for å introdusere. David Wilkerson som skrev boken Visjoner, advarte allerede i 1973 om at det i endetiden vil oppstå en slags universell verdenskirke, en religiøs størrelse som ønsker å favne alle religioner, men som Bibelen sier vil være en frafallskirke, et religiøst system som har byttet ut bibelens Gud og som bare er kristen i navnet. Budskapet Den Hellige Ånd har til medlemmene av denne kirke er “gå ut av henne, ta ikke del i hennes synder, og Hebreerbrevets forfatter sa det slik:  “La oss da gå ut til ham utenfor leiren og bære hans vanære!” (Hebr.13,13) Hver eneste dag ser vi nå bibelprofeti oppfylles like foran våre øyne, men ennå er det mange som ikke klarer å se tiden vi er inne i.

 

Facebook Comments

1 tanke om “Pave Frans oppfordrer til samarbeid med alle verdensreligioner -dem som møter gud på forskjellige måter

  1. Nå skjer ting i rask rekkefølge, paven er utvilsomt bibelens falske profet. Wilkerson sa at han vil opptre som en statsmann og derfor søker han å få innpass til ledere innen ethvert religiøst system ved å si at alle har den samme Gud. Den katolske kirken er skjøgen i bibelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.