Paul Joseph Watson om pave Frans: “You do the Work of the Devil”

Pave Frans eller Jorge Mario Bergoglio som er hans virkelig navn får gjennomgå i Paul Joseph Watsons siste video. Den katolske paven har i løpet av sine år som religiøst overhode for den katolske kirke ført kirken bort fra det som var kirkesamfunnets opprinnelige tro, og paven ser ut til å utføre djevelens arbeid. Jorge Mario Bergoglio ser ut til å ville omfavne både islam, regnbuen, og abort og ser ut til å motarbeide de verdier konservative katolikker og den katolske kirke tradisjonelt har stått for. Paven har også innført Covid-19 pass hvor vaksinestatus er avgjørende for om du kan besøke Vatikanet.

“Paven medvirker til å innføre dyrets merke,” sier Paul Joseph Watson i sin klare og tydelige irettesettelse av den katolske paven. Watson er en tydelig stemme som ofte har noe fornuftig å si til vår tid. Hans irettesettelse av pave Frans er kanskje hard kost for sarte sjeler. Hans video som ble publisert den 28 september har hatt nærmere 500 000 visninger og fått 66 000 likes mens 968 personer har mislikt hans refselse av paven

Facebook Comments

7 tanker om “Paul Joseph Watson om pave Frans: “You do the Work of the Devil”

 1. Denne typen teologisk hatprat (og overtro) har vært vanlig i to tusen år, ikke minst etter at antijudaisten Martin Luther brøt med pavekirken på 1500-tallet.

  Samtidig oppstod det økt bekymring for Guds vrede og nettopp endetiden. Lutheranerne måtte begrunne sin teologi tydeligere enn den katolske (“vanlige”) kirken som var tradisjonell og konservativ.

  Fra 1550-tallet kom derfor en stor mengde skrifter og samlinger om jærtegn i tiden. Dette kunne være uvanlige naturfenomener og menneskeskapte katastrofer. Prester tolket dem ofte som sikre endetidstegn og oppfyllelsen av de eldgamle profetiene i den sinnsforvirrede åpenbaringsboken.

  Tidligere hadde jærtegn også blitt tolket som gode tegn fra guddommen, mirakuløs hjelp fra den allmektige, men mysteriøse hendelser i samtiden ble stadig oftere tolket som uttrykk for Guds vrede.

  På 1500-tallet kunne folk flest endog skrekkslagne søke ly i kirker på grunn av sjeldne værfenomen eller andre “endetidstegn”.

  Jeg synes dette historiske faktum er særlig interessant sammenliknet med dagens
  apokalyptiske sekter og endetidsprofeter på YouTube og hvor de når sprer sine oppriktige vrangforestillinger og sin skrekkpropaganda.

  Selvgode og “ufeilbarlige” skrifttolkere i karismatiske miljøer i USA og den tredje verden har altså historiske forgjengere. De fleste av oss kjenner til tidligere årtiers redsler for strekkoder, EU, FN, verdenskriger og sekulær liberalisme. Ja, selvbedratte sprenglærde har tordnet like selvsikkert om djevelen og de siste tider helt siden oldtiden.

  Selvsagt har det vært nok av konflikter og katastrofer, av lidelse, nød og død, men guddommens planlagte endetidsklimaks lar vente på seg.

  🤪🤪🤪

  4
  6
 2. PAVEN..

  ..er kristenhetens fremste eksponent, og således Satan Djevelens fremste talsmann visavis flertallet av de navnkristne. “Hele verden er i den ondes vold”, sier Bibelen, og understreker at sanne kristne bare vil være meget få i antall.

  Innen kort tid vil “Dyret” (alle nasjonene) gi sin makt til “Dyrets bilde” (FN) og ødelegge “Skjøgen/Babylon den store” (all religion) for å bli kvitt dette “spetaklet” og sikre seg deres gigantiske formuer.

  5
  3
  • JVs teologiske skråsikkert og religiøse verdensbilde minner svært mye om fiendebildene under religionskrigene i Europa og IS-propagandaen.

   Heldigvis er det få som i vår del av verden lar seg lure av denne varianten av kreativ religiøsitet og arrogant selvbedrag.

   Den kjente israelske historikeren Yuval Harari skiller ofte ikke mellom religion og ideologi. Det gir mening. Både politisk og kristen dogmatisme og fundamentalisme kan være livsfarlig.

   5
   2
  • Aragon:”Heldigvis er det FÅ som i vår del av verden lar seg lure av denne varianten av kreativ religiøsitet og arrogant selvbedrag.”

   JV: “Heldigvis stemmer dette presis med Jehovah Guds ord der min storebror Jesus sier “skråsikkert” : “Smal er den vei som fører til livet og FÅ er de som går på den”.

  • JV;
   godt for deg at du har funnet den smale sti, vi andre 99,99999999999999999% bryr oss ikke.

  • Det vet jeg godt, og skriver det derfor fordi Jehovahs ord sier:

   “Jeg sender deg som profet. Du skal tale til dem enten de vil høre eller ikke, for de er en trassig slekt” og “det blir ikke mange tilbake”. “Mennesker skal da være sjeldnere enn gull fra Ofir”.

   Da det ser dårlig ut med både sanne kristne og Ofirgull rundt om, bør dette se illevarslende ut for de av dere som ikke påkaller Jehovah Guds Navn.

   1
   1
  • Hvis denne jehovaen har kaldt deg til profet så er han ikke særlig smart når han ikke gir deg en større plattform enn mikrobloggen søkelys. Han har kanskje ikke store tanker om deg selv eller deg, for å nå ut til de store massene. Men det er muligens ikke viktig når få skal finne veien, så da kan jo dere begge følge grøften videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.