Pastor-student knivstakk sin kone 123 ganger i søvne -skylder på medisinen han tok

Matthew Phelps og hans kone Lauren. Foto You Tube

Matthew Phelps, en vordende pastor som studerte ved Clear Creek Baptist Bible College våknet opp og fant seg selv med en blodig kniv i hånden, og ved siden av han lå hans kone, Lauren Hugelmaier i en blodpøl, død. Matthew Phelps sier at han hadde medikamenter i kroppen på tidspunktet da mordet fant sted og han trodde det var en drøm. I følge rettsmedisinske undersøkelser hadde han stukket sin kone mer enn 123 ganger. “Jeg tok mer medisin enn jeg skulle,” skal den vordende pastoren ha sagt i følge magasinet Peopel. “Jeg tok  “Coricidin Cough and Cold” fordi det gjør at du føler deg vel. Svært ofte er det slik at jeg ikke får sove om natten, så jeg tok noe av denne medisinen,” forklarte Phelps. I følge Wikipedia er Coricidin et medikament som tas mot høyt blodtrykk mens andre versjoner av Coricidin brukes mot feber og smerte. 

Det var Phelps selv som ringte nødnummeret og fortalte at “jeg har blod over hele meg, har en blodig kniv i senga og jeg tror jeg gjorde det, jeg kan ikke tro det,” skal pastor-studenten ha sagt til 911. “Å min Gud. Hun fortjente ikke dette. Jeg kan ikke tro det, jeg kan ikke tro det og jeg er så redd,” skal Phelps videre ha fortalt. Det påståtte drapet av Lauren skal ha skjedd i september. Rettsmedisinske undersøkelser viste at hun hadde mer enn 123 knivstikk, deriblant 24 i nakken og hodet. Den unge studerte til pastor og studerte teologi ved  “Clear Creek Baptist Bible College.” Hans kone, Lauren Hugelmaier, var en hengitt og aktiv søndagsskole lærer. Nå må den 28 år gamle Matthew James Phelps kjempe i retten for å bli trodd. Så langt er han siktet for overlagt drap på sin kone,  melder New York Post. Selv hevder pastorspiren at medisinen fikk han til å tro at han drømte han drap kona. I følge Wikipedia kan aktuelle medisin gi bivirkninger som diaré og hallusinasjoner. Hvorvidt retten kjøper den vordende pastorens påstand er usikkert.

En gjennomgang av saken

Facebook Comments

1 tanke om “Pastor-student knivstakk sin kone 123 ganger i søvne -skylder på medisinen han tok

  1. Many thanks for sharing this very diverse opinion post where each expert has no doubt shared his best knowledge on the topic. Have more success in your journey.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *