Pastor soner 10 års fengsel for ulovlig misjons aktivitet i Per Sandbergs Iran

Den kristne pastoren Naser Navard Gol-Tapeh soner nå en 10 år lang dom i det beryktede Evin fengselet i Teheran fordi han bygde opp kristne husmenigheter i det muslimske diktaturet. Pastoren som har konvertert fra islam til kristen tro blir av de iranske myndighetene beskyldt for “statsfiendtlig virksomhet”. I et åpent brev spør pastoren hvordan det å etablere husmenigheter sammen med noen få kristne brødre og søstre, synge lovsanger, tilbe Gud og lese Bibelen kan være en forbrytelse mot den nasjonale sikkerhet,” slik de iranske myndigheter hevder. Nylig var den omstridte norske Frp politikeren og fiskeriminister Per Sandberg på ferie i Iran, hvor han deltok i feiringen av den islamske revolusjonen i landet. 

Per Sandberg og hans unge samboer var som kjent på ferie i Iran hvor de blant annet deltok i feiringen av den islamske revolusjonen. I ettertid har Sandbergs besøk til Iran fått betydelig i etterspill som kan føre til fiskeriministerens fall og i verste fall mistillit i stortinget. Erna Solberg fremstår mer og mer som en svært svak leder som tillater sine ministere å gjøre akkurat som de selv lyster, selv om det er brudd på sikkerhetsrutiner og kan sette nasjonal sikkerhet i fare. Det var mye Per Sandberg kunne ha gjort i Iran som han ikke gjorde. Hvorfor krevde ikke Frp politikeren å få besøke fengslede kristne når han først var i Iran. Han feiret den islamske revolusjonen mens han var der, kanskje han heller burde ha tatt opp menneskerettighetssituasjonen i landet. Vi andre bør i hvert fall reagere og fordømme det iranske regimets mange brudd på menneskerettighetene og samtidig stå sammen med andre kristne i bønn for den forfulgte kirke i Iran.

16 tanker om “Pastor soner 10 års fengsel for ulovlig misjons aktivitet i Per Sandbergs Iran

 1. Desverre er ikke situasjonen noe bedre på venstresiden.

  https://resett.no/2018/08/10/store-sendte-byrads-raymond-pa-solotur-til-iran-na-kritiserer-han-sandberg/

  Hamas-Støre lefler med anti-israelske krefter over en lav sko.

  Alt dette viser bare at det samlede norske storting er ukvalifiserte i alle dets leire og politiske avskygninger. Det finnes ingen vettuge partier eller folk å stemme på. “Hele verden er i den ondes vold” sier Bibelen og legger til at verden styres av “denne verdens gud” – Satan Djevelen.

  “Det som er kroket kan ikke bli rett”, heter det i GT. Kristne kan derfor ikke delta i å “sette nye lapper på gamle skinnsekker”. Vi må i stedet se frem til Guds rikes komme ved Jesus Kristus.

  11
  2
 2. Denne påstanden til Søkelys er bare løgn og sosialistisk propaganda. Man kan ikke tro et eneste ord av det som media sier om Per Sandberg.

  Fakta er at han utsettes for et komplott av PK-media der også Søkelys deltar.

  Per Sandberg lever lykkelig med sin kone og den iranske damen er bare en venn av han som også er en Mossad agent. De to samler jobber utrøttelig for Israel sammen med hans lykkelige kone. Det er derfor PK-media sprer disse løgnene mot han.

  Ikke tro på PK-media. Sannheten er at Per Sandberg er lykkelig gift og at disse to jobber sammen med Mossad agenten, hans venninne, for å beskytte Israel mot Iran.
  Hvis man hevder noe annet er man en kommunist og en quisling.

  • Kjære aleks johansen:

   Vi i VG er utrettelig på jakt etter undergravingsjournalister til vår politiske vissvass-redaksjon. Et så stort talent som ditt er det uhyre sjelden å erfare.og helt umulig å komme utenom. Vi bare MÅ ha deg med på laget!

   Stikk innom i Akersgata i morgen. Vi kan tilby deg betingelser bare statsansatte i NRK kan drømme om. Og ta ikke feil. Det ligger flere avisredaksjoner i området og disse kan altfor lett forveksles med vår.

   Mvh VG – organet for den voksne russ

   11
   1
 3. Kommunisten Hildegunn tror mer på PK-media og deres globalistiske agenda enn på sannheten.
  Det er derfor hun søker å latterliggjøre oss som ikke er PK og globalister.

 4. Tror neppe Per Sandberg egentlig hyller diktaturet i Iran. Men dessverre er han kommet i overgangsalderen og samtidig pådratt seg en alvorlig forelskelse. Kombinasjonen med mannsen og ustyrlig kåtskap har avstedkommet den uhelbredelige psykdommen komaticum vulgaris. Menn i denne alderen med svikt i farsfølelsen – også kjent som trondus giskis – bør utstyres med blinkende varseltrekant og elektronisk fotlenke.

  16
  1
  • Du skal ikke tro på alt det PK media og globalistene forteller deg. Det er også med slike holdninger vi har fått fosterdrap i Norge. Slikt feministisk vrøvl bør man holde vekke fra Søkelys.

   Det er derfor det er så bra at vi har Alex Jones som forteller sannheten og ikke slik PK media, globalisme, feminisme og kommunisme som rødstrømpene Berit og Hildegunn sprer rundt seg.

  • Konsekvensene ble i hvert fall alvorlige. Sandberg er ikke den første som har falt som følge av en kvinne.

 5. For noen hyklere flertallet av politikere i Norge er. Slipper inn potensielle 5. kolonister i fleng, lar befolkningen betale “sviket”, og beskylder regjeringen for sikkerhetsbrudd på grunn av en fiskeriministers mobiltelefon

 6. Det vil ikke forundre meg om det er nett samme mann som har skrevet alle sju innleggene her – trolig Hallingdølen. Om du leser litt lenger nede her ; så kaller han meg demon. Det virker på meg at hans målsetting er å ødelegge denne nettsiden fullstendig. Om han og hans anonyme JV-venner lykkes med dette ; vil det være trist – mener jeg.
  Disse samme har jo truet meg for kort tid siden ; at jeg skal dø ….

  2
  4
  • Mest sannsynlig har du rett Ture, det er nå en gang slik at når den skyldige føler seg avslørt så blir vedkommende sint og prøver å angripe den som avslørte ham.

   Det er også slik at den som kaller et kristent menneske for demon, han beskylder faktisk DHÅ for å være en demon.

   For å si det enkelt, så går det ikke så bra for et slikt menneske.

   For det står skrevet:

   Den som taler et ord mot Menneskesønnen, skal få tilgivelse. Men den som taler mot Den Hellige Ånd, skal ikke få tilgivelse, verken i denne verden eller i den kommende.

   Det står også skrevet:

   Men jeg sier dere: Den som blir sint på en annen, skal for domstolen, og den som sier til en annen: Din dumrian, skal stilles for Det høye råd, og den som sier: Din ugudelige narr, skal være skyldig til helvetes ild.

   Mvh RJ

   1
   4
  • Hallingdølen har GLEMT at verdens undergang var i mai. Skjønner han ikke at han nå er EN av Israel? At han er blant de 144000? Kanskje huset han hadde utvalgt seg i Spania var opptatt?

   2
   4
  • De tre inkvisitorers hang til konspirasjonsteorier virker like vidløftige som deres luftige religiøse fantasier. Våkn opp gutter, og skriv heller om hva dere tror på. Ta ballen og ikke den imaginære entiteten fra “Hallingdal”. Dette blir patetisk.

   5
   2
  • ”Spania”, ”Hallingdal”, ”den skyldige”, ”JV-venner” etc.etc. Det er i alle fall ikke noe å si på fantasien og underholdningsverdien til de djupt såra og vonbrotne gestaltene som periodesutrer over at andre meninger enn deres egne slipper til.

   Takk imidlertid til dere alle sammen. Hver gang dere sier at dere ALDRI mer skal svare ”hallingdølen”, vet vi voksne at det har dere ikke selvbeherskelse til. Rett og slett fordi selvbeherskelse er en av åndens ni frukter. Og uten ånd osv….

   At dere bryter deres egne løfter i så måte fører jo også til direkte løgn. Og når vi vet hvem som er løgnens far… Ja, jeg behøver vel ikke si så mye mer. ”Troløs i smått er troløs i stort”, sier Bibelen. Da kan man spørre seg – skal løftebrytere, løgnere og troløse arve Guds rike?

 7. En tøff pastor. Våg å stå som Daniel.
  Dessverre trenger vi Søkelys til å minne oss om å ikke glemme å be for disse kristne i andre land. Vi har det så fantastisk godt.
  Kan vi bare få inn HVOR mye det betyr at vi ber, så hadde vi VIRKELIG bedt!
  Han sitter der i det beryktede fengselet Evin i Teheran. Og har vært modig. Hvor modige er vi?

  3
  1
 8. Per Sandbergs Iran
  I dag har vi fått vite at Sandbergs kjæreste ble intervjuet av Iransk TV i går. Der opplyste hun at herr Sandberg ville fortelle det norske folk hvor bra det er i Iran – vi nordmenn hadde fått helt feil inntrykk av dette landet og folket !

  Sandberg måtte ta hatten sin og gå fra ministerposten. Men Solberg kan slett ikke sende ” faren over ” – signalet. Stikker man fingeren i jorda ; så er det opp til Krf å avgjøre hennes skjebne som statsminister.

  Her vest er det flere kjente politikere som den siste tiden har forlatt Krf. Varaordføreren i Bergen har gått til PDK – det samme med en annen Krf-er i bystyret. De siste dager har fylkesvaraordfører Pål Kårbø meldt overgang til Høyre. Hareide er jo også innvalgt fra Hordaland.
  Min vurdering er slik : Når fundamentet holder på å svikte for Krf : Så KAN Krf forsøke å redde sine egne stumper ved å jage Solberg ut av regjeringskontorene – og således innsette Jonas Gahr Støre. Altså : En panikk-handling. Så Iran-saken kan få store konsekvenser !

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.