Pastor John MacArthur ut mot Biden administrasjonens krig om barna og det samme er relevant også i Norge

Joe Biden og hans visepresident Kamala Harris fører en urokkelig krig mot kristne verdier, og målgruppen er å tvinge barna til å bli lydige samfunnsborgere som aksepterer og godtar Bidens LGBTQ agenda. I USA og i mange land i Europa er det kristne synet på ekteskap og seksualitet i ferd med å bli en forbrytelse -og det er barna som er målgruppen for Biden og demokratenes påvirkningskampanje. Ugudelighet og toleranse for alt som Bibelen kaller synd og styggedom, er noe Biden og hans administrasjon ønsker å trykke ned i halsen på den oppvoksende generasjon. Pastor John MacArthur blåser nå alarm og advarer mot den strøm av smuss fra helvete Biden administrasjonen nå promoterer overfor barna.

Prideparaden Erna Solberg Oslo 2019 (130654)Det er viktig at barna fores med Jesus og Guds ord allerede fra de bittesmå. Dette for å demme opp for den gift som presenteres i skole og førskole av homoliberale lærere. I USA har installeringen av Joe Biden i det hvite hus, -gitt et voldsomt boost til LGBTQ aktivister og disse onde menneskers hovedmål, er å besudle barnesinn med homopropaganda. Både i USA og her hjemme har vi nå politiske ledere som steamer mot Sodoma og Gomorra, og for disse er førskoler, barnehager og skoleverket blitt den viktigste kamparena. LGBTQ aktivister og transpersoner slipper i skole, barnehager og klasserom for å spre sin umoralske gift til barna. Disse vet at voksne og satte kristne ikke er så lett påvirkelige for den LGBTQ-evangeliet -men barna er det. For myndigheter og aktivister som opererer under “verdens herrer i dette mørke og ondskapens åndehær i himmelrummet;” (Efes. 6,12) -er barna selvskrevne ofre og gjennom lovverket søker de folkevalgte å forderve barnesinnene og gjøre dem om til regnbuebarn. Et regnbuebarn er et individ som enten aktivt eller stiletiende er en del av homoagendaen som liberale politikere promoterer. Kristenfolket gjør klokt i å lytte til advarslene fra Guds menn som John MacArthur som kjenner Guds Ord og som holder fast på det gamle evangeliet -som nå blir forkastet, også av kirken og en stadig mer tannløs frikirkelighet.

 

Facebook Comments

5 tanker om “Pastor John MacArthur ut mot Biden administrasjonens krig om barna og det samme er relevant også i Norge

 1. 03/05/2021, kl. 17:59 sa Hannah:
  ” Jeg sliter virkelig med å se disse galne folka som Obama og Biden som styrer. ”

  Jeg frykter at problemet ligger på et langt dypere plan. Det handler om tilstanden i den amerikanske befolkningen. Om åndsmakter som gjennom mange år har hatt fritt spillerom. Og nå ser det ut til at disse åndsmaktene tar over. Jeg har hørt flere si at offentlige etater og mediene er den tydligste indikatoren på hva slags åndsmakter om behersker et område. Og i tilfelle ser det veldig mørkt ut for USA.

 2. I Norge har det vært en krig om barna siden sekstitallet. Men problemet har ikke vært politikerne. Det som har avgjort krigen er mangel på motstand fra de kristne. Mange foreldre har vært utydelige og lite engasjert og barn har i alt for stor grad fått leve sine egne liv “i verden”. Det er disse barna som nå er foreldregenerasjonen. Og kristendommen er nesten helt borte.

  I USA har vel utviklingen vært litt andeledes. Evangelisk tro har dels blitt konvertert til en slags “usa-kultur” med religiøse overtoner og dels til megakirkenes lærer som klør folk i ørene. Guds Ord har blitt tonet ned der også. Ikke tilfeldig at den populistiske opprykkelseslæren ble så populær der og ble til en stor showbusiness med lassevis av romaner og filmer. Mange tjente mye penger på at folk slukte dette rått.

  Men vi vet jo at de mange vil falle fra. Man kan tenke at det er fanatisk å ta Bibelen bokstavelig. Men historien viser at det er et enten eller. Det er som å fortøye en båt. Enten er den fortøyd hundre prosent til en fortøyning eller så begynner den å drive umiddelbart.

  Egentlig er jeg litt forundret over alle klagene og alt fokuset på det som skjer “i verden”. Vi kan være “salt” ved å leve hellige liv men i liten grad oppnå noe gjennom å lage støy og med menneskelig innsats.

  Personlig tror jeg det viktigste man kan gjøre i dag er å gjøre seg mest mulig kjent med hva Bibelen egentlig sier. Og like viktig, hva den ikke sier. Objektiv Bibelkunnskap er stor mangelvare i dag. Mange tolker Bibelen like subjektivt som jehovas vitner bare med andre vrier.

  Ganske ofte tenker jeg at det kanskje kan komme en siste vekkelse før verden ender opp i endetidstilstander. Tror historien viser at dette av og til skjer. Men når svært få har studert Bibelen på en objektiv måte så vil slike vekkelser være uten styring. Slik vi har sett så mange eksempler på rundt i verden. Følelser og sysning legger alle føringene for hvordan Bibelen skal leses og forstås. Og sterke manipulerende personer med tvilsomme motiver kan lett ta styringen. Hvem vet om dette kan være han som tar plass i “templet”? Tror ordet som brukes er det samme som brukes om menigheten som Guds tempel i vår tid.

  I det øyeblikk jødene, eller rettere sagt judeerne, får full kontroll på hele Judea og Samaria, tempelhøyden inkludert, så er hendingenes tidsalder til ende. Hvem vet om dette er noe som kan skje i forbindelse med Irans atomvåpenprogram. Sannsynligvis har de kommet langt med rakettene og mangler bare stridshodene. Israel vil knapt kunne forsvare seg mot slike. Avstanden er kort og atombomber kan f.eks sprenges i atmosfæren for å skape elektromagnetiske sjokk som ødelegger nesten alt av strømnett, elektronikk og elektriske apparater.

 3. Jeg så dette tidligere og håpet Kjell tok det inn. Takk for at du sprer det. Alt dette syke som Obama og Biden har fått inn i skolen der…

  Folk flest vet ikke hvor ille ting er. Jeg så barna som ble sluppet ned fra gjerdet (og bør egentlig ikke se når det er advarsel i starten av videoen), jeg vil bare kaste opp i fortvilelse, jeg blir så sint og har så nød for dem at jeg får ikke sove mange ganger. Har bedt i årevis for disse barn, ungdommer og kvinner som blir torturert, (ordene misbrukt og voldtatt blir jo brukt) jeg bruker ordet tortur, det er ingenting annet enn det.

  Jeg vil oppmuntre alle til å be for disse da jeg er HELT OVERBEVIST om at Gud griper inn og redder. (Har vel kanskje følt meg ledet mange ganger til dette. Når det har vært intens uro i meg og jeg må be mye, så har jeg flere ganger i tiden etterpå sett gode nyheter fra flere steder i verden. Store politiaksjoner). Gud hører bønn. Jeg sliter virkelig med å se disse galne folka som Obama og Biden som styrer. Det skal sannelig meg gjøres opp en dag! Verden er forferdelig grusom for noen mennesker, minutt for minutt, år etter år. Og onde mennesker sitter med et ansvar. Virkelig onde mennesker. Alle har en sjanse til å vende om. De kan bøye sine knær for Gud. Mens det ennå er tid. Men mange vil ikke.

  Hvert et kne skal engang bøyes. Til slutt. For Kongenes Konge. Herrenes Herre.
  Men det er for sent når de bøyer seg da. De går til hevete. Helvete er for dem som elsker satan.

 4. Kristne som stemte på Biden har ingen plass i Guds rike. For en kristen er det også umulig å støtte på norske politikere og partier som fremmer disse verdier. Etter mitt syn har kristne egentlig bare to valg når det gjelder dette med å stemme. Enten avstå fra å stemme helt, eller stemme på PDK.
  Å stemme på disse andre partiene er egentlig å gi sin direkte støtte til deres onde agenda. Den eneste bønn vi skal be, er at disse onde politikere vender om og bedrer sine veier. For nå er de forførere som leder folket til helvete.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *