Pastor Jason Stidham i JS-Ministries: Homoseksualitet er ikke som andre synder

“Homoseksualitet er ikke en synd lik andre synder. Dette fordi denne synd er den eneste synd som krever å bli normalisert i det offentlige rom. Ingen andre synder søker å være særbeskyttet av loven og ingen andre synder forsøker å omgjøre undervisnings-systemet for våre barn. Ingen andre synder hevder å være så full av kjærlighet, men manifesterer så mye hat mot dem som våger å stå i mot den,” sier pastor Jason Stidham i JS Ministries. ” Jeg har ikke sett noen tyver, mordere, voldtektsmenn, ekteskapsbrytere, løgnere eller rus-avhengige osv osv -som er like militante i sin promotering av deres avvik i det offentlige rom,” sier pastoren som blant annet får sitt amen av den kristne sangeren Joseph Larson

Jason Stidham i Jason Stidham Ministries mener at homoseksualitet er en synd som utmerker seg som ingen andre synder gjør. Foto: JS-Ministries

“Ingen andre synder har sitt eget flagg og sin egen måned i året. Nei, denne synden er annerledes. Denne synder søker å splitte og erobre. Denne synden søker å bringe til taushet alle som står i mot dem. Denne synden er den største bølla i blokka. -Og den eneste kur for den, er Jesus…skriver Stidham på Facebook. Blant dem som gir sitt amen til denne beskrivelsen av den unike posisjon denne synden har er den kristne sangeren Joseph Larson som sikkert vil komme til å bli kritisert av religiøse for å gi sin tilslutning til Jason Stidhams troverdige beskrivelse av denne syndens eksklusivitet. Homoseksualitet er blant de synder Bibelen omtaler som en styggedom eller vederstyggelighet og engang skal Gud holde dom over alle som forvender retten, alle som holder med eller sympatiserer med dem som promoterer denne synden. Synden som gjør krav på å kunne leves ut, uten at noen kritiserer eller dømmer. Apostelen Paulus skrev: ” slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det.” (Rom 1,32) og i 2 Tess 1,8 skriver Paulus dette: “…Da tar Han hevn med flammende ild over dem som ikke kjenner Gud, og over dem som ikke er lydige mot vår Herre Jesu Kristi evangelium.” Legg merke til det å ikke kjenne Gud og ikke være lydig mot vår Herre Jesu Kristi evangelium.

Facebook Comments

10 tanker om “Pastor Jason Stidham i JS-Ministries: Homoseksualitet er ikke som andre synder

 1. Jeg er ikke Torodd og en slik påstand kommer redaktøren fordi han er for dum til å føre en debatt på basis av anstendighet og saklighet.

  Men jeg ser “seriøsitetsnivået” til redaktøren og hvorfor ingen andre enn hans egen nettside gir han plass til å utfolde seg med sine dumheter.
  Jeg gjør som alle andre sannferdige kristne mennesker og forlater Søkelys i latter da Søkelys er en ufrivillig parodi på et høyre-ekstremt nettsted.

  2
  5
  • Dette er mitt siste svar til deg “Knut”.
   Du gjentar og gjentar dine samme påstander som en papegøye.
   Uten dokumentasjon eller bevis.
   Jeg antar at Torodd skjuler seg bak nicket “knut” og har mine grunner til det.

   4
   1
 2. Enhver som har kjennskap til Bibelen, vil her se at redaktøren taler Bibelen rett i mot.
  Den samme redaktøren har sagt seg enig i at det ikke er noen forskjell mellom lyving og sannhet.
  Lyving er en dødssynd og en synd som er like alvorlig som homoseksualitet. Det sier Bibelen uttallige ganger.
  Redaktøren anbefales et grunnkurs i Bibelen da han enten er blasfemisk ved å lyve om dets innhold eller at han ikke kjenner innholdet i Bibelen.

  1
  8
  • Kjære Knut, vi bryr oss ikke med å trykke liker/liker-ikke på noe du kommer med så lenge du ikke viser normal høflighet og svarer oss tidligere.

   Det er litt morsomt at det holder å lese 1. linjen din…

  • Søkelys gjengir her noe en annen mener om temaet og redaktørens bidrag er kun å sitere to bibelsitat.
   Du begynner å bli veldig forutsigelig Torodd

  • Så Knut er Torodd Fuglesteg??
   Antok vel selv det når jeg så hans mange antikristelige kommentarer.
   De har vært i samme spor hele tiden.
   Hvorfor gidde svare ham? Ingen seriøse tar vel Torodd alvorlig.

  • Knut eller hvem du er anbefales å ta et studie av Guds ord og kristendom. Du skulle kanskje finne en menighet og melde deg på et alfa-kurs slik at du i hvert fall forstår barnelærdommen i bibelsk tro.
   Akkurat nå forstår vi at du er en gretten bitter mann som lukter kristenmanns blod og den forakt du har for bibelske kristne skinner gjennom i hvert ord du poster.
   Det er lett og se at du hater Søkelys som formidler sannheten, og vi kan ikke klandre deg fordi du har en lang forhistorie.

 3. “Legg merke til det å ikke kjenne Gud og ikke være lydig mot vår Herre Jesu Kristi evangelium.”

  Det står også at de som kjenner loven og ikke følger den skal dømmes hardere.

  Problemet er at den viktigste årsaken til oppblomstringen av homofili er det som tidligere ble kalt “mangelfull kjønnsidentifisering”. Og dette er en naturlig konsekvens av den kulturen vi omgis av. Det er ikke tilfeldig at Bibelen er full av bud om hvordan det skal skilles mellom kjønnene. Men når 99% av de kristne selv praktiserer likestilling som går langt utover det Bibelen tillater så bryter de for det første ned kristendommens troverdighet. Og for det andre underbygger det nettopp slike tilstander som vi ser overalt idag.

  Hvis man først skulle skrive noe om dette så burde man peke på alle de aksepterte syndene i menighetene. For Bibelen er veldig klar på at kristen ikke har noe med å dømme dem som “står utenfor”.

  Man kan få inntrykk av at hykleri var en av de syndene Jesus gikk mest i rette med. Men dette er det lite fokus på idag. Den gang som nå, det er lettere å fokusere på “ytre fiender” for å gi inntrykk av at man selv er rettroende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *