Pastor Bill Johnson i Bethel Church Redding: Donald Trump som president, -en avgjørelse fra Gud

bill-johnson-maldonadoPastor Bill Johnson i det kontroversielle Bethel Church i Redding California sier i en uttalelse i The Gopsel Herald at han tror valgutfallet som førte til at Donald Trump ble president er fra Gud. Når Bill Johnson som er senior pastor for Bethel Church i forkant av valget sa at han kom til å stemme for den nå valgte president Donald Trump, ble flere i hans forsamling veldig sinte. Punkt for imøtegikk han argumentene som ble fremsatt av mange av motstanderne av Donald Trump og viste sannheten som er avdekket i Guds hellige ord. Videre sier pastor Bill Johnson at han tror utfallet av valget er fra Herren. (foto av Bill Johnson som sammen med apostel Guillermo Maldonado ser Guds klare hånd i valget av Donald Trump)

trump-barnaMange evangeliske amerikanere setter nå sin lit til at Donald Trump skal snu den negative trend med avkristning av det amerikanske samfunnet og Donald Trumps rikdom og velstand gjør at han på mange måter taler det samme språk som det de fremstående amerikanske velstandsforkynnerne gjør. Gjennom løfter om at han skal gjøre Amerika stort igjen har Donald Trump appellert til den hvite middelklasse samt til mer moderate evangelikale som håper at Donald Trump skal være en kandidat som vil reversere det eskalerende frafallet og innsette konservative dommere til høyesterett. Selv om Donald Trump i valgkampen har fremstått som en pro-life kandidat, er det usikkert hva han faktisk vil komme til å gjøre. Under valgkampen kom han også med støtte til det amerikanske LGBT samfunnet og fremsto gjerne som en homovennlig kandidat. Som kristne tror jeg et sunt standpunkt er å dømme den kommende amerikanske presidenten etter hva han vitterlig kommer til å gjøre som president og ikke etter hva han har sagt, for skal vi tro Donald Trump anno 2016 er han en brennende pro-life kandidat

Mens han i 1999 sa han var “pro-choice” så vi for dømme den amerikanske presidenten på hans gjerninger, men Søkelys argument for å foretrekke Donald Trump foran Hillary Clinton ligger i det faktum at Donald Trump i hvert fall nå sier han vil stoppe den statlige finansieringen av Planned Parenthood og anser senaborter som “fryktelige” -men Hillary Clinton har fremstått som den mest fosterdrapsvennlige kandidaten av de to. Vi får rett og slett vente å se…

 

Facebook Comments

2 tanker om “Pastor Bill Johnson i Bethel Church Redding: Donald Trump som president, -en avgjørelse fra Gud

 1. Tror ikke at de som fokuserer paa en enkelt leders vilje eller evner har lest spesiellt mye i Bibelen. Eventuellt leser de bare i den for aa finne noe som kan underbygge deres egne kjodelige onsker og meninger eller bli et utganspunkt for “interessante diskusjoner”.

  Det som betyr noe er tilstanden hos den gjevne amerikaner. Billy Graham sa visst for noen aar siden at hvis ikke Gud snart lar dommen falle over USA, saa maa han be Sodoma og Gomorra om undskyldning. I dag er situasjonen enda verre.

  Det samme kan sies om forholdene i Norge. “Kristendom” har blitt en merkelig blanding av religionsteori, politikk, sosial tradisjon, ren sosialisme and you name it. Ingen kan lenger se hvor grensene gaar eller om de finnes i det hele tatt.

  I dag kan vi se hvordan de destruktive mediene har skapt dype splittelser paa kryss og tverss. Baade innad i landene og mellom Europa og USA. Med de omtalene europeeiske politikere og medier har hatt av Trump er det ikke vanskelig aa gjette seg til hva han tenker. Tipper han har faatt nok.

  Nato er svekket og EU kan knapt forsvare seg selv. Norge kan bli staaende igjen helt alene. Da risikerer ikke Puting noe som helst hvis han onsker aa overta Norge. Dette kan folk takke seg selv for.

  Jeg spor meg: fortjener vi bedre? Norge har kastet ut troen og erstattet den med selvgodhet, materialisme og antikristelig kultur. Den absolutt mest antikristelige drivkraften har ganske sikkert vert NRK. Og hvis man spor folk om de har vert med aa finansiere denne virksomheten med lisenspenger, saa vil man antagelig faa et veldig godt svar paa hvor mange som tar sin tro alvorlig. Hvem som er kristne bare med munnen og hvem som er det i hjertet.

  Forholdet er ganske synonymt med det som beskrives i GT. Isralittene trodde de kunne dyrke avguder paa si og at “Gud likevel bare var der”. En praksis som etablerte seg fordi de ikke respekterte lovens bud om klare grenser mellom menigheten og “verden”. Sannsynligvis er dette den mest altomfattende synden i dag. Etter at den i mange aar har blitt forurenset innenifra er menigheten i praksis avviklet og erstattet med en liste med navn. “Forsammlingen” kan bestaa av hvem som helst. Hvem som helst som gidder aa stikke innom.

  Det kan nok hende at Gud har innsatt Trump. Men hvilken rolle han skal spille i en tid som dette vet jeg ikke. Kanskje som en av de siste kongene i Israel? Eller for Europa er han kanskje som en konge for en av de stormaktene som Israel forholdt seg til da det gikk mot slutten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *