Ordførereren i Tvedestrand grep inn mot Levi Jensen -Levi kaos i Tvedestrand

“Tvedestrands ordfører grep inn, prøvde å stoppe Levi Jensen og hans følge fra Visjon Norge, men måtte ringe politiet (som slapp å gripe inn). Protestantene ble truet med helvete og Guds hevn. Ille? Ja, uten like. Men den største skammen rammer kristne støttespillere i Visjon Norge og visjonens venner. (For øvrig, min honnør til Tvedestrands ordfører, Marianne Landaas. Slike ordførere trenger vi flere av,” skriver Levi Fragell på Facebook. I følge Tvedestrandsposten er byens ordfører sjokkert. Skal vi tro Agderposten skal Levi Jensens virksomhet ha rystet ordføreren som kaller det hele for en forferdelig seanse. Høyre ordfører Marianne Landås er både rystet og sjokkert etter gårsdagens seanse i Badeparken ved Tjenna og skal ha forsøkt å gripe mikrofonen til Levi Jensen.

Et femtitalls mennesker hadde møtt frem for å overvære det Tvedestrand ordfører Marianne Landåd omtalte som en rystende og sjokkerende seanse. Videoen som Levi Jensen stramet viser at omkring 40-50 mennesker, hvorav noen var ungdommer møtte opp for å overvære Levi Jensen forkynnelse som vekker oppsikt. Hans video fra gårsdagens opptreden i Tvedestrand har så langt hatt 569 visninger. På Levi Jensens facebookside reklameres det heftig med disse “Meetup” som nå arrangeres på Sørlandet. “Meetup Tvedestrand, Onsdag 8/7 kl 14. Levi døper deg…” -og fredag befinner Levi Jensen seg i Lillesand ved Lillesand kirke. Dermed fortsetter Levi sin virksomhet med å spre sitt budskap som både sjokkerer, skaper sinne og ikke minst får mange ungdommer til å le. Å pushe politi og ordfører på Levi Jensens virksomhet virker noe fåfengt da det ennå er ytrings og religionsfrihet i Norge. At Levi Jensen vekker oppsikt er det ikke grunn til å betvile. Det faktum at han nå får både kritikk og media-oppmerksomhet kan faktisk bidra til å gjøre Jensen ennå mer omstridt og populær blant  barn og ungdommer. Det er jo alltid kult å være med på noe som får far og mor til å rynke på nesa.

Facebook Comments

8 tanker om “Ordførereren i Tvedestrand grep inn mot Levi Jensen -Levi kaos i Tvedestrand

 1. Levi Jensen har en del å lære av Ray Comfort, om hvordan man når ut til hedninger med evangeliet. “Good person”-testen er alltid en sikker vinner, for hvordan skal du overbevise andre om at det trenger en frelser hvis ikke selv ser behovet for en syndenes forsoner? Tror dessverre det er en del NAR-innflytelse over Levis’ virke.

  • Jeg er enig at Levi har noe å lære av dette med å samtale. Levi Jensen skammer seg ikke over evangeliet.. det så jeg med egne øyne i dag.
   Likevel vet jeg ikke å klokt det er å holde lange monologer overfor ikkekristne og samtidig kalle det kaos og morro.
   Evangeliet er faktisk ikke gøy og morro. Evangeliet er alvorlig fordi det dreier seg om menneskers evige skjebne.
   Det jeg savnet hos Levi Jensen er tårene over dem som går på feil vei.

  • Kjell, kanskje han hadde hørt på deg…
   Håper du kan vise Levi det du skriver. Vi er mange som har tro på Levi, selv om vi mener at han bør droppe noe. Vi sier det i kjærlighet, det skal han vite. Og Ray Comfort -som Israel-venn her ovenfor nevner, er et fint tips til Levi, selv om Levi skal være seg selv og ikke Ray. Man ser hvordan Ray så bra får åpnet folks øyner ang. Jesus.

   Og nei, evangeliet er ikke gøy og morro. Det skal ikke være et mål å skape kaos og morro.

  • Jeg tror selv at det er en grense på hvor lenge ungdommen syntes at Levi Jensen er kul og morsom.
   Interessen syntes å ha falt litt for hans You Tube kanal.
   Det er ikke fullt så mange som ser hans videoer lengre.
   Folk går nok litt lei av å se han riste, rope amen og halleluja i tide og utide.
   Det er begrenset hvor lenge han klarer å holde interessen oppe for slike stunts.
   Jeg er som alle nok har forstått ikke glad for at Jensen limer seg så tett opp mot de ulike profeter Hanvold inviterer til sin kanal.
   Likevel, Levi Jensen er ikke feig, ikke skammer han seg over hva han tror på og formidler.
   Likevel tror jeg at Jensen hadde vært fornuftig med tanke på fremtiden å tone ned klovneri, gøy og kaos litt.

  • Så sant alt du skriver.
   Kjære Levi, om du leser, ta det til deg -det er en del folk du må passe deg for. Når det er sagt; FÅ er så modige som deg.

 2. Dette kaoset har jeg ventet på lenge. Det finnes mennesker rundt Levi Jensen som burde sett for lenge siden at de burde gitt Levi et par råd, men ikke har gjort det. Men det hjelper jo ikke når de driver selv å truer folk med helvete og skråler og skriker i tunger.

  Hanvold og Co skryter av at mange blir frelst gjennom Lewi. Jeg er tvilsom til det.

  Overalt har det vært mye løgner med antall frelste opp gjennom tidene.

  • (For dem som ikke har fått det med seg før, jeg mener at Levi er modig og står på mer enn de fleste kristne.Tror Gud setter han høyt. Selv om det er ting han ikke burde ha sagt og gjort.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *