Oppfyllelsen av profetordet over Norge rykker stadig nærmere -Russland øvde på et angrep på Svalbard

“Russiske flåte- og landstyrker trente i september på en storstilt invasjon av Svalbard. Den simulerte invasjonen av norsk territorium var det viktigste øvingsmomentet i den nordlige delen av storøvelsen «Zapad 2017», skriver nettstedet Aldri mer.no. Oppslaget som ble skrevet av Kjetil Stormark har i dag fått omfattende dekning både i aviser og på TV2 nyhetskanalen. “Anslaget mot Svalbard skal ha startet med simulerte angrep med russiske bombefly. Da norske F-16 kampfly var begynt å gå tomme for drivstoff og rettet kursen tilbake mot fastlandet for å refuele, kom en ny bølge av russiske bombefly. Da hadde Norge ikke lenger noen luftkapasiteter å sette inn. I en reell situasjon hadde norske militære kapasiteter dermed ikke kunnet forsvare Svalbard mot lynangrepet som Russland denne gangen bare simulerte, skriver nettstedet videre

“Aldrimer.no har ikke fått bekreftet hvilken dag det simulerte angrepet mot Svalbard startet under den russiske militærøvelsen «Zapad 2017» startet. Men forsvarskilder hevder at en svært lav kampflykapasitet førte til at Forsvarets fremskutte QRA-base tidlig ble flyttet til Banak i Finnmark, slik at norske kampfly fikk kortere avstand og dermed mer tid i operasjonsområdet i Barentshavet i nord, skriver nettstedet og fortsetter: “NATO skal imidlertid ha vært sterkt misfornøyd med både mangel på operative kapasiteter fra norsk side. De mest kritiske var imidlertid med et nesten totalt fravær av relevant etterretning. Dette ga et ytterst dårlig overblikk over hva som skjedde i nordområdene. Da russerne iverksatte sitt øvelsesangrep mot Svalbard, kom dette dermed helt overraskende både på Norge og NATO.” hevder nettstedet videre. Norsk etterretning har ikke uventet avvist opplysningene i artiklene som er publisert av nettstedet. Av hensyn til copyright velger vi ikke å sitere med fra artikkelen, men vi anbefaler våre lesere å besøke nettstedet og lese den omfattende dekningen nettstedet gir i disse to artikelene: https://www.aldrimer.no/russland-trente-pa-invasjon-av-svalbard/  https://www.aldrimer.no/krisemoter-etter-norsk-totalkollaps/

Vi minner om profetordet over vår nasjon

Selv om artikkelen i aldrimer.no bygger på såkalte anonyme kilder både i NATO og fra vårt hjemlige forsvar, er det ikke unaturlig i publikasjoner som skriver om militære eller sikkerhetspolitiske spørsmål. Et tilsvarende nettsted som har vist seg å ha høy troverdighet er det israelske Debka som har kilder langt inn i det israelske forsvars og etterretningsmiljøet. Det at slike nettstedet baserer seg på anonyme eller ikke navngitte kilder er på ingen måte merkelig, da vi her snakker om kilder som ikke tar de samme hensyn som de offisielle kildene som med sine utsagn er mer forsiktige for å unngå å skremme opp befolkningen.

La oss ta det som er faktum: Forholdet mellom Russland og NATO landene er blitt betydelig forverret etter flere tiår med nedrusning og åpenhet. Russland har i de siste årene vist flere ganger at de er en aktør man må ta hensyn til. I Syria-krigen har de demonstrert med all tydelighet at de er villig til å trosse amerikanske interesser og med sitt engasjement i borgerkrigen i Syria har de vist at de er en svært effektiv militærmakt som så og si har vunnet krigen mot IS i Syria og de grupper som var støttet av USA og NATO. Videre har Russland betydelig trappet opp sitt militære nærvær både i Øst-Europa men også i norområdene. Videre er det et strategisk faktum at både Svalbard og dels også deler av Norge er strategisk viktig både for NATO og Russland, som er avhengig av fri passasje til Atlanterhavet.

Profeti aspektet: Norge er land som lever i opposisjon til Guds ord og bud. Vår nasjon har tross mange advarsler valgt å fortsette i det samme ugudelige sporet, vi er blitt et folk som har byttet ut Gud Fader med Mammon og materialismen, og et flertall av folket har hengitt seg til et liv i synd uten Gud. Vi har en kirke som er blitt en apostatkirke som har forkastet Herrens ord og som har valgt å lytte til folkets røst fremfor Herrens ord. Vi er blitt et folk som lever godt med å drepe barna i mors liv, vi lever godt med at ekteskapet er blitt besudlet av likekjønnede ektepakter og skilsmisser og gjengifte florerer. Vi er blitt et folk preget av forakt og motstand mot Israel som er Guds utvalgte folk.

Hvorfor skal Herren beskytte oss når vi i realiteten bekjenner at vi ikke trenger Herrens beskyttelse? Vi må heller ikke glemme at Guds time ikke behøver å være vår time. Gud Herren handler i overensstemmelse med sin plan og time, ikke når vi tipper eller tror. Si gjerne din mening

Les de artikler Søkelys har om Russlands profetiene

Når – eller om – Russland angriper Norge

Russisk media raser mot NATOs opptrapping i Øst -frykt for omfattende krig mellom Nato og Russland

Jan Hanvold: “Min profetiske analyse har kommet nærmere”

Nye “Russland angriper Norge profetier” denne gang fra forkynner Steinar Handeland

Fra Dagen.no: Tror på profeti 
om forestående 
russisk invasjon

Guds engler stanset Sovjet styrkene bare 30 meter fra norskegrensen i Sør-Varanger i 1968, neste gang vil ingen engler hindre russerne

Facebook Comments

29 tanker om “Oppfyllelsen av profetordet over Norge rykker stadig nærmere -Russland øvde på et angrep på Svalbard

 1. Til : Birgir Hermansen
  Om Norge kan forsvares med ord ; så har vi hatt en utmerket forsvarsminister !
  Nå har vi fått en ny – han er visstnok utdannet skipselektriker – og han har vært ordfører i hjemkommunen og senere EU / EØS minister for Norge, ellers vet jeg intet om han.
  Norge er så ned- bygd forsvarsmessig , at han har en umulig oppgave. Som før skrevet hadde vi 13 brigader og således 39 infanteribataljoner til disp ved krig – i dag har vi TRE – hvorav en skal bli mobiliseringsavdeling. ( Skjold-bataljonen ).
  I en slik inf.bataljon ( 761 soldater ) er det bl. a. TRE geværkompanier , hver på 151 soldater.
  Det tar 10 år å utdanne en god kompanisjef. Da skjønner man at denne nye forsvarssjefen har en umulig oppgave selv om man starter oppbyggingen i dag.
  Vi får sette vår lit til de 5 ( eller er det nå 4 ) musikkorps som Forsvaret har på sin lønningsliste !

 2. Ture Andersen. Hvilke forventninger bør vi ha til den nye forsvarsministeren, tror du? Hva bør han legge vekt på?

 3. Mer paranoid folkeslag enn nordmenn skal man virkelig lete lenge etter. I følge en profeti fra 60-tallet (90 år gammel dame fra Valdres) kommer okkupasjonen av Norge fra et uventet sted. Akkurat slik det skjedde i 1940. Historien vil gjenta seg, med andre ord.

  • Vel Kurt. Vi skal akte på det profetiske ord. Ettersom jeg husker av den gamle kvinnens profeti var det den tredje verdenskrig som skulle begynne på et uventet sted.
   Dersom dette blir en konflikt eksempelvis som vil innvolvere USA og Russland på hver sin side, da er så avgjort en okkupasjon av Norge eller deler av Norge en mulighet.

 4. Tror debatten vil gå dårlig fremover på Søkelys hvis dere ønsker debatt.
  Dere er som en gjeng Arabere.
  Først når en har et felles hatobjekt kan en forenes.
  Jeg har vært det objektet i 4 år, da begynte å debattere?
  Aldri det vil aldri kunne fungere for rebelske mennesker som største parten av personer på Søkelys er!

 5. Ja, Søkelys : Jeg har noen tanker om Russland sin strategi. En finsk militær-analytiker kom med noen utredninger nå i høst som samsvarer med mine vurderinger. Russland kan gjøre livet utrygt for flere , og han nevner :
  – Finland
  – Svalbard
  – Norge
  – De tre baltiske land
  – Polen
  – Sverige
  som mulige angrepsmål for russerne. Jeg tror de venter på en annen verdenssituasjon før de gjennomfører noe angrep på naboland. Hvis det blir krig i Korea og USA blir sterkt involvert der , vil de kunne utnytte situasjonen og angripe for eksempel Svalbard og / eller Norge og håpe på at NATO ” gir blaffen “. Har de først satt seg fast i et område , skal det TRE ganger så stor styrke for å drive dem ut.
  Vi i Vesten tror at russerne har samme tankegang og holdninger som oss. Dette er helt feil : Jeg mener at de nærmest er ” banditter ” i sin oppførsel. Tenk på den russiske invasjonen på Krim : De brøt krigens regler fullstendig ved å IKKE ha nasjonalitetsmerke verken på uniformene eller kjøretøyene….
  Øvelse Zapad 2017 viste at de har store luftlandestyrker som kan invadere et naboland på meget kort tid. Videre viste de en stridsvogn som landet i fallskjerm og var kampklar øyeblikkelig.

  • Jeg ser nok også for meg at et angrep kan komme i en større kontekst, en konflikt et eller annet sted i verden som kan true Russland vil helt sikkert føre til at Russland foretar nødvendige grep for å sikre sitt eget forsvar bevegelighet og fri passaske til Atlanterhavet.
   Jeg tror mange vil få seg en overraskelse dersom de lever i den villfarelse at en konflikt mellom USA og Russland langt borte ikke vil få konsekvenser for oss. I en krigssituasjon vil Russland ta de grep de oppfatter som nødvendige, og det kan by på en overraskelse for flere.
   For min del, våre liv er i Guds hender, enten vi er under angrep fra Russland eller de krefter som søker å nedbryte vår tro.

 6. Det virker som alle skal være så snille og greie med hverandre i dagens verden. Knapt nok noen gjør militær-tjeneste i dag. Og i hvertfall ikke i Nord-Norge.

  Meg og mine i oppklarings bataljonen ble plukket fra hele landet, for det meste østlandet, sendt til Trandum for rekrutt skolen og deretter med fly til Bardufoss og buss til Skjold. For en gategutt fra Oslo Øst, vi hadde tre unge gutter fra Gamlebyen i Oslo (!!!!), var kontrasten til Skjold den størst mulige. Men vi sto der i beredskap og vi forsvarte landet. Jeg er stolt av det selv om det skal godt gjøres å si noe pent om stedet Skjold. Det ikke uten å bryte minst et av de ti bud. Jeg tror du, Ture, ler godt av dette sammen med meg.

  Men i dag skal ikke ungdommen fra Oslo Øst utsettes for Skjold, må vites. De må ikke utsettes for høye lyder og øde vidder oppe i nord. Utmarsjer…. fy og fy. Slike ting kan vi ikke ha. Så det er knapt nok noen vanlige ungdommer som utsettes for dette og da får vi et svakt forsvar.
  Det er slik det blir, Ture…….

  • Hvorfor bry seg med det jeg skriver hvis dere ikke tåler å høre også sannheten om dere selv?
   Den er ikke noe lystig, men da har en mulighet til å omvende seg!

   Tror nok at Judas angret seg, det gjorde også apostelen Peter.

   Peter omvendte seg, og gikk i seg selv. Judas verken omvendte seg eller gikk i seg selv!
   Samvittigheten hans forble likegyldig, mens hos Peter gjorde det vondt å ha sviktet Guds sønn!
   Her er det dybder som jeg får stoppe med!

  • Du skriver ikke sannheten om andre JKC. Du bedriver hets og sjikane om forhold du har null innsikt i. Jeg ser en utvikling hos deg: frekkere og frekkere, mer og mer usaklig, hissigere og hissigere. Det har vel en sammenheng med at du ikke får verken støtte eller gehør for dine ukristelige rabiate angrep på andre. Og det har sin grunn. Folk er fornuftig og oppegående, og gjennomskuer deg og den meningsløse hetsen og uthengingen av andre. Det skinner så tydelig i gjennom at du er full av bitterhet og hat. For avvisning er det verste en person med åpenbare narsissistiske trekk kan oppleve. Bitterhet ødelegger deg både psykisk og fysisk, JKC. Du kan bli kvitt bitterheten ved å omvende deg, be de du har såret om tilgivelse og søke Herren og bli fylt av Hans kjærlighet. Det driver bitterheten ut.

  • Jeg ser at Jan Kåre var i gang igjen med en henvisninger til Judas og forsøkte å knytte det opp mot personer her.
   Det er en uønsket debattform, så jeg har slettet de tre innlegg fra JKC.
   En god debatt krever gjensidig respekt og en god tone, og å blande inn Judas her er ikke egnet til å skape en god tone.
   Christensen var ikke interessert i å diskutere sak her, men heller nøre opp om en debattform som ikke er ønsket.
   Jeg varsler nå Christensen at han må legge om stilen, litt høfflighet i debatter skader ingen.

  • Jeg har slettet hans kommentarer og varslet at jeg ikke ønsker den tonen han la opp til.
   Jeg vurderer nå sterkt å blokkere ham.

 7. Som nevnt skal infanteribataljonen på Skjold i Troms innland legges ned og bli en mobiliseringsavdeling. I kveld snappet jeg opp følgende nyhet : USA skal nå utplassere militære styrker i Troms.
  Da har vi følgende situasjon :
  – USA har 330 soldater fast utplassert i Værnes garnison i Trøndelag
  – Storbritannia har 200 soldater utplassert på Bardufoss i Troms
  – Nå får vi US-soldater fast utplassert også i Troms

  Hva skal dette bety ? Jo , det er nok den reelle trusselen fra ” den russiske bjørn ” som ligger bak disse beslutninger.
  Disse utenlandske avdelingene er på plass for å forberede mottak av store NATO-styrker i tilfelle russisk invasjon av Norge. Bardufoss flyplass er sentral i så henseende – det samme med Værnes flyplass. GOG-krigen er trolig på trappene…..

  • Takker for innspill Ture.
   Jeg kjenner jo din militære bakgrunn og har ingen grunn til å betvile det du skriver.
   Jeg har også en følelse av at Gog krigen kan bli en av de neste viktige profetiske begivenhetene vi vil bli vitne til.
   Jeg satt å så litt på TV2 nyhetene hvor Kjell Stormark uttalte seg om nektelsesteorien, at Russland under en eventuell konflikt vil kunne ta Svalbard for slik å nekte NATO og bruke dem.

   Det jeg satt og tenkte da jeg så oppslaget, var, tror vi virkelig at russerne nøyer seg med Svalbard? Jeg har en følelse av at de vil ta større områder av Norge for å hindre NATO fra å angripe inn i Russland via Finnmark. Har du noen tanke?

  • Svalbard er ikke isfri hele året. Isfrie havner er alfa og omega for en marine med fartøy i alle størrelser. Derfor er Finnmark og kanskje også Troms vel så verdifull for russerne som Svalbard. Og så er det også snakk om verdifulle olje/gass og fiskeressurser utenfor kysten av disse fylkene også. Men som du skriver Kjell; vår lit og vårt håp ligger i Herren. Det er først og fremst dit vår oppmerksomhet bør ligge. Men det betyr ikke at vi ikke burde begynt å ruste forsvaret kraftig opp igjen.

 8. Jeg har trukket meg fra å kommentere noe på denne nettsiden pga alle injurierende påstander som fremsettes her. Om du er et Guds barn ; så driver du ikke med slikt.
  Men det som nå skjer vedrørende vårt Forsvar , interesserer meg meget . Som før skrevet er jeg Krigsskoleutdannet offiser ( 1964 ) og sambandsoffiser. Min spesialitet var bl.a. elektronisk krigføring – og fikk som oppdrag å etablerte den første undervisning i dette faget ved Befalsskolen for Hærens Samband på Jørstadmoen ved Lillehammer.
  Jeg skriver videre i telegramstil :
  Det viser seg nå at Russland er langt foran Vesten i ” jamming ” (støysending ). De sender falske signaler som forvrenger vårt satelittbaserte navigasjonssystem ( GPS ) på underfundig måte : Et vestlig krigsskip i Svartehavet oppdaget at de befant seg på ” tørt land ” mens de var i åpen sjø der. Norske sivile fly mistet sin navigasjon sist sommer da de fløy over Finnmark.
  Således kan russerne sette ut all vestlig navigasjon både på land , i luften og på sjø når de vil.
  Nettsiden : aldrimer.no virker på meg meget seriøs. De har inside-kontakter i det norske forsvaret.
  Hører du på vår forsvarsminister som har talegaver utover det vanlige ; så har vi i dag et fremragende forsvar som skal bli enda bedre. Da vil jeg komme med noen fakta om Hæren : En brigade var på 5133 soldater. Vi hadde 13 brigader i min tjenestetid. I hver slik brigade finst bl.a. tre infanteribataljoner på hver 761 mann – altså hadde vi 39 infanteribataljoner. I dag har vi TRE ( 3 ) bataljoner. Ingen hel brigade.
  Den ene av disse TRE bataljonene( den som ligger i Øverbygd på Skjold i Troms innland ) skal omgjøres til en mobiliseringsenhet ) – legges ned i fredstid.
  Altså : Vi hadde 39 infanteribataljoner som kunne mobiliseres i tilfelle krig. I dag har vi tre ( 3 ). Noe mer har jeg ikke å tilføye om vår ” utmerkede ” hær.

  Mvh

  Ture Andersen

  • Vi er helt enig, trist at folk ikke kan argumentere på en god måte, uten unødvendige personangrep.
   Etter å ha drevet denne siden en stund, så har jeg sett hvor lett folk tyr til personangrep i stedet for å diskutere sak.

  • Ture er en seriøs debattant, han tyr ikke til stigmatiserende kallenavn, unngår å kalle noen det ene eller det andre.
   Slik er det dessverre ikke på din nettside eller i saker som omhandler din sak Jan Kåre.
   Jeg har nå sjekket hvordan du omtaler noen når de kommenterer hos deg, så jeg syntes ikke du har rett til å fremsette en slik påstand som du gjør.
   Det ligger jo saker her som viser hvordan du argumenterer og du er nok ikke i den posisjon at du bør kaste for mange steiner mot Søkelys.
   Jeg minnes en debatt du var med i om politikk og i kjent stil tydde du til personangrep, og ville ta mannen i stedetfor ballen.

  • Hei Ture.

   Det aner meg at jeg var en av de som var ufine med deg. Hvis det er tilfelle, ber jeg om uforbeholden unnskyldning for det.
   Jeg har selv vært i oppklarings bataljonen på Skjold. Men det var noen år siden. Etter det har forsvaret falt tilbake og vi har en veldig porøs grense mot Russland. Et land som er dominert av en tsar, en mann som er veldig totalitær i sin tankegang.

   Jeg er alvorlig redd. Men vi får se hva som skjer. Jeg tror ikke at Russland vil invadere. Men hva vet nå jeg…

   Takk til Ture for et betimelig innlegg.

  • Når det gjelder Judas, så står det at han var fortapelsens sønn. Det betyr vel at det ikke fantes omvendelse for ham?

  • Hei Ture, har sansen for dine bidrag til debatt. Synes du kommer med mye til ettertanke, og så har jeg respekt for den kunnskap du innehar.

  • Jeg har også hatt sansen og respekten for hans innspill, det er trist at vi mennesker så lett legger oss på et debattnivå som skaper vonde følelser i folk.

  • Det er veldig lett for når man debatterer på nett, dessverre. Det som har kommet sterkt til meg, er at det er ikke likegyldig hva man skriver på nettet og hvordan man svarer andre. Det er ikke bedre enn å krangle med noen og bære en form for nag i ettertid. Man vet heller ikke hvem og hvordan andre man svarer har det, så det har kommet til meg at jeg må passe meg så jeg ikke med min måte å svare kan måtte stilles til ansvar for et annet menneskes skjebne. Måtte Gud hjelpe oss som sier vi er kristne til å svare viselig og med respekt, og jeg tenker først og fremst på å begynne med meg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *