Omstridte Knutby Filadelfia legges ned

Den omstridte pinsemenigheten i Knutby som var åsted for en rekke dramatiske hendelser og drap i 2004 vil nå bli lagt helt ned, melder svensk Dagen. Den omstridte forsamlingen som fikk massiv media-oppmerksomhet i forbindelse med et drap og et drapsforsøk som resulterte i at den norske Helge Fossmo som var forsamlingens pastor ble pågrepet og senere dømt for drap og drapsforsøk. I ettertid har Knutby forsamlingen som forlengst var kastet ut av den svenske pinsebevegelsen vært preget av uro og konflikt og en etter en har medlemmene forlatt den døende forsamlingen.  De få gjenværende medlemmene har nå besluttet å legge ned forsamlingen som dermed blir historie.

 

Facebook Comments

14 tanker om “Omstridte Knutby Filadelfia legges ned

 1. Men tro ikke at demonene i Knutby blir arbeidsløse av den grunn. De søker kanskje asyl i Kristiansand der det i såfall blir slektstevne.

  7
  4
  • Josef, hva du skriver vitner om at du kategoriserer fargede mennesket som mindreverdige hvite. Du har nok helt rett i at det er de du kaller negre som står for mesteparten av kriminaliteten i Sør-Afrika. Ikke så rart da de et et stort flertall og millioner lever i fattigdom mye takket oss med “normal” hudfarge.

   Mener du virkelig, privat eller ut fra din forskrudde teologi at hvite mennesker er overordnet de fargede?

   8
   8
 2. KRISTENHETENS ENDELIKT RETT FORUT:

  Ikke å undres over at Knutby-menigheten i Sverige gikk under. Snart skal resten av kristenheten også gå under for Jehovah Guds hånd i Harmageddon. De blir tatt av sine elskere “dyret” som har hatt bruk for falsk religion opp igjennom tidene. Men nå er religion blitt en trussel mot verdensfreden. Eliten i hele den siviliserte verden ser trusselen fra religion stige. Derfor vil overraskende FN forby all religiøs offentlig utøvelse innen kort tid.

  Dette betyr slutten for 3-enighetstilbederne, helvetesdyrkerne og tilhengerne av Platons udødelige sjel. Da vil folkene komme med et kraftig rop om “fred og sikkerhet” før det så endelig kommer en brå undergang over dem – Harmageddon.

  Deretter starter Jehovah Guds og Kristi tusenårige rike der de få har sluppet inn, men også der oppstandelsen av alle de som har levd før vil finne sted. På den nye jord skal det ikke fødes barn til en brå død, kornet skal bølge over åsene og krig vil bli en saga blott. Vend om til Jehovah NÅ og berg det evige livet.

  Mvh. Josef

  9
  3
  • Kanskje du burde besvare Richard sitt spørsmål under (fra 22/05/2018 kl.18:57) da det er ukristelig å ikke besvare hans høflige spørsmål.

   5
   9
  • Han har allerede erklært min teologi for “forskrudd”. Hva er da mer å si. Det er helt OK for meg. Jeg forkynner for alle de som leser her. Ikke for ham. Han er redningsløst fortapt åndelig talt.

   9
   4
  • Jan Dahl: “det er ukristelig å ikke besvare hans høflige spørsmål.”

   HØFLIGE SPØRSMÅL!!?? Hvilken planet lever Jan Dahl på? Har aldri sett noen omtale andre på en mer ukristelig måte enn denne selvbestaltede Richard. Er noen “forskrudd”, så er det ham og hans klakører.

   9
   4
  • Det skulle liksom være nordmenns historiske skyld at afrikanerne slakter hverandre ned i stedet for å lage mat og leve i fred? Makan til sprøyt. Nei, dette er godhetsindustriens mantra for at de skal leve som asylgrever på norske skattebetaleres bekostning.

   8
   2
 3. Det er ikke bare Knutbymenigheten som sjokkerer mennesker i verden når de tar en kikk på kristenhetens sekter.

  Her på Søkelys er det lett å se hvorfor krangler og spetakkel leder helt til høyesterett og videre til menneskerettsdomstolen i Europa.

  Stikk i strid med Guds ord Bibelen krangler de såkalte kristne seg imellom med en ordbruk som savner sidestykke.

  Det er derfor tydelig at debattantene IKKE er sanne kristne. Så mye vondt blod som denne bloggen har vist mellom enkelte som har samme tro er det ikke rart at det i verste fall kan gå så galt som i Knutby.

  Jeg er sjeleglad jeg står utenfor, og bare kommer innom for å forkynne min Fars Jehovahs og min storebror Kristi sannheter. Alle de som ikke skriver, men som bare leser har da et alternativ til all slåssingen og ukvemsordene.

  5
  2
  • Nei, du bare fremmer en grov form for rasisme som er satanistisk i sitt vesen. Så ta din selvgodhet og dra til skogs med den der det kanskje finnes noen som tror på ditt selvbilde.
   Ekorn og elg, for eksempel.

   5
   6
  • Debatten du sikter til viser vel heller at det ikke kan bli som Knutby. I motsetning til internt i den omstridte forsamlingen, så er folk her kritisk og tar ikke alt som forkynnes for god fisk. I Knutby svelget de blindt ledernes påstander. Din sammenligning faller på sin egen urimelighet.

 4. EN SKIKKELIG RASIST!

  Her har Jan Dahl en skikkelig rasist:

  “KRETERNE HAR ALLTID VÆRT LØGNERE, ARGE VILLDYR, GRÅDIGE OG LATE! DET HAN HER SIER ER SANT!”

  Tenk at en jøde kan si dette om et helt folk av en annen rase.

  Sannelig tror jeg Jan Dahl bør saksøke mannen – ja eeh, Paulus altså…

  Titus 1: 12,13.

  • Lurer på om Paulus dro til skogs sammen med elg og ekorn etter å ha sagt det som sant var – inspirert av Gud selv…

  • Ordet “MJØLSTAPPA” må nå få en ny betydning – selv for Jan Dahl. Tihiii…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *