Renee Moses: “I morgen er dagen da bortrykkelsen vil finne sted”

terrorist-orlandoDommedags-spekulasjoner: Den kontroversielle datosetteren Renee Moses hevder nå at søndagens terrorangrep mot en homobar i Orlando Florida er et tegn på at Gud har gitt menneskene en 7 dagers advarsel før Herrens komme søndag 19. Det er bemerkelsesverdig at søndag 12 som  er  jødenes Shavuot feiring også ble dagen da 50 mennesker ble drept i en homobar mens omkring 50 ble skadd. Dette er et advarende tegn og et forbilde på teksten om de 10 brudepiker hvor bare halvparten var rede. “Vi vet at Noa ble gitt en 7 dagers advarselperiode fra Herren før flommen kom, forteller Renee M i sin siste video

“50 mennesker ble drept søndag og dette peker på det profetiske tallet 50 som er jubileumsår og pinse. De 50 som ble drept i terroren og de ca 50 som ble skadd 19.junipeker på de fem brudepikene som ble tatt med og de fem som ble latt tilbake,” forklarer Renee Moses som bruker terroren for det den er verd. Det faktum at det var en homobar som ble rammet peker på at den dommen som vil komme, er linket til Amerikas aksept av homofile ekteskap og alt som skjer i forbindelse med det amerikanske LGBT samfunnet, sier Renee M videre. Den 19 juni er også farsdag samt Juneteenth Independence Day (frihetsdagen) som markerer kunngjøringen av at slaveriet var avskaffet. Alt dette peker på bortrykkelses-dagen hvor det blant annet synges “Swing Low Sweet Chariot, Comming For To Carry Me Home” som i følge Renee M er selve bortrykkelses-sangen. Den 19 juni er den siste dagen før vinteren kommer for millioner på millioner av mennesker og den siste dagen før sommeren begynner for millioner.  Oktober 2016 er tidspunktet for det andre ve ropet eller den andre bortrykkelses-hendelse og dette vil bli en forferdelig tid hvor en tredje del av menneskene drept under hendelsen. 17 til 19 juni er også begynnelsen på den perioden hun refererer til som renee-moses“The Days Of Darkness”. Renee M har gjennom flere år kommet med ulike forutsigelser om dommedag eller dagen da Jesu menighet vil bli hentet hjem. Søndagens tragiske hendelse i Orlando USA blir i videoen nedenfor grovt misbrukt som et bevis på at hennes teori er rett. Renee M som fremdeles har 68555 følgere er tilsynelatende mer sikker enn noen gang på at bortrykkelsen vil finne sted førstkommende søndag. Søndag 19 juni. Dersom ikke dette slår til er hele hennes “Rapture Puzzel” feil og titusener av mennesker som har kjøpt hennes bok, “Rapture Puzzel” vil nok erfare seg som grundig lurt. Jesus sa i følge Mark 13,32: “Men hin dag eller time vet ingen, ikke engang englene i himmelen, ikke engang Sønnen, men alene min Fader,”

Være rede

I følge Renee Moses eller Renee M som hun nå kaller seg vil bortrykkelsen finne sted til søndag. Skal vi tro Renee M har vi nå bare noen få dager igjen -og selv om Renee M tar feil, skal vi som kristne alltid være rede. Ingen av oss kjenner dagene som ligger foran. Ingen av oss kjenner vår dødsdag,og vi har ikke garanti for at vi vil våkne opp i morgen. Selv om Renee M mest sannsynlig kommer til å bomme også denne gang, må vi som Guds folk alltid være rede, rede til gode gjerninger i hans navn,men også til å være rede til å dra  herfra dersom Herren sier nok og kutter av vår livstråd. Jesus sa i Mark 13,33 Ta eder i vare, våk! For I vet ikke når tiden er. Derfor, våk og be, og lev hver eneste dag som om den er din siste, men lev også som om det kommer tusenvis av dager, for Guds plan er ikke synderes død, men at mennesker skal funne håp og liv i Jesus Kristus.

Hennes siste tese skal bekrefte bortrykkelsen søndag 19 juni 2016

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *