Fra TV2: Blodbad i Gaza 37 drept og 1700 skadd: Times Of Israel: 45 drept

Fillisterne raser: Det pågår nå et større blodbad i Gaza melder TV2. I følge kanalen som refererer til palestinske kilder skal 37 være drept og 1700 skadd mens Times Of Israel melder at 45 skal være drept. Dagens voldsomme demonstrasjoner viser at Hamas oppfordring til demonstrasjoner er blitt besvart av voldelige palestinere. I Israel har det vært høy beredskap da både IDF og politiet frykter at Hamas vil bruke anledningen til å gjennomføre terrorangrep mot sivilbefolkningen eller soldater. Fillisterne er samlet for å demonstrere mot USAs åpning av ambassaden i Jerusalem og Israels feiring av 70 års jubileumet.

Direkte fra demonstrasjonene mot Israel

3 tanker om “Fra TV2: Blodbad i Gaza 37 drept og 1700 skadd: Times Of Israel: 45 drept

 1. Og ingen feige fra Frp som har bløffet i flere år om sin “kjærlighet” og støtte til Jødefolket!

  2
  2
  • Fremskrittspartiet er løgnere. Ingen kan tro et eneste ord av hva disse lover. Det største narrepartiet i Norge.

   1
   2
  • For noe tull Kai. FrP er akkurat likt alle de øvrige partiene. De har alle ETT felles mål: En global verdensregjering. Det er kopisten Djevelens alternativ til Guds rike.

   Det folk lett glemmer er at med kun en verdensregjering ledet av mektige mennesker, finnes det INGEN andre regjeringer som kan intervenere om en slik verdensregjering går bananas med verdenshæren sin. Slik eksempelvis USA hjalp Europa mot Hitler. Da er menneskeheten virkelig ute å kjøre.

Det er stengt for kommentarer.