Nye omfattende russiske angrep mot Ukraina med femti missiler

Ukraina opplever en annen marerittaktig dag etter at Russland igjen har satt i gang et omfattende angrep mot landet. Ukrainerne melder at de plutselig oppdaget 50 (!) innkommende russiske missiler over landet. Den andre bombebølgen begynte. Den nye bølgen av missiler kom fra strategiske bombefly, russiske skip og ubåter fra Svartehavet og traff de sørlige regionene i Ukraina. Ifølge opplysninger traff russerne denne gangen gassinfrastruktur og missilfabrikker i Odessa, Dnipro. Yuzhmash-fabrikken og energianleggene er også rammet. Nikolaev, Odessa, Lviv, Zaporizhia, Kiev, Poltava, Cherkasy, Kharkiv, Dnipropetrovsk blir bombet. Minst 40 prosent av Ukraina er nå uten strøm melder lokale kilder.

Gassproduksjonsanlegg og en stor missilfabrikk ble bombet av Russland da de gjennomførte nye missilangrep på kritisk infrastruktur i Ukraina. Guvernøren i Nikolaev-regionen Vitaly Kim kunngjorde nye missilangrep fra Svartehavet. Eksplosjoner ble hørt i ulike deler av landet, inkludert Odesa i Sør-Ukraina, hovedstaden Kiev og sentralbyen Dnipro, mens sivile ble bedt om å søke ly da advarsler om luftangrep ble utstedt. Målene inkluderer den store missilfabrikken Yuzhmash i Dipro, sa statsminister Denis Schmihal. «Missiler flyr for tiden over Kiev.

Nå bomber de gassproduksjonsanleggene våre, de bomber virksomhetene våre i Ddipro og Yuzhmash, sa Shmihal ifølge nyhetsbyrået Interfax Ukraine. Guvernøren i Dnepropetrovsk-regionen, Valentin Reznichenko, rapporterte om en alvorlig eksplosjon ved et industrianlegg, uten å spesifisere hvilken han refererte til. Det er WarNews 24/7 som melder dette torsdag. Videoer lagt ut på Twitter viser kraftige eksplosjoner hvor de russiske missilene treffer sine mål.

NATO eksperter og vestlige medier har lenge hevdet at Russland er tomme for missiler. Angrepene den siste uken viser at dette var billig propaganda og “hopium” fra msm som ikke har rot i virkeligheten.

10 tanker om “Nye omfattende russiske angrep mot Ukraina med femti missiler

 1. Desse primitive russarane held fram med sine øydelggingar.
  Me har dei siste dagane fått vind og temperaturen har gått ned.
  Tenk på alle desse stakkars ukrainarane som skal frysa gjennom fleire månader.
  Det er så meiningslaus og stygt av russarane.
  Dei oppnår ikkje å ta Ukraina, men kun å skapa liding og enno meir hat.

  5
  2
  • Jeg vet at hadde ikke USA drevet sin imperalistiske og onde makt søken, der de setter ett broder folk opp i mot hverandre, så hadde ikke denne krigen skjed , dette har både du Birgir og Torstein kunnet lese å forstå gjentatte ganger, ut fra hva jeg tidligere har skrevet , ut fra artikler på Søkelys m.m.
   Men hverken du eller Torstein vil forstå dette , for dere er blindet av denne verdens makter og myndigheter, freds veg kjenner dere ikke .

   2
   2
 2. Vestmaktene herjet voldsomt i Tyskland og bombet sønder og sammen flotte bygninger og infrastruktur. Unødvendig herjing mot døde ting, slik Putin holder på nå. Hatet mot Russland befolkningen i Ukraina vil vare i mange generasjoner om det skulle bli slutt på krigen

  1
  2
  • Du har helt rett pensjonist, men det er først og fremst USA som er årsaken.

   Når Polen ble rammet av raketter, så la de først skylden på Ukraina, når det synte seg at rakettene var skutt opp av Ukraina fikk forsatt Russland skylden , for å ha provosert Ukraina til å svare og det er forsåvidt sant , men da er det også sant at USA har satt Ukraina opp mot Russland og provosert Russland til og svare , USA og vesten har skylden i denne krigen og USA = Babylon vil få sin straff for det., for de har satt ett fredelig broder folk opp mot hverandre og fått dem til å drepe hverandre.
   USA OG VESTEN BØR STRAKS VENDE OM , FRA DERES ONDE FERD !

 3. Rune Lye.

  Den viktigaste grunnen til krigen i Ukraina er Putins stormannsgalskap.
  Det kjem fram i det 10 bodet.
  Du skal ikkje begjæra. Putin fekk så lyst på Ukraina at han ikkje greidde halda fingrane frå fatet. Det var ikkje nok for han å eiga 1/8 av kloden
  “17,1 millioner kvadratkilometer. Det er en åttendedel av de befolkede landområdene på jorda.”‘
  Trist for Putin, men det gjekk ikkje slik han hadde trudd.
  Det einaste han har oppnådd er å øydeleggja ein masse bygningar og infrastruktur. Dette har ført til store psykiske og fysiske lidelsar for ukrainarane.
  Den normale russar synest det heile er ein totalt meiningslaus og bortkasta krig.

  2
  2
  • Jeg kjenner mange normale Russere og de forstår at dette er en krig med USA og at Russland sin eksistens ligger i poten, dvs at det Russland som de kjenner vil opphøre å eksistere og de vil bli påtvunget det sodomistiske vestens lover og regler, men Gud vil stoppe den Babylonske hora, som er USA.

 4. Da er det FANTASTISK at Rune Lye “forstår”. Han er bare ikke i stand til å FORSTÅ og LESE det han selv skriver.

Det er stengt for kommentarer.